MrMacko06 Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Ja konto założyłem tydzień temu, jednak dopiero teraz z racji wolnej chwili zacząłem tak ogólnie szperać(wcześniej raczej tylko to co mnie interesowało). Forum przeglądam od dłuższego czasu, co pozwoliło mi na wybór mojego jednośladu. Staram się każdą wolną chwilę poświecić na trening. Witając się serdecznie, Pozdrawiam i życzę wszystkim jazd owocujących poprawą formy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KingKong Napisano 27 Marca 2012 Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 dzien dobry czes i czolem! rower od komunii sie popsul, wiec kupilem sobie mtb. zawsze majstrowanie przy rowerze mnie przerastalo, ale w sumie to filozofii wielkiej nie ma i jak czlowiek troche poczyta to poradzi! pozdro wszyscy, do zoba na lesnym szlaku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porschman Napisano 28 Marca 2012 Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam, Mam na imię Łukasz, mieszkam w Sosnowcu. Mój drugi "lepszy" czyt. nie hipermarketu... rower kupiłem rok temu - Kross Hexagon V4. Średnio jestem z tego zakupu zadowolony, dlatego zarejestrowałem sie tutaj aby dowiedzieć się, co mogę z nim wymienić aby jeździło się lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wazaa Napisano 29 Marca 2012 Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Hejka wszystkim. Miłego szosowania, montainbajkowania, krosowania, zjazdowania, slalomowania, wywracania, urywania i wszystkiego innego - oby tylko zdrowo, życzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
calleh Napisano 30 Marca 2012 Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Witam wszystkich... ... z Łodzi. Czytuję forum już spory kawałek czasu, a dziś dopiero powitalnia Jeżdżę turystycznie i póki co jednodniowo. Częściej sam, choć i towarzystwo najbliższe chętnie zabieram (bez przymuszania). Oczywiście pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szkatu Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam wszystkich rowerowych maniaków To dobry i mało szkodzący środowisku sposób na przemieszczanie się i do tego zdrowy, i sprawiający frajdę sport Rowery górą ! pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kordian99 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam wszystkich rowerowych maniaków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rowerzysta97 Napisano 31 Marca 2012 Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 [Powitania] Do nowych forumowiczów :-) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa witam jestem dominik lat prawie 15, uwielbiam jeżdzić rowerem gdy mam szansę wolę jechać gdzieś rowerem niż innym środkiem transportu. jeżdzę na rowerze od około 7 lat. pozdrawiam i zapraszam na moje forum http://www.forumrowerowe.org/topic/108552-plecak-take-off-daytourer/page__hl__plecak__fromsearch__1 jestem dopiero od 3 dni a już się wkręciłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
machinehead Napisano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam wszystkich zapaleńców rowerowych. Mam na imię Mateusz, na rower tak naprawdę wracam po kilkuletniej przerwie. Wcześniej uprawiałem kolarstwo grawitayjne, ale jak to często bywa, sport nie zawsze okazuje się zdrowy. W skrócie: przeszedłem 3 operacje kolana (po każdej wsiadałem z powrotem na rower), później zrezygnowałem z jazdy na rowerze, a dzisiaj znów wracam. To moja krótka historia na początek nowej przygody z rowerem i forum :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Michi23 Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam ponownie... po 7 latach ;-) Kiedyś wyleczyłem się tutaj z zakupu roweru marki GTiX :-D Pamiętam, że była tutaj niejaka Ecia i Schwefel - gratki za awans na moderatorów Jeżdżę "moje enduro" tj. głównie pcham pod górkę i zjeżdżam z bananem na gębie ;-) ...ponieważ wożę się 20-kilogramowym czołgiem z 5do10-kg przyczepką (czytaj: plecakiem). Bywam weekendowo-PKP-rowerowo w Beskidach. Chętnie organizuję się w większe stado, aby raźniej było w trasie. Mijając pozdrawiam świadomych bikerów (czytaj: w kaskach), a tym w "fulfejsach'ach" i "orzeszkach" przybijam 5-tkę. W potrzebie poratuję dętką, pompką, kluczem lub dobrą radą. Pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kryho Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Witam! Krzysiek, prawie 44 lata ale dzięki rowerkowi około połowę mniej Jeżdżę od dzieciaka, chory na cyklozę od kilku lat. Mam 3 takie sobie rowerki: MTB Merida Matts Sport 300, trekingowy Amulet Route 35 i szosa\fitness Merida Speeder T2. dość pisania, czas na rower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zglanowany Napisano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 To jednak wypadałoby się przedstawić i powitać Jam ci Zglanowany. 