Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Ja konto założyłem tydzień temu, jednak dopiero teraz z racji wolnej chwili zacząłem tak ogólnie szperać(wcześniej raczej tylko to co mnie interesowało).

Forum przeglądam od dłuższego czasu, co pozwoliło mi na wybór mojego jednośladu.

Staram się każdą wolną chwilę poświecić na trening.

Witając się serdecznie, Pozdrawiam i życzę wszystkim jazd owocujących poprawą formy :thumbsup:

dzien dobry czes i czolem! rower od komunii sie popsul, wiec kupilem sobie mtb. zawsze majstrowanie przy rowerze mnie przerastalo, ale w sumie to filozofii wielkiej nie ma i jak czlowiek troche poczyta to poradzi! pozdro wszyscy, do zoba na lesnym szlaku!

Witam,

Mam na imię Łukasz, mieszkam w Sosnowcu.

Mój drugi "lepszy" czyt. nie hipermarketu... rower kupiłem rok temu - Kross Hexagon V4. Średnio jestem z tego zakupu zadowolony, dlatego zarejestrowałem sie tutaj aby dowiedzieć się, co mogę z nim wymienić aby jeździło się lepiej.

Witam wszystkich...

... z Łodzi. Czytuję forum już spory kawałek czasu, a dziś dopiero powitalnia ;)

Jeżdżę turystycznie i póki co jednodniowo. Częściej sam, choć i towarzystwo najbliższe chętnie zabieram (bez przymuszania).

Oczywiście pozdrawiam wszystkich :)

witam jestem dominik lat prawie 15, uwielbiam jeżdzić rowerem gdy mam szansę wolę jechać gdzieś rowerem niż innym środkiem transportu. jeżdzę na rowerze od około 7 lat. pozdrawiam i zapraszam na moje forum http://www.forumrowerowe.org/topic/108552-plecak-take-off-daytourer/page__hl__plecak__fromsearch__1

jestem dopiero od 3 dni a już się wkręciłem

:thumbsup::thanks:

Witam wszystkich zapaleńców rowerowych. Mam na imię Mateusz, na rower tak naprawdę wracam po kilkuletniej przerwie. Wcześniej uprawiałem kolarstwo grawitayjne, ale jak to często bywa, sport nie zawsze okazuje się zdrowy. W skrócie: przeszedłem 3 operacje kolana (po każdej wsiadałem z powrotem na rower), później zrezygnowałem z jazdy na rowerze, a dzisiaj znów wracam. To moja krótka historia na początek nowej przygody z rowerem i forum :-)

Pozdrawiam

Gość Michi23

Witam ponownie... po 7 latach ;-)

Kiedyś wyleczyłem się tutaj z zakupu roweru marki GTiX :-D

Pamiętam, że była tutaj niejaka Ecia i Schwefel - gratki za awans na moderatorów ^_^

Jeżdżę "moje enduro" tj. głównie pcham pod górkę i zjeżdżam z bananem na gębie ;-) ...ponieważ wożę się 20-kilogramowym czołgiem z 5do10-kg przyczepką (czytaj: plecakiem).

Bywam weekendowo-PKP-rowerowo w Beskidach. Chętnie organizuję się w większe stado, aby raźniej było w trasie.

Mijając pozdrawiam świadomych bikerów (czytaj: w kaskach), a tym w "fulfejsach'ach" i "orzeszkach" przybijam 5-tkę.

W potrzebie poratuję dętką, pompką, kluczem lub dobrą radą.

Pozdrower

Witam!

Krzysiek, prawie 44 lata ale dzięki rowerkowi około połowę mniej :D

Jeżdżę od dzieciaka, chory na cyklozę od kilku lat. Mam 3 takie sobie rowerki: MTB Merida Matts Sport 300, trekingowy Amulet Route 35 i szosa\fitness Merida Speeder T2.

dość pisania, czas na rower! :D

To jednak wypadałoby się przedstawić i powitać :)

Jam ci Zglanowany. 25-letnie, niedogolone cuś, które twardo ucieka przed fryzjerem :) Z powodu planu zrzucenia bojlera, przesiadłem się z fotela na Gianta Bouldera DS (ale to już przeszłość).

Forum przegladalem od dłuższego czasu, zarejestrowałem się kilka dni temu, więc z lekkim opóźnieniem - Witam ja was :)

Hej, również witam,

Jestem totalna ignorantką, jeśli chodzi o techniczne zapędy rowerowe, w tych ramach działa mój rowerowy towarzysz mąż. Natomiast jeśli chodzi o wyżyny intelektualne przyjemności jaką daje jazda po dzikich ostępach naszych puszczańskich okolic, jestem liderką ;)

Także helloł wszystkim roweromaniakom ;)

Rowerzysta od lat wielu, pierwszy sprzęt Wigry3 (albo 2), aktualnie przemieszcza się po mieście rowerkiem trekkingowym, a co roku stara się zorganizować czas na parę dni hasania gdzieś po ładnej okolicy. Z ciekawszych projektów to Polska-Grecja i z powrotem, Austriackie Alpy, Tour de Chorwacja po wyspach, Węgry, Kraków - Wiedeń i parę innych

Pozdrowienia dla współwyznawców

Paweł z mazowsza:).Witam Was wszystkich. Jezdżę dość intensywanie na rowrach od 8 lat. Głównie tereny lesne Puszcza Kampinowska itd. I jestem fanem rajdu MTB MAZOWIA, w którym zresztą tylko jeżeli czas pozwala aktywanie uczestnicze. Obecnie jeżdże na nowym sprzęcie, dopiero co zakupionym CUBE LTD RACE 2012

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...