Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry Wszystkim użytkownikom forum rowerowego.

Mam na imię Tomasz i Jacek,nazywam się Marek.Pochodzę z północnej wielkopolski gdzie mieszkam już 37lat.

Na forum trafiłem jakieś 3 tygodnie temu w poszukiwaniu informacji o treningu na rowerze (takim na zrzucenie zbędnej wagi),ale znalezione tu informacje zachęciły mnie do zarejestrowania się na forum.

Póki co będę raczej tylko "brał",ale może kiedyś będę mógł też podzielić się jakąś wiedzą.Na obecną chwilę to około 50% używanych przez Was tutaj zwrotów,nazw etc. jest dla mnie niezrozumiałych... :teehee:

Pozdrawiam.

Tomek.

ps.Przygodę z rowerem dopiero zacząłem (zaczynam) jakiś miesiąc temu i z tego powodu nie posiadam jeszcze roweru który bym chciał,ponieważ nie wiem na obecną chwilę co chcę,a jeżdżę tym co mam. :thumbsup:

Witam

Wracam do kręcenia po kilkunastu latach. na razie jeżdżę na rowerze córki, który kupiłem parę lat temu w praktikerze. Jeśli przejeżdżę ten rok, to w przyszłym kupię sobie rowerek coś w stylu cross. Jeżdżę od miesiąca i czuję się rewelacyjnie. Zapału mi nie zabraknie. Dlatego chciałem dołączyć do braci rowerowej.

Hej. Grzes z Bedzina. Kilka dni temu stuknela czterdziestka. I kilka dni temu wrocilem po wielu latach na rower. Kupilem Kellys Coach. W 8 dni nawinalem 120 km i jestem dumny.

Wysyłane z mojego a73 za pomocą Tapatalk 2

Siemka Wrocław lat 30 rowerek zakupiony zajawka pełna, dopiero teraz człowiek się zastanawia ile lat stracił

tłukąc się samochodem wszędzie. Mam nadzieję że będę miał okazję napisać ciąg dalszy za kilka lat

Pozdrawiam

Cześć,

Jestem z Łodzi, mam 21 lat, rowerami interesowałem się od dawna, lecz zajawka upadła, teraz powróciła i z chęcią poznam ludzi z łodzi i okolic żeby mieć z kim jeździć więcej niż 20 km. :))

Pozdrawiam

Witam Wszystkich

Mam na imię Łukasz, lat 23, piszę do was z samego centrum Polski. Na rowerze jeżdżę odkąd pamiętam. Obecnie jeżdżę na Unibike MIssion. Uwielbiam jazdę po górach itp niestety w moich rejonach dość ciężko na nie natrafić ;) Jak czas mi pozwala wybieram się również do pobliskich Łagiewnik by pośmigać sobie po pagórkach;)

Czesc wszyskim! Z tej strony Marcin. Po kilku latach separacji kupilem rower(Kross Level A2) i od tej pory smigam prawie codziennie po miescie Lodzi wzdluz i wszerz. Najczesciej sa to jednak Lagiewniki. Chetnie poznam kogos kto zna fajne trasy- najlepiej poza miastem, XC- w okolicach Lodzi. Pozdrawiam.

Witam.

Piotrek, lat 30 :P po paru-nastu latkach come back do jazdy na rowerku na razie jest to jakis tam "badziew" by sie conieco wkrecic, ale planuje 29" Mbike. Jestem z Zabrza i mykam gdzieś po okolicy raczej daleko od centrum w okolicznych laskach...

Otwarty na nowe znajomości, wspólne przecieranie szlaków rowerowych i nie tylko ;)

Może kiedys jakis maratonik kto to wie....

na razie zamieniłem xbox'a na rower i zobaczymy co z tego wyjdzie dobrego.

Raz jeszcze witam Wszystkich ;)

ShadoK

Witam

Jarek, lat 27 - Kros Raven Steppen 2005 na którym min. jeżdżę do pracy zaczyna mnie męczyć, przez co od dłuższego czasu oddaje się lekturze forum w poszukiwaniu alternatywy bądź poprawienia komfortu jazdy. Jeżdżę po Poznaniu

Pozdrawiam

Witam,

Adam 32 lata... i właśnie wracam do rowerowania :) - aaahhh to były piękne czasy kiedyś.... tak rowerem z Morskiego Oka ! :D

a teraz przerabiam swojego Kellysa który biedak stał od nowości praktycznie nieużywany..... ehhhh :)

forum poczytuję już od jakiegoś czasu... zaaacny poziom wiedzy :)

Siemka Siemka

Mam na imię Dawid mam 23 lata Jestem z Łodzi

Posiadam twardego MTB którego staram się modyfikować

Jestem uczestnikiem Łódzkiej Masy Krytycznej

Szukam Jakiegoś sportu rowerowego dla siebie.

I uczestników do wspólnych leśnych, nocnych wypadów na rower :P

Witajcie,

Tutaj Tomek, na karku mam 21 wiosen. Co prawda nie jestem świeżo zarejestrowanym forumowiczem, ale nie było mnie tutaj od baaardzo dawna - wypadało by się przywitać. Wróciłem, bo sezon w pełni i trzeba dokończyć składać rower marzeń - bez pomocy forumowiczów byłoby trudniej ;-)

Witam, Michał, lat 38 na co dzień przesuwam cyfry po ekranie a w wolnych chwilach lubię sobie pojeździć na rowerze. Obecnie moje rejony to Mokotów w Warszawie ale w planach wypady po kraju a może i dalej.

Pasja do kręcenia wróciła po latach i sam się dziwię dlaczego przez taki długi czas nie miałem roweru. Obecnie czekam aż dzieci dorosną i będą jak tata śmigały po lasach.

Do zobaczenia na szlakach!

Witam :)

Forum czytam od dawna ale dopiero od nie dawna jestem zarejestrowany. Damian, 24 lata. Zamieszkały w Jastrzębiu-Zdroju (Śląsk).

Na rowerze śmigam od kiedy pamiętam, Swój ostatni rower kupiłem w 2006 roku i do tej pory na nim jeżdżę ;) Jak na osobę nie pracującą (wtedy) to trochę na ten rowerek wydałem ale ostatnio coraz bardziej zastanawiam się nad kupnem nowej maszyny

Pozdrawiam i do zobaczenia na szlakach ;)

Cześć!

Na imię mam Patryk, w tym roku kończę 17 lat, na co dzień uczę się w liceum.

Po blisko 4 letniej przerwie spowodowanej brakiem roweru, oddałem do remontu starą kolarzówkę brata i mam zamiar zacząć jeździć rowerem. Na początek za pewne będą to tylko trasy Szkoła - Dom - Szkoła, aczkolwiek w wolnych chwilach również mam zamiar gdzieniegdzie się wybrać. A nóż mi się to spodoba?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...