Gruby120 Napisano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Cześć i czołem, jestem rowerowym lamerem. Zapraszam do śledzenia mojego blogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fraczi Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Siema, na imię mam Adam, lat 24 , do zobaczenia na szlakach Beskidu Wyspowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krawczus123 Napisano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Witam wszystkich jestem Kamil mam 18 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bulczas Napisano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Witam jestem Rafał. Na rowerze odkąd się dało. Mam 25 lat. Aktualnie składam rower. Jestem z Sosnowca i czasami wyruszam w dalsze trasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturs Napisano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 Cześć wszystkim.. Artur z Kielc.. po 20 latach bez roweru wreszcie z powrotem na 2 kółkach.. tym razem z rodziną.. śmigam na specialized hardrocku sport.. Pozdrowienia.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mc007 Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Cześć Nazywam się Maciek, mam 22 lata jestem z Olesna w woj. opolskim. Wczoraj zakupiłem Krossa A6 i niedługo jadę się nim cieszyć Pozdrawiam wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abelja Napisano 1 Maja 2012 Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Hej, na imię mi Patrycja, a lat mam 18:). Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rower101 Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witajcie Mam na imię Szymon, od zawsze (czyli od ponad 16 lat) mieszkam w Bytomiu. "Rower" to moja ksywka i stąd wziął się mój nick (a 101 to kultowa w pewnym kręgu liczba). Aktualnie jeżdżę na cudaku złożonym na siedmioletnim chyba Dragstarze 16" z jakimś starym RTSem (z luzami), od nowa zrobionym napędzie na częściach Shimano (korba Alivio, a dla odmiany przerzutki to jedne z najtańszych Shimano i sterowane są prymitywnymi, starymi RevoShiftami), tylnym kole Mavic (typu teraz nie pamiętam, ale chyba 317) na piaście Shimano oraz z przednim kołem, hamulcami, kierownicą i siodełkiem przełożonymi jeszcze z poprzedniego semi-marketa. Do tego sztyca, mostek i rogi Accent. Jak widać rower z odzysku i dosyć dziwnie złożony, ale o dziwo jeździ się dobrze i Dragstar też bardzo daje radę w normalnej, "niegrawitacyjnej" jeździe (po spojrzeniu na rysunki z podaną geometrią ramy przestaje to aż tak bardzo dziwić). Jeżdżę dla przyjemności, przeważnie niestety po asfalcie. Lubię jechać z kimś, jednak najczęściej wychodzi na to, że jadę sam, bo znajomi nie wyrabiają z tempem za mną i trzeba z uwagi na nich nieco się ograniczać (co wcale nie znaczy, że jeżdżę wybitnie szybko, po prostu oni preferują bardzo rekreacyjne tempo). W związku z tym miło by było, gdyby ktoś z okolicy miał czasem ochotę się gdzieś przejechać Poza tym interesuję się muzyką, sprzętem audio, motoryzacją i trochę komputerami. Jestem fanem Depeche Mode i M. Jacksona, ale w sumie po co ja o tym piszę na forum rowerowym... Forum już od dawna czytałem, a teraz zadecydowałem, że w sumie można się zarejestrować. Mam nadzieję, że zostanę relatywnie ciepło przyjęty. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dreadstrich Napisano 2 Maja 2012 Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Witam, na imię mi Piotrek, mam 20 lat, lubię jeździć na rowerku jednak zboczony nie jestem Mam rower Kellys'a w tej chwili rozłożony na części za mną i pewnie będę w najbliższym czasie Was męczył o pomoc. Swoim rowerem jeżdżę od ok 6 lat i wtedy jeszcze nie znając się zupełnie na tym sprzęcie wybrałem taki, który ładnie wyglądał i dobrze się go prowadziło. Pomimo że teraz wolałbym sam złożyć jakiś to sentyment pozostał i uważam, że dokonałem wtedy jednak dobrego wyboru - w końcu tak zaczęła się "mini pasja" Tak więc witam wszystkich i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maracz Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Mariusz i jestem początkującym rowerzystą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemoe Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam, jestem Przemek. Mam 16 lat i mieszkam w trójmieście. Na rowerze jeżdżę od małego ale jakoś miesiąc temu poważniej zacząłem jeździć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wilk2312PL Napisano 3 Maja 2012 Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Witam Mam 16 lat i mieszkam w Krakowie. Do jazdy zabrałem się poważnie dopiero od tego poniedziałku, czyli od kupienia nowego sprzętu Jeśli ktoś z okolic Krakowa byłby chętny na przejażdzkę zapraszam na Pw. Preferuje jazdę off-road, ale po mieście też chętnie pojeżdźę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszka74 Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Cześć, jestem Michał, mam 37 lat, mieszkam pod Warszawą w Otwocku. Odkąd pamiętam zawsze lubiłem jazdę na rowerze. Moim pierwszym rowerem z czasów kryzysu był Wagant, na którym jeździłem wiele lat. Potem pierwszym rowerem, który sam sobie kupiłem był Diamont Back Topanga (mam do dzisiaj) Obecnie jeżdżę na Gary Fisher Tassajara z 2006 r , ale zapragnąłem czegoś innego, więc jak tylko znajdę nabywcę to przesiadam się na crossa i właśnie przeczesuję tematy crossowe na forum. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlito Napisano 4 Maja 2012 Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Witajcie. Paweł, lat 24. Aktualnie wracam do pasji grzebania przy rowerze po długiej przerwie. Moją pracę można naturalnie śledzić w wątku o naszych rowerach. Pozdrowienia z zachodniego pomorza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
