b1gos Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam, Nazywam się Michał, mam 22 latka, o jeździe na rowerze przypomniałem sobie jakiś rok temu- podczas pobytu w Finlandii (Joensuu), gdzie codziennie tak jeździłem (także przy mrozach -30 stopni). Na razie mam niezbyt wypasiony, ale wierny (i darzony sentymentem, w końcu właśnie z Joensuu go przywiozłem) rowerek Gary Fisher Tiburon, model z 2003. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makafaka Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Cześć. Tomek z Lubawki (dolnośląskie), 36 lat, podróżuję na rowerze Cube LTD Pro, ale czaję się na Lapierre x-control 210 lub 310. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaco Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam! Jestem Dawid, mam 21 lat. Roweruję od małego po Kaliszu i okolicach. Poza kilkoma wyprawami na rowerach typu "no-name+" i dziwnych gonitwach na kolarce (w sumie dwóch), jestem całkiem "normalny".. Obecnie testuję/używam Krossa Trans Alp 2012 jeżdżąc rekreacyjnie (jak już wyjadę to bankowo 100km stuknie). Na forum jest ogrom informacji, które na pewno wykorzystam do swoich niecnych celów. Mam nadzieję także poznać jakieś ciekawe osoby z okolic Kalisza - mile widziani wariaci! Tak naprawdę moje BUM na rowerowanie nastąpiło miesiąc temu. Po prostu przepadłem. Jestem o wiele szczęśliwszy odkąd mogę się w pełnej krasie oddać cyklozie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piastun Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Sława! Na imię mam Cezary, wiosen 24. Kończę magisterkę z logistyki, z zamiłowania fotograf (hobbysta) póki co Z rowerami nie miałem wcześniej zbyt wiele wspólnego. Miałem jeden własny rower górski, który dostałem na komunię. O zgrozo! ciężki, tandetny klocek, składany chyba gdzieś na lewo. Dalej zdarzało mi się pojeździć na rowerze starszego brata. Lubiłem dynamiczną jazdę po mieście. Później sporo lat przerwy ... aż do teraz, gdy postanowiłem ujarzmić rower mojego ojca. Niestety rower trekkingowy jednak jest nie dla mnie. Póki co potrzebuję jeszcze trochę adrenaliny. I oto jestem tu Dzięki Wam już wybrałem mój nowy nabytek. Być może do zobaczenia kiedyś / gdzieś na szlaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piano Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam wszytkich uzytkownikow tego forum. Mam na imie Romek. Mieszkam na wschodzie. Uwielbiam jezdzic na rowerze i stad mja obecnosc tutaj. Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saintwrc Napisano 27 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 to może czas na mnie Arek, śmigam po warszawie na Wahoo z 2006. A jeżdżę odkąd pamiętam i kiedy się da i tylko dla siebie i przyjemności. W tym roku plan jazdy do Krakowa i osiągnięcie 6000 km pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na szlakach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wave Napisano 28 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Witam serdecznie. Mam na imię Mateusz, krakowianin, tegoroczny maturzysta. Jeżdżę na rowerze odkąd tylko pamiętam. Począwszy od dziecinnego BMXa, poprzez komunijną Deltę Fun SX oraz gimnazjalnego MTB z Kerfura, kończąc na Kross Evado 1.2. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekLevelA2 Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 witam was mam 16 lat, mniej amatorsko jezdze od 2l at jestem z bolestawca pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nitro Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Cześć , Jestem Jarek (l 36) z Mysłakowic k.Jeleniej Góry. Jeżdżę dla przyjemności po okolicznych górkach od tamtego roku. Oczywiście umiałem jeździć już trochę wcześniej (ale trochę nie miałem czasu) . Rower Giant Rincon stockowy. Chciałbym w tym roku przejechać więcej niż w tamtym , no i poprawić trochę kondycje ( bo jak w tamtym roku wjechałem na Okraj , to zdychałem potem ze trzy dni ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfabry Napisano 29 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Witam, Mam na imię Magda, lat 35, Warszawa-Ursynów. Jestem typowym nerdem, rowerem jeżdżę rekreacyjnie dając odpór siedzącemu trybowi pracy. W tym roku zamieniłam swojego stareńkiego, przeciwpancernego Arkusa na Cube LTD Cls Pro. Serdecznie pozdrawiam obecnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 siemano, dominik Ruda Śląska, rowerem jeżdżę rekreacyjnie aktualnie mongoose hill toper na osprzęcie schimano slx, ale w tym roku zamierzam więcej pojeździć i zakupić jakiś nowszy sprzęt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomekfpc Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam Tomek, Wrocław, na rowerku już ho ho chociaż ostatnio zaniedbałem, nowy sezon ma przynieść zmiany mój środek transportu to zielona merida matts tfs xc 500-d hardtail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aruuu Napisano 3 Marca 2012 Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 Witam. Jestem Arek i mieszkam w Warszawie. Moj rower to Wheeler Pro 39 robiony na enduro. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abe Napisano 4 Marca 2012 Udostępnij Napisano 4 Marca 2012 Witam! Paweł mam na imie, 27 lat... o... właśnie sobie uświadomiłem jaki jestem stary :] Na rowerze od dziecka minus studia. Najpierw był Giant Rock mocno przerabiany (zmienił właściciela bez mojej wiedzy :/) teraz Wheeler Pro 30 2011r. Śmigam w okolicach Kołobrzegu. W tym roku chcę mocno rozpocząć turystykę rowerową na większą skalę (miała być turystyka motocyklowa, ale motocykle jak na razie są jeszcze troszeczkę droższe niż rowery). Jeśli ktoś dotrze ten post i również jest z Kołobrzegu to zachęcam do kontaktu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
