YankeZ Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Siemka Mam na imię Paweł, w tym tygodniu minie 17 lat jak już jestem na tym świecie, ale na poważnie jeżdżę od 3-4 lat Kręcę zwykle w okolicach Zagłębia Dąbrowskiego, ale trafia się że wyskoczę w Beskidy na miesiąc czy dwa. Obecnie cieszę się bliskością wiosny bo odkąd miech do tyłu poszedłem na rower w śnieżyce, dostałem od rodziców 'bana' na rower do końca zimy Pozdrawiam wszystkich mniej i bardziej zapalonych rowerzystów i rowerzystki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
houdiridi Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam. MAteusz mam 30 lat. Mój rower to NORTHTEC HATOR Carbon. Przygoda z rowerem zaczęła się dawno, ale jakiś niefajny złodziejaszek ją przerwał. Po kilku latach przerwy wracam z zupełnie nowym rowerkiem i zapałem.Jeżdzę w okolicach SJZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doczu Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Siema. Adam. Lat 35. Na rowerze jeżdżę od dziecka, choć na czymś lepszym od ok 12 lat. Kręcę głównie do pracy (Katowice) jak i po okolicy (Zagłębie Śl.-Dąbr.) oraz po Jurze i okolicach Pustyni Błędowskiej. Widzę parę osób z okolicy tu jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CORKY Napisano 12 Marca 2010 Udostępnij Napisano 12 Marca 2010 Siema! Adam 22 lata ze stolicy Podbeskidzia. W zeszłym roku zakupiłem nowy rower i mam zamiar powrócić na dwa kółka. Poprzedni skradziono z piwnicy Tym razem nie popełniam tego samego błędu i swojego czarnucha trzymam w domu. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjarek Napisano 15 Marca 2010 Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Witam. Jestem Jarek z Jasła. Mam 2 letnią meridę crossway 28". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YankeZ Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Witam wszystkich nowych i jeszcze mały OT: http://tnij.org/panienkajedlicze Zobaczcie! Tofik99: nie to żebym się czepiał ale ten temat powstał w celu przywitania nowych userów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YouSuck Napisano 16 Marca 2010 Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Siema. Jestem Tomek mam 15 lat. Na rowerze jeżdżę od przysłowiowego zawsze, ale na poważnie dopiero może ze 3 lata...zawsze mój "sprzęt" (błahahaha) to rowery wartości do 100zł...czas wziąć coś porządnego :D Miłego jeżdżenia, mało wywalania Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 18 Marca 2010 Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witam wszystkich, Na rowerze jeżdzę od kilkunastu lat Na forum trafiłem przypadkowo. Mam nadzieje, że znajdzie się tutaj sporo ciekawych informacji oraz jeszcze więcej fajnych ludzi o takich samych zainteresowaniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi77 Napisano 21 Marca 2010 Udostępnij Napisano 21 Marca 2010 Witam wszystkich!! Jestem Rafał, mam 32 lata, mieszkam u podnóża góry Ślęży (śląski Olimp)- pomiędzy Wrocławiem a Świdnicą. W tym pięknym dzisiejszym dniu, jakim jest pierwszy dzień wiosny, rozpocząłem sezon 2010! Mam nadzieję, że będzie on jeszcze bardziej udany i owocny od poprzednich, czego także życzę wszystkim Forumowiczom!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaura Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam, jestem Jarek, mieszkam w Legnicy i mam trochę latek na karku :-) Na rowerze jeżdżę od dziecka, miałem wprawdzie kilka przerw, ale od 10 lat robię to w miarę regularnie. Moje ulubione trasy wiodą po Pogórzu Kaczawskim i górach okalających Kotlinę Jeleniogórską. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca8200 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Witam wszystkich Jestem Jacek mam 22 lata i mieszkam obecnie w Poznaniu gdzie studiuje i pracuje weekendami:), pochodzę z Gorzowa Wielkopolskiego. Jezdze tylko po szosach, nie rajcuja mnie górki i pagórki, aktualnie szukam nowego roweru, w przeszlosci mialem Krossa Grand, ktorego mi ukradli:( Póżniej author Horizon śmigał pięknie:) Był już Górski, był crossowy, obecnie chcę kupić szosówke, która będzie nie jako spełnieniem moich rowerowych marzeń Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzypchu1993 Napisano 23 Marca 2010 Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 Cześć Wszystkim Jestem Krzysiek mam 16 lat i mieszkam w Gliwicach. Lubie jeździć po trudniejszym terenie, na razie mój rower to wytrzymuje ale myślę nad kupnem nowego. Pozdrawiam Wszystkich FORUMOWICZÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Motylop Napisano 24 Marca 2010 Udostępnij Napisano 24 Marca 2010 Witam wszystkich uczestników forum. Sezon rowerowy oficjalnie uznałem za otwarty czas więc się przywitać. Rowerem, jak zapewne każdy na tym forum, jeżdżę od zawsze. Od zawsze było tego jednak niewiele - ok 200-400 km rocznie. W tym roku, w związku z pewnymi planami startowymi, czeka mnie o wiele więcej pedałowania... o wiele, wiele więcej... Co do mojej osoby - 30 lat stuknęło jakiś czas temu. Z innych sportów - troszkę biegam (latem "tradycyjnie", zimą na nartach) i pływam. Na rowerach się nie znam - dlatego z góry proszę o dużą dozę wyrozumiałości. A pytań mam sporo Pozdrawiam i "do napisania" w innych wątkach Motylop Тише едешь, дальше будешь! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
