szatek77 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witam! Jestem na forum od 2 czy 3 tyg. ale tutaj się nie pokazałem oficjalnie wiec nadrabiam i jestem Jazdą (w prawdziwym tego słowa znaczeniu) "zaraziłem" się od kolegi, a za 2tyg. wyruszamy na podbój Bałkan. To moja pierwsza wyprawa wiec jeśli przeżyję to zdam relację i wrzucę kilka zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oskarb35 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Właśnie się zarejestrowałem na Waszym Forum. W sumie to mój powrót do roweru po wielu latach. W młodości całe dnie spędzałem na rowerze potem długa przerwa i teraz stwierdziliśmy z rodziną, że zmotoryzujemy się właśnie rowerumi. Mieszkam w UK i tu jeżdżę. Kupiłem na początek Dunlopa z amortyzatorami przód i tył, i hamulcami tarczowymi. Rower jest, że tak powiem "marketowy" więc nic szczególnie dobrego w nim nie ma, ale staram się go powoli usprawniać i doprowadzić do takiego stanu aby się dobrze i wygodnie jeździło. Jeżdżenie traktuję raczej rozrywkowo-wycieczkowo więc nie jest mi potrzebne żadne cudo. Jedynie co to planuję wymienić opony na Kenda Kross Plus lub Schwalbe Silento, amortyzator tylni na coś porządnego a potem może przerzutkę tylnią. Pozdrawiam wszystkich serdecznie oskarb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 oskarb35 ja ty sobie radzisz z tą kierownicą po drugiej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smooir Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 On ma kierownicę z tyłu ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz3928 Napisano 23 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2012 Witam, Mateusz 17 lat, mieszkam w Sopocie. Często wychodzę rano na porządną przejażdżkę. Zaraziłem się od kolegi jazdą w trudnych warunkach. Może to być dość śmieszne, ale lubię być cały ochlapany błotem podczas jazdy po lesie. : ) W posiadaniu mam Gianta Yukon FX 2 [2011], którym przemierzam trójmiejskie lasy ; p Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że będzie nam się miło dyskutować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tornadotwister Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Witam wszystkich serdecznie. Powrót na rower po wielu latach Będę testował okolice Bielska-Białej na początek. Rekreacyjno-wycieczkowy rower na początek Author Horizon. Pozdrawiam Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SaintDGM Napisano 24 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Czołem, przeglądałem, przeglądałem, aż ostatecznie uznałem, że czas się zarejestrować Tym samym witam entuzjastów dwóch kółek! Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 26 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dobry To ja też sie przywitam, Krzysztof 38 lat, rowerek to Kellys Salamnader 2008 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radian Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam wszystkich Jestem Tomek, lat 17 mieszkam w Kielcach. Jeżdżę rekreacyjnie mtb, z czasem zamierzam przerzucać się bardzie na XC. Spotkać mnie można w lasach dookoła Kielc na rowerze Kross Hexagon X5. Równocześnie z założeniem konta na tym forum założyłem również bloga, na którym mam zamiar opisywać swoje życie rowerowe - http://radianmtb.blox.pl/html Pozdrawiam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipgolarz Napisano 27 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witam. Mam na imię Krzysiek i w każdej wolnej chwili lubie jeździć na rowerze Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kluki Napisano 28 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 Witam wszystkich, mam na imię Łukasz, pochodzę z Kłodzka i mam aktualnie 16 lat. Jest to pierwszy mój sezon treningów i startów we wszelakich maratonach. Mój Koń- Giant Xtc oraz Fort Sprint. Pozdrawiam wszystkich rowerowych zapaleńców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gecko Napisano 29 Czerwca 2012 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Witam wszystkich Na forum zarejestrowałem się chyba ponad rok temu? Wtedy witałem się tylko przy okazji swojego pierwszego posta, a tego tematu nie widziałem Mam na imię Damian, jestem ze Szczecina. Wstyd się przyznać, zwłaszcza na forum gdzie jest tylu maniaków dwóch kółek, ale w zeszłym roku wsiadłem na rower po jakichś 12-14 latach przerwy . Do tego też by pewnie nie doszło, gdyby nie fakt, że mój brat kupił sobie Unibike'a Corssfire. Na forum zarejestrowałem się już wtedy, bo szukałem informacji, by pomóc mu w poszukiwaniach. Bardziej intensywnie zacząłem jednak jeździć dopiero z miesiąc temu, za sprawą mojej lepszej połowy, która też kupiła sobie rower Pogmatwane to jak telenowela, ale tak czy inaczej zachorowałem na rower po dłuuugiej przerwie i mam w planach kupić własny jak tylko na niego zarobię, póki co pożyczam tego Unibike'a Lubię poszerzać swoją wiedzę i integrować się ze środowiskiem ludzi których pasją się zarażę, dlatego też będę pewnie regularnie gościł na forum. Oprócz tego fotografuje, biegam od czasu do czasu i lubię militaria/survival/outdoor. Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pathfinder Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witajcie, Mam na imię Bartek, jestem z Dąbrowy Górniczej, a temat rowerków dopiero zaczynam zgłębiac. Mam nadzieje, że nie będe nikomu uprzykszał życia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zielsko Napisano 2 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Witam! Debiutuję na tym forum i mam prośbę: jestem średnio zaawansowanym rowerzystom i planuję wypad na rowerze z Sosnowca do Kroczyc. Doradźcie jakąś fajną, spokojną trasę z solidnym opisem lub mapką. Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tepes Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Cześć. Jestem Wojtek. Mam 31 lat. Na "góralu" jeżdżę od 1994 roku. Po solidnej glebie w '99 jeździłem trochę tylko rekreacyjnie po bułki i masło. Od 2009 Specialized Rockhopper. Miało być weekendowo, a jest codziennie. Przez kilka lat przeglądałem forum i wybierałem potrzebne mi informację. Dziś się zarejestrowałem i zaraz jadę na spotkanie z wójtem gminy (budujemy bikepark). pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szoferek Napisano 3 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Cześć Wojtek z Chorzowa. Mam nadzieję, że połknąłem bakcyla do czego przyczyniła się komunia syna no i oczywiście wymarzone 2 kółka. Teraz pora na mój zakup. jutro jade na testy i zobaczymy co będzie dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atttim Napisano 4 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witajcie, mam na imię Łukasz (and I am new in Town), dużo jeżdżę na ścieżkach rowerowych po Toruniu, rzadziej off-road. Zawsze z rowerem mam lustrzankę ze statywem - to moja kolejna pasja. Mam nadzieję, iż kiedyś przydam się na forum. Pozdrawiam serdecznie, Łukasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio2907 Napisano 7 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witam was wszystkich zakupiłem rowerek sobie i mojej żonie więc chciałbym dowiedzieć się coś więcej o nich dla tego dołączyłem do waszego forum.Pozdrawiam serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikoo Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Dobry wieczór. Nie pamiętam, czy się kiedyś witałem, więc witam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KolarzMTB Napisano 10 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Cześć, jestem Bartek, mam 13 lat, pochodzę z Nowogardu, i jeżdżę rowerem Kross Hexagon V2 2011. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snejku Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Witam wszystkich, Piotrek 24 lata, staram się codziennie jeździć i wszędzie gdzie tylko się da, ze względu na oszczedność czasu względem samochodu czy transportu miejskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kenzo Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Rejestracja w 2007, pierwszy post dzisiaj ;-) Amatorska jazda od dziecka, "kilka" rowerów zniszczonych, ostatnie 2 skradzione :-(, nowy w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasskawasaki Napisano 11 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 Ja też WITAM wszystkich Na rowerze jeżdzę przez ostatnie kilka lat sporadycznie, choć chyba w tym roku zacznę już na poważniej Na co dzień śmigam motocyklem - turystycznym enduro. Może i moje wyczyny po Europie powtórzę kiedyś na rowerze PS. Dopiero znalazłem powitalnię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dyllinger Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Hej, czuje się tu trochę jak na zlocie anonimowych roweroholików , ale skoro taka tradycja to ja też - witam wszystkich, Radek, 27 l. jeżdżę po Lubelszczyźnie meridą crossway 5-v i chyba jestem już od niej uzależniony.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camirria21 Napisano 13 Lipca 2012 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 Witam! Mam na imię Kamila! Lat: 21 Mieszkam w Pszczynie (woj.śląskie) i trenuje kolarstwo szosowe już od dłuższego czasu ! Jeśli ktoś ma ochotę razem wyskoczyć na trening to zapraszam na priv! Rower kocham od zawsze i nie wyobrażam sobie życia bez kręcenia ) Pozdrawiam Serdecznie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.