Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

No to pora się przywitać:-)Mam na imi Justyna, jestem z Łodzi i.... właśnie szukam roweru. Jeżdżenie górskim mam już za sobą ,a aktualnie ogromną,przemożna ochotę na jakąś gustowną,miejską dameczkę, ewentualnie może być i cruiser:-).Mam nadzieję,że może uda mi się coś w ten weekend kupić.Szukam czegoś niezbyt drogiego, być może do przerobienia-pod mój gust.Pozdrawiam Forumowiczów!:-)

Witam wszystkich

Mariusz lat 28

na forum szczęśliwie trafiłem przez przypadek szukając odpowiedzi w interesującym mnie temacie .

z rowerem odkąd sięgam pamięcią z większymi lub mniejszymi przerwami

w tym roku postanowiłem poważniej podejść do tematu

Cześć, mam na imię Justyna, lat 24, Kraków. Do powaznego podejścia do spraw rowerowych zachęcił mnie chłopak. Po starym komunijnym rowerze obecnie mam rower złożony (prawie :D ) na ramię author traction :) powoli kompletuję resztę części :)

Witam. Mam 29 lat i jestem z Poznania. Rowerem jezdżę odkąd pamiętam. Pasją zaraził mnie ojciec. Począwszy od rowerków dziecięcych, pożniej jakiś MTB Rometa, następnie MTB Author, a obecnie Giant Roam 1 Disc. Zapraszam wszystkich chętnych do wspólnej jazdy.

Pozdrawiam

post-152227-0-88854500-1338743037_thumb.jpg

Witam tymże postem szanownych forumowiczów. Michał, lat 25. Rowerem jeżdżę od jakiegoś czasu, ale prawdziwego bakcyla złapałem stosunkowo niedawno. Liczę, że bakcyl się jeszcze rozwinie w przyszłości. Pozdrawiam.

Witam. Filip, lat 19. Rowerem jezdze od małego, ale bardziej w 2 kolka wkrecilem sie niedawno. Posiadam Authora Horizona, ale w slabym stanie, przybylem tu na forum po porade w sprawie kupna;] Marzy mi sie podroz rowerem na Mazury (jestem z Radomia).

Cześć wszystkim mam na imię Damian mam 28 lat, od nie dawna jestem w posiadaniu zabytkowego roweru produkcji byłego Związku Radzieckiego z lat 60, na forum trafiłem przez przypadek, bo szukałem informacji na temat serwisowania roweru

Cześć,

mam na imię Konstancja, pochodzę z Tarnowa (woj. małopolskie), a obecnie mieszkam i studiuję w Łodzi.

Bardzo lubię jeździć na rowerach, lecz do tej pory były to wycieczki jednodniowe i raczej sporadyczne. Od jakiegoś czasu czuję, że czas to zmienić.

Dlatego wraz z dwójką przyjaciół organizuję wyprawę rowerową z Tarnowa na cztery krańce Polski. Pierwszą trasę Tarnów-Zosin mamy zamiar przejechać na przełomie lipca i sierpnia tego roku :)

Do tej pory byliśmy tylko "niedzielnymi" rowerzystami, dlatego zdajemy sobie sprawę, że jest mnóstwo spraw, w których potrzebujemy rad od bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek. Nie mamy pojęcia jakie wybrać rowery, czym kierować się przy kupnie sakwy, ile ubrań jest nam potrzebnych itp.

Mam zamiar w najbliższych dniach poczytać forum, żeby nie powtarzać pytań i nie umieszczać postów w złych działach (gdyby tak się stało to bardzo przepraszam), a jeśli nie znajdę odpowiedzi na jakieś pytanie, to mam nadzieję, że pomożecie :).

Pozdrawiam :)

Hej, nazywam się Piotrek i od dziecka mam bzika na punkcie mtb. Kiedyś przez chwile ścigałem się nawet w klubie, ale później przyszła praca, rodzina i brak czasu. Po kilkuletniej przerwie znów wróciłem do dawnej pasji i regularnie nabijam kilometry w lokalnych lasach.

pozdrowienia

Witam, mam na imię Martyna, na rowerze jeżdżę od niedawna.

Zaczęło się od operacji, która wykluczyła mnie na dłuuugi czas z biegania, które kochałam i praktykowałam. Żeby się pocieszyć kupiłam crossa od Authora i pomykam już sobie na nim drugi miesiąc, obecnie pękło 500 km. Moim marzeniem są kilkudniowe wypady w Polskę ;)

Pozdrawiam.

Witam! Na imię mam Krzysiek, lat 17, obecnie więkoszość czasu spędzam na stancji w Białymstoku.

Na rowerze lubiłem jeździć od dawna, zawsze wolałem podjechać gdzieś rowerem niż iść pieszo lub autobusem, jednak prawdziwa pasja zrodziła się we mnie 3-4 lata temu gdy kolega zakupił sobie świetny rower, dał mi się kilka razy przejechać, zaliczyłem z nim kilka wypadów za miasto i naprawdę to polubiłem! Pasja drzemie we mnie po dziś, choć niestety przez mój młodzieńczy wiek i niechęć rodziców do wspierania finansowo mojej pasji jeżdże obecnie na dosyć leciwym sprzęcie, choć nie przeszkadza mi to w realizowaniu się w tym hobby, a i zawsze jest jakieś marzenie o nowym rowerku :)

Tyle ode mnie, mam nadzieję że na tym forum będę mógł miło spędzać czas, pozdrowienia dla wszystkich rowerzystów!

Siema. Jestem Julek i pochodzę z Przemyśla. Jeźdżę od miesiąca, ale staram sie jak mogę :).

Rower kupiłem bo jakoś trzeba zbędne kilogramy spalać :D

Jeżdżę przynajmniej 50km dziennie, codziennie rower to jakiś Kross Black Level 2 (czy jakoś tak)

Witam, jako, ze od pewnego czasu bywam tutaj regularnie wypadałoby się przedstawić :)

Na imię mi Wiktor, obecnie na liczniku mam 15 wiosen i pomału jakoś to się kręci do przodu. Do tej pory jeździłem wiekowym góralem na oponach 2.1” po szosie, co było masochizmem, i wypadałoby to zmienić.

Dzięki waszym radą już niedługo stanę się posiadaczem Kands-a Maestro, ale to dopiero za kilka dni.

Pozdrawiam.

Witam :) Postanowailem powrocic i usiasc na rower tak wiec wracam na forum, to moje stare konto:)

Bede teraz szukal jak najlepszej opcji by kupic sobie jakiegos rumaka, wiem ze na forum znadje potrzebna mi pomoc, bo przez te lata duuuzo sie pozmienialo:D

Pozdrawiam wszystkich forumowiczow :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...