Mod Team Franio Napisano 20 Stycznia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Noo, w końcu Przemo coś napisał. Witam, witam. Tylko już tak nie narzekaj na ten swój sprzęcior - nie jest zły ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxx78 Napisano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Witam Maciej z tej strony, mam 33 lata i mój pierwszy rower jaki pamiętam to był reksio. Potem komunnia i składak uniwersal potem szkoła średnia i Giant gsr-100 a niedawno kipiłem Cuba 2012 model acid - opis i foto w dziale cube . Ogolnie zakochany jest w roweruch ale miałem bardzo długą przerwę i mam zamiar to nadrobic . Intesymnie trenuje pływanie a rower jest dla mnie odskocznią od basenu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aquarius Napisano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Witam wszystkich! Krzysiek z Łodzi z tej strony. Drogą kupna stałem się świeżym właścicielem Meridy Crossway. Jako że rower traktowałem zawsze użytkowo i jeśli chodzi o technikę rowerową rozwojowo zatrzymałem się wiele lat temu - mam kilka pytań do Was. Ale to już w odpowiednim dziale. Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
garyy Napisano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam wszystkich Zwa mnie Marcin,mam 27 (no prawie 28:) ) lat,regularnie przegladam forum,ba nawet sporo czasu temu zarejestrowalem sie tutaj,ale dopiero dzis postanowilem cos napisac;). Uwielbiam spedzac wolne chwile smigajac na dwoch kolach(obecnie cube analog) i mam nadzieje,ze tak mi juz zostanie:). pozdrawiam was serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nosql Napisano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Powitać wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mexyk Napisano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Czołem. Jestem Przemek, mieszkam na Śląsku a dokładnie w Mysłowicach. Od kwietnia 2011 korba na punkcie roweru co po 4 miesiącach zaowocowało przekroczeniem 1000km. Ujeżdżany sprzęt to Kross Level A6 V-brake z 2010r. Tyle słowem wstępu. Do zobaczenia na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRIS980 Napisano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Siemka witam wszystkich i wielkie pozdor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matador Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Witam wszystkich, Konrad z Warszawy (pobyt), lat 27. Kiedyś jeździłem okazjonalnie (głównie wakacje), teraz planuję poprawić trochę kondycję. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamila81 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Wita Was Kamila z Gorzowa (31) .....poooozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yoshimitsu9 Napisano 2 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 Hej,Witamy serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass3 Napisano 5 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2012 Witam. Nazywam się Łukasz i jestem z Gliwic. Forum czytam od 0,5 roku, ale dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Mam nadzieję, że kolejne 0,5 minie tak samo miło jak poprzednie. Pozdrawiam wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lezza Napisano 6 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Jestem an forum od kilku lat, ale nigdy się nie przedstawiłem. Jestem z Piły, latam amatorsko MTB, także zapraszam na profil na Sports-Trackerze (Sobtainer). Może w tym roku czas na jakąś oficjalną imprezę wreszcie? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatus Napisano 7 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2012 Czołem, Wypada się przedstawić więc proszę : na imię mam Seweryn, mam już 33 na karku, miałem długą przerwę w jeździe na rowerze którą tłumaczyłem sobie jakimiś głupimi wymówkami, ale na początku zeszłego sezonu wsiadłem na rower i zsiąść nie mogę do tej pory Zacząłem regularnie jeździć do pracy i na treningi rowerem, niezależnie od pogody praktycznie codziennie piłuję 25-40 km. Rower zmieniłem w trakcie sezonu (poprzedni ItalBike oddał życie po zderzeniu z Oplem Vectrą) teraz z racji głównej jazdy 90% po mieście śmigam CrossTrailem Specialized który powoli dopasowuję do swojej osoby. Poza jazdą aktywnie i regularnie trenuję Capoeirę i mniej regularnie ale z wielką przyjemnością MMA. Do zobaczenia na drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adziopak Napisano 11 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2012 Cześć Z tej strony Amadeusz, 15 lat, spod Rzeszowa. Forum czytam od dawna, ale zarejestrowałem się parę dni temu. Obecnie posiadam Krossa Levela A4 z sezonu 2008 (rsd3) z wymienionym napędem na SLX i jestem tego zdania, że polskie najlepsze Na rowerze tak na poważnie jeżdżę od 3 lat. Początki były ciężkie bo miałem rower 18kg. Ale w 2010 kupiłem