25-letnie, niedogolone cuś, które twardo ucieka przed fryzjerem Z powodu planu zrzucenia bojlera, przesiadłem się z fotela na Gianta Bouldera DS (ale to już przeszłość). Forum przegladalem od dłuższego czasu, zarejestrowałem się kilka dni temu, więc z lekkim opóźnieniem - Witam ja was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mysia Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Hej, również witam, Jestem totalna ignorantką, jeśli chodzi o techniczne zapędy rowerowe, w tych ramach działa mój rowerowy towarzysz mąż. Natomiast jeśli chodzi o wyżyny intelektualne przyjemności jaką daje jazda po dzikich ostępach naszych puszczańskich okolic, jestem liderką Także helloł wszystkim roweromaniakom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris86b Napisano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. po bardzo długiej przerwie pora znów zacząć jeździć na rowerze. Dzięki waszym poradom dokonałem wg. mnie słusznego zakupu, teraz tylko odzyskiwanie formy:) pozdr dla wszystkich:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lachu Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Rowerzysta od lat wielu, pierwszy sprzęt Wigry3 (albo 2), aktualnie przemieszcza się po mieście rowerkiem trekkingowym, a co roku stara się zorganizować czas na parę dni hasania gdzieś po ładnej okolicy. Z ciekawszych projektów to Polska-Grecja i z powrotem, Austriackie Alpy, Tour de Chorwacja po wyspach, Węgry, Kraków - Wiedeń i parę innych Pozdrowienia dla współwyznawców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Skarb a nie "Lachu" Gdzieś tyś się tyle czasu ukrywał?!?!?! Witamy a Witamy!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati01 Napisano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Witam! Mateusz, mam 18 lat Jeżdżę od dziecka, chyba jak wszyscy posiadam rowerek Rower Raleigh Storm 2.0 Disc GTS uwielbiam jezdzić po górach oraz po miasteczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolfheart Napisano 7 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Niedzielny rowerzysta z Gda, lat 24, od lat zasuwający na makrokeszu GTIX Aczkolwiek jakoś sobie radzę Rowerem zrobiłem ponad 2k, aczkolwiek z fabrycznej maszyny została tylko już rama, przerzutki, mostek i kierownica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andriu19922 Napisano 8 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Siema wszystkim życzę udanych wycieczek ja jeżdżę amatorsko weekendowo przeważnie jeśli ktoś z Krakowa ma ochotę się przyłączyć to zapraszam ps. zacząłem od niedawna po długiej przerwie to tylko jak na razie w miarę krótkie i łatwe trasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Commuter Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam. Na rowerze od bardzo niedawna- dopiero dwuletni staż. Jak głosi mój nick, jeżdżę głównie po mieście- Wrocławiu. Pozdrawiam wszystkich nie pędzących po chodnikach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azazel21 Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Damian i mam 16 lat. W ostatnie wakacje nabyłem nowy rower i od tego sezonu chcę się zająć tym sportem bardziej poważnie dlatego zarejestrowałem się na tym forum . Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LCQ Napisano 10 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Cześć, miałem sporą przerwę z rowerem, ale trzeba to nadrobić, z Waszą pomocą :-) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diablosss Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam Przeglądałem FR od długiego czasu aż postanowiłem także dołączyć do rowerowej społeczności. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xmtbx Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Paweł z mazowsza:).Witam Was wszystkich. Jezdżę dość intensywanie na rowrach od 8 lat. Głównie tereny lesne Puszcza Kampinowska itd. I jestem fanem rajdu MTB MAZOWIA, w którym zresztą tylko jeżeli czas pozwala aktywanie uczestnicze. Obecnie jeżdże na nowym sprzęcie, dopiero co zakupionym CUBE LTD RACE 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek208 Napisano 11 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, Tomek z Wlkp., lat 25. Niadawno zacząłem jeździć w miare systematycznie, więc myślę, że często będe tu zaglądał Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.