contar Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów. Mam na imię Jarek i mieszkam w Warszawie. Śmigam na rowerze Centurion Backfire 300. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rmikke Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Ja tylko chciałem powiedzieć, że jestem Pewnie część z Was kojarzy mnie z precla. Gdzie, jak i czym jeżdżę: http://rmikke.bikestats.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodnik Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów, mam na imię Janusz 37 lat, mieszkam w Gdańsku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominv8 Napisano 7 Marca 2012 Udostępnij Napisano 7 Marca 2012 siema ściema, powitać panów rowerzystów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seebcioo Napisano 9 Marca 2012 Udostępnij Napisano 9 Marca 2012 No to i ja troszkę zpóźniony napiszę ;-) Witam na forum aktualnie jeźdzę w XC na rowerku złożnoym przez moje własne rączki Mieszkam w Poslka > Świętokrzyskie > Kielce ! Miłego Dnia / Nocy :PP Pozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yeton Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzień (na rower) dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cambel Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam wszystkich na imię mam Kamil przygodę z rowerem zacząłem rok temu od KROSSA HEXAGON V3 nie miałem w ogóle zielonego pojęcia o rowerach przy wyborze ale prześmigałem nim 1000km ogólnie po szosach bo bardziej preferuję ten rodzaj nawierzchni . A jak wiadomo w miare jedzenia apetyt rośnie i w tym roku zamieniłem KROSSA na SPECA CROSSTRAIL Comp Mieszkam w Wałbrzychu jak by ktoś chiał kiedyś polatać w weekend to śmiało niech pisze na priv. Jeszcze raz witam wszystkich . Pozdrawiam Cambel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterStunt Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam ,mam na imię Piotrek ,lat 17 , jestem z warszawy . może ktoś kojarzy coś po filmiku Stunt MTB warsaw . Preferuje stunt rowerowy, zasuwałem na fixed gear ,szosa , rożnego rodzaju mtb, składam rowery i to jest moją pasja. Konstruuje różne rowery typu chopper custom cruiser W wolnych chwilach przemierzam warszawę i okolice na jednym bądź dwóch kołach . pozdrawiam PS. oczywiście chętne osoby na jakiś stunt trening czy jakiegoś latania po wawie to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Szok, wam chyba trudniej wychodzi jazda na dwóch kółkach niż na jednym? Wow, jakbyście się urodzili na rowerze. Wczy tkwi sekret... czy ja mam zły rower czy jak... jak przejadę z 10 m na tylnym to sukces... a może ja już za stary pryk jestem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
appe Napisano 11 Marca 2012 Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam wszystkich! Na imię mi Adam, jeżdzę głównie po okolicach Wawy - Kampinos, Nadarzyn, czasami po mieście. Sprzęt to KTM Chicago, z którego chyba tylko rama jest jeszcze oryginalna. Parę lat temu jeździłem dużo i praktycznie codziennie, potem trochę się życiowe sprawy różne pokomplikowały. Obecnie powoli wracam na rower i mam nadzieję, że wrócę do codziennego jeżdżenia. Chętnie podłączę się do jakiejś grupy na wyjazdy w weekend w okolicach Wawy. Kręcenie samemu jest nudne a kumple, którzy w zeszłym sezonie jeździli ze mną po Kampinosie jakoś mniej chętni są ostatnio Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voohan Napisano 12 Marca 2012 Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam wszystkich! Na imię mi Bogdan, mieszkam w okolicach Mikołowa, aktywnie na rowerze jeżdzę od ok 4 lat. Najpierw na Giant Bulider (niestety skradzionym w Gliwicach) teraz na nowym Kross Evado 2.0. Rower to głównie mój środek transportu do pracy, ale również hobby i sposób na aktywne spędzanie wolnego czasu. Wraz z dziewczyną jesteśmy aktywnymi opencacherami, więc miejsc i celów wypraw rowerowych nie brakuje nam nigdy- zawsze jest gdzie pojechać. Wraz z zakupen nowego roweru, postanowiliśmy od razu kupić bagażniki i porządne sakwy, mamy nadzieję w od tego sezonu na kilka kilkudniowych wypraw. Poza rowerami interesuję sie turystyka górską, surviwalem, IT, nowościami technologicznymi, czytam dużo książek. Fasycnują mnie Bieszczady, uwielbiam burze, tęsknię za wolnością w naturze.... Pozdrawiam Wszystkich! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.