wspomnianego już Krossa i w sezonach 2010-2011 zrobiłem koło 4000km, co może nie jest jakimś rewelacyjnym wynikiem, ale w tym roku zamierzam przemierzyć góry i doliny, czyli drugie tyle Do zobaczenia na trasach, szlakach i oby rower się trzymał dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis0303A2 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Cześć mam na imię Paweł, pochodzę z Zamościa, lat 21. Rowerem jeżdżę od najmłodszych lat, przeważnie były to "makrokesze". W ubiegłym roku postanowiłem zakupić odrobinę lepszy rower, czyli Kross Level A2 '11 i zacząłem go modernizować czerpiąc wiedzę głownie z tego forum. Teraz postanowiłem się zarejestrować Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qleek Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Witamy Gumis0303A2!! Miło zobaczyć forumowicza z Zamościa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gumis0303A2 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 Cześć Qleek, dzięki za powitanie też się cieszę, że są aktywni na forum cykliści z Zamościa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francik83 Napisano 12 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2012 witam.Michał 28 lat okolice Bydgoszczy (dokładnie Kobylarnia koło Brzozy), w kwietniu zakupiłem rowerek Giant revel 3 disc, trasy głownie 30 km (2 strony do pracy) oraz wekendowe wypady z kumplem.w tym roku mam zamiar troche powalczyc ze sobą i wziąć udział w 1szym maratonie.pozdrawiam P.S nie ma lepszej pogody niż lekki mrozik i puszysty śnieżek w lesie:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smutas Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam. Damian 28lat, rowerem jeżdżę odkąd pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brylek Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 No to witajcie Łukasz z Mielca (19l.), pomykam sobie tu i tam od zawsze i wreszcie szczęśliwie zarejestrowałem się na forum, a chwilę tu już goszczę Jeżdżę sobie obecnie na rowerku Kelly's Scarpe, dawniej na 18 kg Krossie Grand. Póki co "życiówka" to 125km, ale w tym roku uderzam w dalsze trasy, w planach Bieszczady, marzenie od zawsze. Pozdrawiam i może się spotkamy na trasie ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemek130 Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Witam. Nazywam się Przemek, mam 21 lat i jestem z Kielc. Po przerwie postanowiłem wrócić do roweru. Obecnie jeżdżę na Maximie Heliosie po lekkich modyfikacjach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexracing Napisano 15 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2012 Siemka ! Imię moje : Aleksander student elektrotechniki na Politechnice 21 lat teraz , 22lata w sierpniu, najpierw zacząłem jeździć wheelie , dopiero potem przyszła nauka chodzenia ) miałem wiele rowerów , ostanim była szosa Lapierre r-lite 400fdj, z żalem ja sprzedałem , teraz latam maszyną złożoną z ramy focusa do xc, i podwozia do enduro sainty singletracki pike itp , nie logiczne ale dla 114kg kierowcy chyba rozsądne, w planach mam wyczajenie uzywanej ramki FULLA i zrobienie pełnoprawnego sprzęta do all mountain . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziba998 Napisano 19 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Siemanko, na imię mam Patryk i jeżdżę na bike'u odkąd pamiętam Mam 14 lat (chyba najmłodszy...) no i od jakiegoś czasu jazda rowerem stała się moją pasją. Lubie pośmigać szczególnie po lasach i hoopach, lecz czasami wyskakuje sobie na 20 km trasę ;D Obecnie moim sprzętem jest Kross Sign DS (od czegoś trzeba zacząć ) PS: Z niecierpliwością czekam na sezon 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gutkos Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witam wszystkich serdecznie. 27-letni przystojny męszczyzna pozna.... o sorki -nie to forum:) Nazywam się Bartek, mam 27wisen i mieszkam we Wrocławiu. Zapolony rowerzysta od lat młodości. Niestety nie było mi dane wystartować w żadnym maratonie MTB ,choć mam zamiar to zmienić. Roweru nie mam za wybitnego - jest to Gary genesis na shimanowskim średnim osprzęcie,ale do codziennej jazdy i wycieczki w góry wystarcza. Forum rowerowe czytam z wypiekami na twarzy i już snuje plany na zminę sprzętu oraz wypady w nowe miejsca. Pozdrawiam i zapraszam na wspólne wycieczki po okolicach Wrocławia. Bartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 24 Lutego 2012 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Witajcie, miałem wiele lat przerwy w jeździe na rowerze, ale na 30 urodziny postanowiłem sobie zaszaleć z takim :kabrioletem" no iu tak mnie znowu wciągnęło, że jeżdżę niemal codziennie, w tym roku nie powstrzymał mnie nawet mróz - 20 C ani śnieżyca he he, totalnie mi odbiło! Pozdrawiam i do popisania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.