galadriel Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witam Mam na imię Gosia jestem z Katowic. Uwielbiam rower odkąd tylko pamietam, aktualnie smigam na KROSS-ie. Pozdrawiam wszystkich roweromaniakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajmon1243 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witam, Dopiero teraz zobaczyłem ten dział, ale ponoć lepiej późno niż wcale więc się przywitam A więc na imię mam Szymon, ścigam się od kilku lat, rower jest moją największą pasją i życia mi nie zatruwa ani trochę, mimo że 'Poison' ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drizza Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Hello też już napisałam parę postów i zobaczyłam ten wątek. Pomyślałam, że warto się przywitać tak pokrótce - kocham sport!! Uprawiam kulturystykę, biegam - preferuję krótsze i intensywniejsze odcinki tańczę, od czasu do czasu joga, pilates, gimnastyka Zaczęłam uczyć się karate, ale obowiązki spowodowały, że zaprzestałam, bo to dość złożony sport i naprawdę dużo czasu trzeba na to poświęcić. No i oczywiście rower - od roku dopiero mam swój pierwszy własny wymarzony kochany rowerek;) Typowe MTB, raczej bez szaleństw. Uwielbiam jazdę górską, długie dystanse, zróżnicowany teren. Chciałabym też spróbować się w downhillu czy trialu, ale długa droga przede mną. Na razie jestem na etapie "oswajania się" (nie znajduję lepszego określenia). Poza tym lubię długie spacery, łażenie po górach może spróbuję wspinaczki No i - ale to już w punktu widzenia kibica - kocham rajdy samochodowe!!! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorp7 Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Witam wszystkich Mam na imię Mariusz lat 32 (OMG już tyle :|) Do roweru postanowiłem wrócić po 7 latach przerwy. Swojego górala zakatowałem dawno temu jeżdząc i skacząc po wszystkim co się da 2 dni temu stałem się posiadaczem roweru Kross Trans Siberian i mam nadzieję, że bedę z niego zadowolony. Zamierzam teraz jeździć długie dystanse. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najtro Napisano 5 Maja 2012 Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Cześć. Mam na imię Staszek, 24 lat. Pochodzę z Białego Dunajca k/ Zakopanego. Wbiłem do Was w celu zasięgnięcia pomocy w złożeniu dobrego rowerku, bo obecny to bajer dla oczu, ale w praktyce średniocha. Miałem 2 lata przerwy w intensywnym jeżdżeniu, ale powróciłęm tej wiosny. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikesz Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Cześć Jestem Łukasz, mam 28 lat i jestem z Poznania(grunwald), na rowerze intensywnie śmigam już ponad 5 lat. Pierwszy rower mi ukradziono drugi ukradziono no i mam trzeci Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolwikk Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam wszystkich . Od paru dni przyszedł zapał na polatanie na rowerze który stoi od 5lat nie używany . Mam na imie Adam (32L) z Gdynii Chyloni->Pustki Cisowskie Dziś wykopałem rower lecz potrzebuje on interwencji serwisu więc poszukuje taniego fachowca w pobliży (Gdynia-Rumia).Taniego gdyż mój rowerek nie jest wysokich lotów i niebardzo opłaca się w niego pakować .W sumie to sami ocenicie i poradzicie i z góry dziękuje za pomoc . Szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JeruTheDamaja Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Witam! Po długiej przerwie powracam do tego, co kochałem. W 2003 roku zakończyłem swoją przygodę z rowerem idąc do wojska. Po prostu sprzedałem swojego kompana, na którym dziennie robiłem 60-80km. Podróżowałem nim w góry (ponad 300km) i jeździłem na miejscu po różnych trasach, zjazdach. Regulacje i czyszczenie były na porządku dziennym. Po prostu to kochałem. Minęło 10 lat i już nie jestem kawalerem ale chciał bym żeby moje córeczki uprawiały taki właśnie sport Będę się rozglądał również za fotelikiem rowerowym dla mojej najmłodszej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foxikos Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Czesc, Mam na imię Kuba, wiosen 26. Jezdze na Kands Maestro 21', staram się w tygodniu zrobić do 100 km. Wróciłem do jazdy po bardzo długiej przerwie (~9 lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HYDEE Napisano 6 Maja 2012 Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Cześć jestem Tomek mam 24 lata i od nie dawna śmigam na krossie hexagon x6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clus Napisano 7 Maja 2012 Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Witam, Forum to znam od dawna ale nie wiem dlaczego się nie zarejestrowałem wcześniej. Teraz cierpię bo chcę sprzedać 2 rowery a nie mogę bo dział giełda jest dla osób z 50+ postami i 30-dniowym stażem. Szkoda. Tak poza tym to właśnie kupiłem Gianta Anthema X3 dość mocno stuningowanego (szacuję wagę 10.5kg, poprzedni właściciel go nie ważył). Tak poza tym to jeżdżę w okolicach Rzeszowa. Wcześniej mogliście mnie zobaczyć na białym GT Force 2.0 Pozdrawiam, clus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.