winfor Napisano 25 Marca 2010 Udostępnij Napisano 25 Marca 2010 Tomasz, lat dwadzieścia jeden, Gdynia. Od zawsze jeździłem na rowerach... zakupionych w marketach za max. 300 zł Pomimo posiadania sprzętu z dna uwielbiałem jeździć na rowerze każdego dnia (fajny rym wyszedł ). Z powodów zdrowotnych nie jeździłem od mniej więcej czterech lat. Teraz jednak sytuacja się ustabilizowała i zamierzam zakupić lepszy rower (ten z tesco się rozleciał ) oraz regularnie pogłębiać swoją wiedzę. Byle tylko cierpliwości i samodyscypliny starczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gkeb Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam wszystkich serdecznie. Jestem Grzegorz lat eee 33 No i raczej jestem laikiem jeżeli chodzi o rowery. W każdym razie do tej pory. Teraz staram sie to nadrobić przy pomocy tego forum (mam nadzieję). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy1234 Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam wszystkich. Nazywam się Andrzej. Jestem pracownikiem Uniwersytetu Opolskiego. Lubię rower, jednak jestem amatorem - to mi wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeDiehard Napisano 26 Marca 2010 Udostępnij Napisano 26 Marca 2010 Witam Wszystkich serdecznie ! Nazywam się Michał lat 29 pochodzę ze Świdnika. Na rowerze śmigałem od małego, później miałem parę lat przerwy ale od tego sezonu wracam do jazdy! Moja strzała to Giant Trance X 4 09r. Życzę wszystkim owocnego kręcenia w 2010r.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodorek Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam, mam na imię Artur i mieszkam w Tychach. Jeżdżę od małego, ale zawsze nie miałem szczęścia do rowerów. Próbowałem dirtu ale to nie to, więc na ten sezon zawita Scott Aspect 40 na v-brakeach. Pozdrawiam H2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Hanson82 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam jestem Marcin mam 27 lat ( jeszcze chwilę ) Na rowerze jeżdżę od zawsze lecz typowo rekreacyjnie. W zeszłym sezonie z powodu braku czasu ( i chętnych do wspólnych wypadów ) nie jeździłem za wiele ( przynajmniej nie tyle ile bym chciał ) ale mam nadzieję że w tym roku się to zmieni, bo planuję pozbyć się "brzuszka" Pozdrawiam wszystkich lubiących rowerowe wojaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xLukasz Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam wszystkich ^^ Mam na imię Łukasz, mam 16 lat, mieszkam w Łodzi Rowerem poruszam się dość często. Zwylke przejezdzam dziennie okolo 30- 40 km, ale bywa więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stiwen007 Napisano 28 Marca 2010 Udostępnij Napisano 28 Marca 2010 Witam wszystkich forumowiczów i klubowiczów. Mam na imię Daniel lat 25 mieszkam w Biskupcu woj War-Maz. Od ok 10 lat nie jeździłem na rowerze ale teraz zacząłem na nowo odkrywać uroki tego sportu i jestem w trakcie kupowania dwóch rowerów jeden dla mnie a drugi dla żony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Admirina Napisano 30 Marca 2010 Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam Mam na imię Angelika mam 16 lat:) Na rowerze śmigam już od 3 lat. Niedawno zaczęłam startować w różnych maratonach. Rower to moje drugie ja, bez którego nie mogę się obejść. Jest on moja pasją, a jednocześnie miłym spedzaniem wolnego czasu w gronie przyjaciół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzysztofR34 Napisano 2 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witajcie Bracia i Siostry Krzysztof, 27 lat. Na rowerze od 4 roku życia a od 3 lat profesjonalne(choć amatorskie XC )Mój rejon to Polanica-Zdrój, więc jest gdzie się rozbijać Obecnie jeżdżę na ramie Author Basic a reszta to różnie :)w tej chwili napęd to mix SLX i XT a w drodze amor Suntour Axon RLD Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzios230 Napisano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Z tej strony Konrad, lat 16 z Bielska-Białej. Rower towarzyszy mi już jakieś 10 lat. Rowerek to świeżutki KTM Ultra Flite. Wesołych Świąt wszystkim życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pikul Napisano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Dobry wieczór ... chcialbym przywitać wszystkich po długim czasie nieobecności na forum , postaram się szybko nadrobić zaległości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.