Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Jestem na forum od 2 czy 3 tyg. ale tutaj się nie pokazałem oficjalnie wiec nadrabiam i jestem :) Jazdą (w prawdziwym tego słowa znaczeniu) "zaraziłem" się od kolegi, a za 2tyg. wyruszamy na podbój Bałkan. To moja pierwsza wyprawa wiec jeśli przeżyję to zdam relację i wrzucę kilka zdjęć ;)

Witam wszystkich serdecznie. Właśnie się zarejestrowałem na Waszym Forum.

W sumie to mój powrót do roweru po wielu latach. W młodości całe dnie spędzałem na rowerze potem długa przerwa i teraz stwierdziliśmy z rodziną, że zmotoryzujemy się właśnie rowerumi.

Mieszkam w UK i tu jeżdżę.

Kupiłem na początek Dunlopa z amortyzatorami przód i tył, i hamulcami tarczowymi.

Rower jest, że tak powiem "marketowy" więc nic szczególnie dobrego w nim nie ma, ale staram się go powoli usprawniać i doprowadzić do takiego stanu aby się dobrze i wygodnie jeździło.

Jeżdżenie traktuję raczej rozrywkowo-wycieczkowo więc nie jest mi potrzebne żadne cudo.

Jedynie co to planuję wymienić opony na Kenda Kross Plus lub Schwalbe Silento, amortyzator tylni na coś porządnego a potem może przerzutkę tylnią.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

oskarb

Witam, Mateusz 17 lat, mieszkam w Sopocie. Często wychodzę rano na porządną przejażdżkę. Zaraziłem się od kolegi jazdą w trudnych warunkach. Może to być dość śmieszne, ale lubię być cały ochlapany błotem podczas jazdy po lesie. : )

W posiadaniu mam Gianta Yukon FX 2 [2011], którym przemierzam trójmiejskie lasy ; p

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje że będzie nam się miło dyskutować.

Witam wszystkich :)

Jestem Tomek, lat 17 mieszkam w Kielcach. Jeżdżę rekreacyjnie mtb, z czasem zamierzam przerzucać się bardzie na XC. Spotkać mnie można w lasach dookoła Kielc na rowerze Kross Hexagon X5.

Równocześnie z założeniem konta na tym forum założyłem również bloga, na którym mam zamiar opisywać swoje życie rowerowe - http://radianmtb.blox.pl/html

Pozdrawiam serdecznie :)

Witam wszystkich, mam na imię Łukasz, pochodzę z Kłodzka i mam aktualnie 16 lat. Jest to pierwszy mój sezon treningów i startów we wszelakich maratonach. Mój Koń- Giant Xtc oraz Fort Sprint. Pozdrawiam wszystkich rowerowych zapaleńców

Witam wszystkich :)

Na forum zarejestrowałem się chyba ponad rok temu? Wtedy witałem się tylko przy okazji swojego pierwszego posta, a tego tematu nie widziałem ;)

Mam na imię Damian, jestem ze Szczecina. Wstyd się przyznać, zwłaszcza na forum gdzie jest tylu maniaków dwóch kółek, ale w zeszłym roku wsiadłem na rower po jakichś 12-14 latach przerwy :sick:. Do tego też by pewnie nie doszło, gdyby nie fakt, że mój brat kupił sobie Unibike'a Corssfire. Na forum zarejestrowałem się już wtedy, bo szukałem informacji, by pomóc mu w poszukiwaniach. Bardziej intensywnie zacząłem jednak jeździć dopiero z miesiąc temu, za sprawą mojej lepszej połowy, która też kupiła sobie rower ;) Pogmatwane to jak telenowela, ale tak czy inaczej zachorowałem na rower po dłuuugiej przerwie i mam w planach kupić własny jak tylko na niego zarobię, póki co pożyczam tego Unibike'a ;) Lubię poszerzać swoją wiedzę i integrować się ze środowiskiem ludzi których pasją się zarażę, dlatego też będę pewnie regularnie gościł na forum. Oprócz tego fotografuje, biegam od czasu do czasu i lubię militaria/survival/outdoor.

Pozdrawiam wszystkich!

Witam! Debiutuję na tym forum i mam prośbę: jestem średnio zaawansowanym rowerzystom i planuję wypad na rowerze z Sosnowca do Kroczyc. Doradźcie jakąś fajną, spokojną trasę z solidnym opisem lub mapką. Dzięki!

Cześć.

Jestem Wojtek. Mam 31 lat. Na "góralu" jeżdżę od 1994 roku. Po solidnej glebie w '99 jeździłem trochę tylko rekreacyjnie po bułki i masło. Od 2009 Specialized Rockhopper. Miało być weekendowo, a jest codziennie. Przez kilka lat przeglądałem forum i wybierałem potrzebne mi informację. Dziś się zarejestrowałem i zaraz jadę na spotkanie z wójtem gminy (budujemy bikepark).

pozdrawiam :woot:

Cześć Wojtek z Chorzowa. Mam nadzieję, że połknąłem bakcyla do czego przyczyniła się komunia syna no i oczywiście wymarzone 2 kółka. Teraz pora na mój zakup. jutro jade na testy i zobaczymy co będzie dalej.

Witajcie,

mam na imię Łukasz (and I am new in Town), dużo jeżdżę na ścieżkach rowerowych po Toruniu, rzadziej off-road. Zawsze z rowerem mam lustrzankę ze statywem - to moja kolejna pasja. Mam nadzieję, iż kiedyś przydam się na forum.

Pozdrawiam serdecznie,

Łukasz.

Ja też WITAM wszystkich :) Na rowerze jeżdzę przez ostatnie kilka lat sporadycznie, choć chyba w tym roku zacznę już na poważniej :) Na co dzień śmigam motocyklem - turystycznym enduro. Może i moje wyczyny po Europie powtórzę kiedyś na rowerze :)

PS. Dopiero znalazłem powitalnię ;)

Witam!

Mam na imię Kamila! :)

Lat: 21

Mieszkam w Pszczynie (woj.śląskie) i trenuje kolarstwo szosowe już od dłuższego czasu ! :)

Jeśli ktoś ma ochotę razem wyskoczyć na trening to zapraszam na priv!

Rower kocham od zawsze i nie wyobrażam sobie życia bez kręcenia :))

Pozdrawiam Serdecznie ! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...