tomeq77 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Siemanko Tomek, 34 lata, Bytom Odrzański, FNW. Dawno temu moim życiem był bmx Raleigh Super Burner z 1981 roku (chyba). Potem przesiadłem się na Rometa Canyon (+widelec 'na resorach' i -błotniki) i tak mi zostało. Co prawda nie robi juz się tylko kilometrów co kiedyś, ale zawsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spal Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam, Mam na imię Michał, lat 26, mieszkam w Poznaniu. Ostatnim czasy postanowiłem wsiąść znów na rower. Póki co poznaje go i przyzwyczajam się. Póki co robię około 100km tygodniowo głownie szukam tras leśnych, górek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomiz1 Napisano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Witam Tomek, lat 15, małopolska XC, w końcu Beskid mały z płotem Rowerek: Canyon Yellowstone race 2006 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evah Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam, Kuba Poznan Author Dexter 29' Aktualnie - powrot do kondycji Plany - jakies zjazdy/podjazdy - byle nie nudno pz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek3212 Napisano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam , Piotrek , lat 17 Radom Rowerami zacząłem się interesować od czasu pobytu u mojego kuzyna w poprzednie wakacje blisko gór. Przez okres zimowy starałem się przygotować do jazdy i do zakupu roweru .Interesują mnie rowery firmy Kross: level a2/3 i hexagon v6 . Z niecierpliwością oczekuję pierwszego wyjazdu . Pozdrawiam :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwagr Napisano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Cześć Wszystkim!! Sylwek 30lat okolice Żywca kulam się po Beskidzie Małym XC Kellys Magic 2008 Pozdrawiam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bva Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, kolejny Tomasz ;] Lat 32 (o w mordę, 1 raz to piszę ;]) Obecny rower to Cube Ltd Pro 29 (wczesniej Cube Ltd Cls Pro, a jeeeszcze wczesniej Giant Cypress). Pozdrawiam, b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiorwrocek Napisano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, Janusz z Wrocławia, lat 33. Na rowerze od dobrych 5 lat. Jeżdżę głównie po Wrocławiu - jakieś bezdroża nad Odrą, lasy w okolicach Wrocka i kilka razy do roku wypady do Istebnej. Rower - TREK 6500. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skorpion Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Elo mam na imie Marcin jestem z okolic chorzowa woj .śląskie z rowerów jestem zielony jak trawka hehe .Zapytacie po co tu sie zalogowałem ? Po to właśnie by poznać ciekawych ludzi obyć się w tym temacie no i oczywiście wypad jakiś rowerowy w większym gronie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TuiTam Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Siema, Siema wszystkim rowerowym fanatykom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seth Napisano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Witam. Na Forum od 2 dni. Odnalezienie grupy wypadowej z mojej okolicy zdecydowało o rejestracji. Ogólnie świeży w temacie - rowerem zainteresowałem się na poważnie dopiero wtedy, kiedy musiałem za niego zapłacić sam Przez jakiś czas brak roweru, a obecnie tyram na Kross Evado 1.2 w okolicach Legnicy i Lubina. Pozdrawiam Wszystkich Użytkowników Forum Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domwar Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 witam jestem domwar, rowerowo z różnymi przerwami od dosyć dawna; ważne , że chęci są i jak tylko czas pozwala ..... to wiatr we włosach i ... komary na zębach :-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jhendrix Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Czołem ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Oj czołem to lepiej nie, może być niebezpiecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolarz16 Napisano 20 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Cześć wszystkim Kuba lat 16 , okolice b-stoku jeżdżę jak mi czas pozwala , chcę osiągnąć dużo . Rower od zawsze jakiś składany grat ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robi121 Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Siema! Jestem tu nowy! mam 25lat i rowery to moje hobby! Pozdrawiam wszystkich serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msjaszczura Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam wszystkich! Ola z Warszawy, lat 28. Pierwszy rower - plastikowa Agatka, hit PRL Potem było trochę lepiej - BMX, kilka składaków wigry i inne takie hehe, potem góral Rometa a potem dłuuugo nic. Teraz wracam do jeżdżenia i aktualnie poszukuję czegoś dla siebie. Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzionek Napisano 21 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2012 Witajcie. Jestem Przemek, mieszkam w Łańcucie(woj,podkarpackie). Na rowerze jeżdżę od dziecka. Aktualnie zakochałem się w ostrym kole i powoli zakańczam jego budowę. Pozdrowienia dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzkatze Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Cześć, Jestem Marta, 30 lat, z Warszawy. Jeżdżę turystycznie po okolicach na Dahonie Jack D7, ale myślę o dłuższych trasach i zmianie na coś innego. Pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Volt Napisano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, Damian lat 30, mieszkam w Poznaniu. Dopiero 2 sezon co zassało mnie rowerowe szaleństwo. Jeżdzę na Kross Hexagon V3 i powoli go zaczynam rozbudowywać. Jeżdzę w tygodniu wieczorkami i w weekendy przed południem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ress Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Czesc. Tomek, 28 lat, Chyby (kolo Poznania). Dopiero zaczynam, szukam nowych wrazen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ropniok Napisano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Witajcie. Rowerki to 3 hobby, A mianowicie zajmuje się Tuning samochodów i posiadam Golfa GTI rallye 410ps i extremalna jazda nim, Audi a6 Quattro po modach, jazda na codzień i drift. Oraz strzelectwo, posiadam pozwolenie na broń krótką i snajperską, ale strzelam też z moich pneumatycznych zabawek;) Rowerki kupiłem Meridę szosową Crossway i Limbera w teren. Coś je modzę i staram się opisywać. Lubię adrenalinę i Extrim a w moich terenach o to nie trudno, więc staram się obcować z naturą Dlatego w miare jak to możliwe przesadziłem pupę z audi na Meridę i popylam 31km dziennie do roboty , ciężko mi znajdować czas na teren ale czasem sie udaje;) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krupson Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Hej, Paweł, okolice Częstochowy. Objeżdżam Jurę wzdłuż i wszerz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pienta Napisano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 dobry wieczór Łukasz, jeszcze Szczecin, od lipca Augustów. Do tej pory na starym i już za małym Foresterze (19 kg dawało w kość), już niedługo Cube LTD 29" i WLS SL dla narzeczonej pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KYFU Napisano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Nazywam się Krzysztof, mam 21 lat. mieszkam w Działdowie. Tymczasowo pomykam na 12 letnim Grandzie Mountain City. W tym roku przeszedł mały remont. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.