Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Dziendobry!

Mam na imie Tomek i jestem roweroholikiem od 29 lat, po tym jak sprobowalem roweru na trzecie urodziny nie moge przestac i obawiam sie ze jestem uzalezniony. Ciesze sie ze nie jestem tutaj sam :D

POZDRo-:ver

Szok, wam chyba trudniej wychodzi jazda na dwóch kółkach niż na jednym? Wow, jakbyście się urodzili na rowerze. Wczy tkwi sekret... czy ja mam zły rower czy jak... jak przejadę z 10 m na tylnym to sukces... a może ja już za stary pryk jestem?

Dzieki :) po prostu trzeba poświęcać sporo czasu na treningi i wytrwale trenować , to po jakimś czasie coś zacznie wychodzić , wytrwałości :)

Witam nazywam sie Kamil, mam 16lat i pochodzę z miasta prawie idealnie położnego miedzy Wrocławiem, a Opolem - w Brzegu. Obecnie moim rowerem jest Delta Sport 505 malowana juz dwukrotnie, ale przechodzi juz na emeryturę. Celem jest złożenie własnego roweru. (Jak zacznę to bede informował :) ) Bardzo dużo jezdze po parku (natura, drzewa) do którego mam rzut kamieniem. Na koniec chcialem pozdrowic wszystkich użytkowników tego forum i prosić żebyście sie nie wkurzali na mnie jak bede zadawał głupie pytania. :)

witam

Kamil, lat 22, śląsk ;) po paru latach chodzenia pieszo wróciła zajawka na rower, niedawno kupiłem okazyjnie Hexagona v3 z zeszłego sezonu, z zamiarem wymiany amora tuz przed wakacjami + ewentualnie jakies lepsze przerzutki, ale na razie nie narzekam, zrobiłem juz trochę km i jezdzi sie całkiem przyjemnie :)

Witam

Grzesiek, 29lat. Od dluzszego czasu przegladalem forum, ale dopiero teraz zdecydowalem sie zarejestrowac. Przygoda z rowerami jakos sie ciagnie od malego dziecka - Wigry, MTB by Romet, Giant Chicago, a od 3 lat Spec Rockhopper, ktorego ciagle staram sie ulepszac.

Pozdrawiam.

witojta, marianek z południa z tej strony, rowerek to wagant nie wiem czy ktoś jeszcze z was młodych takie cudo pamięta, ale ja mam sentyment chyba do starych rzeczy.

Witam się z Państwem !

nowy użytkownik się kłania.

ps. ja pamiętam waganta. dostałem od ojca gdy on zmieniał. to był mój pierwszy "dorosły" rower i robił furorę na osiedlu :) - a był starszy ode mnie...

Przeglądałem forum ze 2 lata zanim zdecydowałem się zarejestrować. Rower w garażu, zdjęcie niedługo. Nie chcę być kolejnym użytkownikiem, który napisze 3 posty, dowie się tego czego chciał się dowiedzieć i się zmywa. Mam nadzieje na owocną dyskusję i ciepłe przyjęcie ;)

Pozdrawiam Forumowiczów

Witam wszystkich postanowiłem się zarejestrować po ponad roku przeglądania forum. Znalazłem wiele informacji, które pomogły mi w wyborze nowego roweru, jak i doprowadzenie starego do użytku. Wiele się nie wypowiadam, przede wszystkim szukam potrzebnych mi informacji.

pozdrawiam Krzysztof

Witam wszystkich:)

Też postanawiam się ujawnić po sporym czasie anonimowego przeglądania forum:) Przeglądałem, przeglądałem, oszczędzałem na nowy rower i w końcu kupiłem - miesiąc temu. Kross Evado 2.0 model na 2012. Jak na razie dobijam powoli do 500 km i cieszę się z zakupu.

post-149486-0-55841400-1332464371_thumb.jpg

Witam,

Bartek lat 26, mieszkam i pracuje w Kielcach, na rowerze jeździłem za małolata (tu i tam, o tak po prostu), a ostatnio postanowiłem aktywnie spędzać czas i przypomnieć sobie jak się jeździ rowerkiem. W tym celu zakupiłem Krossa hex v2, który póki co spełnia moje oczekiwania:)

Pozdrawiam i jeszcze raz witam.

Witam z Katowic,

na rowerze jeżdżę turystycznie i na forum poszukuję podpowiedzi gdzie by tu pojechać by coś fajnego zobaczyć. W tym roku po raz pierwszy planuję wziąć udział w Silesia MTB, bardziej dla zabawy niż z nadzieją na miejsce w czołówce ;-)

Pozdrawiam!

Witam, jestem nowa na forum :)

Mieszkam w Warszawie, wczoraj nabyłam mój pierwszy rower :)

Mam nadzieję znaleźć tu towarzystwo do wspólnych wycieczek rowerowych, jak również wiele wskazówek i okazji do wymiany wrażeń i doświadczeń.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów :)

Witam

Też znalazłem powitalną dopiero teraz ;)

Mam na imię Tomek. Na rowerze jeżdżę amatorsko od kilku lat, jednak dopiero od ubiegłego roku zacząłem się tym zajmować bardziej "z głową" (dla zdrowia - zrzucenie nadwagi). Zaczęło się od wymiany roweru, a później to już lawina; sprzęt, ubiór, odżywianie etc. Nadal się uczę, co pewnie jeszcze będzie nieraz widać po moich postach ;)

Jeżdżę rowerem Scott Sportster 55 model 2011 z symbolicznymi modyfikacjami.

Pozdrowienia

Witam. Czytam wasze forum już jakis czas. Wiele się dowiedziałem. Jednak po tamtegorocznym zakupie roweu w tym roku nadszedł czas na małe wymiany (opony, zakup butów) skłoniło mnie to wiec do założenia konta. Wydaje mi się, że panóje tutaj miła atmosfera, tak więc Rzeszów wita. Wozi mnie Genesis Element x30, i jak na razie swietnie sobie daje radę (1500km przez 1 sezon).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...