Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko

Tomek, 34 lata, Bytom Odrzański, FNW. Dawno temu moim życiem był bmx Raleigh Super Burner z 1981 roku (chyba). Potem przesiadłem się na Rometa Canyon (+widelec 'na resorach' i -błotniki) i tak mi zostało. Co prawda nie robi juz się tylko kilometrów co kiedyś, ale zawsze...

Witam,

Mam na imię Michał, lat 26, mieszkam w Poznaniu. Ostatnim czasy postanowiłem wsiąść znów na rower. Póki co poznaje go i przyzwyczajam się. Póki co robię około 100km tygodniowo głownie szukam tras leśnych, górek.

Witam ,

Piotrek , lat 17

Radom

Rowerami zacząłem się interesować od czasu pobytu u mojego kuzyna w poprzednie wakacje blisko gór. Przez okres zimowy starałem się przygotować do jazdy i do zakupu roweru .Interesują mnie rowery firmy Kross: level a2/3 i hexagon v6 . Z niecierpliwością oczekuję pierwszego wyjazdu .

Pozdrawiam :]

Elo mam na imie Marcin jestem z okolic chorzowa woj .śląskie z rowerów jestem zielony jak trawka hehe .Zapytacie po co tu sie zalogowałem ? Po to właśnie by poznać ciekawych ludzi obyć się w tym temacie no i oczywiście wypad jakiś rowerowy w większym gronie pozdro :)

Witam.

Na Forum od 2 dni. Odnalezienie grupy wypadowej z mojej okolicy zdecydowało o rejestracji. Ogólnie świeży w temacie - rowerem zainteresowałem się na poważnie dopiero wtedy, kiedy musiałem za niego zapłacić sam ;)

Przez jakiś czas brak roweru, a obecnie tyram na Kross Evado 1.2 w okolicach Legnicy i Lubina.

Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników Forum :)

Dawid

Witam wszystkich! Ola z Warszawy, lat 28.

Pierwszy rower - plastikowa Agatka, hit PRL :laugh: Potem było trochę lepiej - BMX, kilka składaków wigry i inne takie hehe, potem góral Rometa a potem dłuuugo nic.

Teraz wracam do jeżdżenia i aktualnie poszukuję czegoś dla siebie.

Pozdrowienia dla wszystkich :)

Witam wszystkich,

Damian lat 30, mieszkam w Poznaniu.

Dopiero 2 sezon co zassało mnie rowerowe szaleństwo.

Jeżdzę na Kross Hexagon V3 i powoli go zaczynam rozbudowywać.

Jeżdzę w tygodniu wieczorkami i w weekendy przed południem.

Pozdrawiam

Witajcie. Rowerki to 3 hobby, A mianowicie zajmuje się Tuning samochodów i posiadam Golfa GTI rallye 410ps i extremalna jazda nim,

Audi a6 Quattro po modach, jazda na codzień i drift. Oraz strzelectwo, posiadam pozwolenie na broń krótką i snajperską, ale strzelam też z moich pneumatycznych zabawek;)

Rowerki kupiłem Meridę szosową Crossway i Limbera w teren. Coś je modzę i staram się opisywać. Lubię adrenalinę i Extrim a w moich terenach o to nie trudno, więc staram się obcować z naturą;) Dlatego w miare jak to możliwe przesadziłem pupę z audi na Meridę i popylam 31km dziennie do roboty , ciężko mi znajdować czas na teren ale czasem sie udaje;) Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...