Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Maciej z tej strony, mam 33 lata i mój pierwszy rower jaki pamiętam to był reksio. Potem komunnia i składak uniwersal potem szkoła średnia i Giant gsr-100 a niedawno kipiłem Cuba 2012 model acid - opis i foto w dziale cube ;) . Ogolnie zakochany jest w roweruch ale miałem bardzo długą przerwę i mam zamiar to nadrobic . Intesymnie trenuje pływanie a rower jest dla mnie odskocznią od basenu ;)

Witam wszystkich!

Krzysiek z Łodzi z tej strony. Drogą kupna stałem się świeżym właścicielem Meridy Crossway.

Jako że rower traktowałem zawsze użytkowo i jeśli chodzi o technikę rowerową rozwojowo zatrzymałem się wiele lat temu - mam kilka pytań do Was. Ale to już w odpowiednim dziale.

Pozdrawiam,

Witam wszystkich

Zwa mnie Marcin,mam 27 (no prawie 28:) ) lat,regularnie przegladam forum,ba nawet sporo czasu temu zarejestrowalem sie tutaj,ale dopiero dzis postanowilem cos napisac;). Uwielbiam spedzac wolne chwile smigajac na dwoch kolach(obecnie cube analog) i mam nadzieje,ze tak mi juz zostanie:).

pozdrawiam was serdecznie

Czołem. Jestem Przemek, mieszkam na Śląsku a dokładnie w Mysłowicach. Od kwietnia 2011 korba na punkcie roweru co po 4 miesiącach zaowocowało przekroczeniem 1000km. Ujeżdżany sprzęt to Kross Level A6 V-brake z 2010r. Tyle słowem wstępu.

Do zobaczenia na trasie

Jestem an forum od kilku lat, ale nigdy się nie przedstawiłem. Jestem z Piły, latam amatorsko MTB, także zapraszam na profil na Sports-Trackerze (Sobtainer). Może w tym roku czas na jakąś oficjalną imprezę wreszcie? :) Pozdrawiam.

Czołem,

Wypada się przedstawić więc proszę : na imię mam Seweryn, mam już 33 na karku, miałem długą przerwę w jeździe na rowerze którą tłumaczyłem sobie jakimiś głupimi wymówkami, ale na początku zeszłego sezonu wsiadłem na rower i zsiąść nie mogę do tej pory :)

Zacząłem regularnie jeździć do pracy i na treningi rowerem, niezależnie od pogody praktycznie codziennie piłuję 25-40 km.

Rower zmieniłem w trakcie sezonu (poprzedni ItalBike oddał życie po zderzeniu z Oplem Vectrą) teraz z racji głównej jazdy 90% po mieście śmigam CrossTrailem Specialized który powoli dopasowuję do swojej osoby.

Poza jazdą aktywnie i regularnie trenuję Capoeirę i mniej regularnie ale z wielką przyjemnością MMA.

Do zobaczenia na drodze :)

Cześć ;)

Z tej strony Amadeusz, 15 lat, spod Rzeszowa.

Forum czytam od dawna, ale zarejestrowałem się parę dni temu.

Obecnie posiadam Krossa Levela A4 z sezonu 2008 (rsd3) z wymienionym napędem na SLX i jestem tego zdania, że polskie najlepsze :)

Na rowerze tak na poważnie jeżdżę od 3 lat. Początki były ciężkie bo miałem rower 18kg. Ale w 2010 kupiłem wspomnianego już Krossa i w sezonach 2010-2011 zrobiłem koło 4000km, co może nie jest jakimś rewelacyjnym wynikiem, ale w tym roku zamierzam przemierzyć góry i doliny, czyli drugie tyle :)

Do zobaczenia na trasach, szlakach i oby rower się trzymał dobrze!

Cześć :)

mam na imię Paweł, pochodzę z Zamościa, lat 21. Rowerem jeżdżę od najmłodszych lat, przeważnie były to "makrokesze". W ubiegłym roku postanowiłem zakupić odrobinę lepszy rower, czyli Kross Level A2 '11 i zacząłem go modernizować czerpiąc wiedzę głownie z tego forum. Teraz postanowiłem się zarejestrować ;)

Pozdrawiam.

witam.Michał 28 lat okolice Bydgoszczy (dokładnie Kobylarnia koło Brzozy), w kwietniu zakupiłem rowerek Giant revel 3 disc, trasy głownie 30 km (2 strony do pracy) oraz wekendowe wypady z kumplem.w tym roku mam zamiar troche powalczyc ze sobą i wziąć udział w 1szym maratonie.pozdrawiam

P.S nie ma lepszej pogody niż lekki mrozik i puszysty śnieżek w lesie:P

No to witajcie :) Łukasz z Mielca (19l.), pomykam sobie tu i tam od zawsze i wreszcie szczęśliwie zarejestrowałem się na forum, a chwilę tu już goszczę :) Jeżdżę sobie obecnie na rowerku Kelly's Scarpe, dawniej na 18 kg Krossie Grand. Póki co "życiówka" to 125km, ale w tym roku uderzam w dalsze trasy, w planach Bieszczady, marzenie od zawsze. Pozdrawiam i może się spotkamy na trasie ;D

Siemka ! Imię moje : Aleksander :D

student elektrotechniki na Politechnice

21 lat teraz , 22lata w sierpniu, najpierw zacząłem jeździć wheelie , dopiero potem przyszła nauka chodzenia ;))

miałem wiele rowerów , ostanim była szosa Lapierre r-lite 400fdj, z żalem ja sprzedałem , teraz latam maszyną złożoną z ramy focusa do xc, i podwozia do enduro sainty singletracki pike itp ;) , nie logiczne ale dla 114kg kierowcy chyba rozsądne, w planach mam wyczajenie uzywanej ramki FULLA i zrobienie pełnoprawnego sprzęta do all mountain .

Siemanko, na imię mam Patryk i jeżdżę na bike'u odkąd pamiętam :) Mam 14 lat (chyba najmłodszy...) no i od jakiegoś czasu jazda rowerem stała się moją pasją. Lubie pośmigać szczególnie po lasach i hoopach, lecz czasami wyskakuje sobie na 20 km trasę ;D Obecnie moim sprzętem jest Kross Sign DS (od czegoś trzeba zacząć :D)

PS: Z niecierpliwością czekam na sezon 2012 :)

Witam wszystkich serdecznie.

27-letni przystojny męszczyzna pozna.... o sorki -nie to forum:)

Nazywam się Bartek, mam 27wisen i mieszkam we Wrocławiu. Zapolony rowerzysta od lat młodości. Niestety nie było mi dane wystartować w żadnym maratonie MTB ,choć mam zamiar to zmienić. Roweru nie mam za wybitnego - jest to Gary genesis na shimanowskim średnim osprzęcie,ale do codziennej jazdy i wycieczki w góry wystarcza.

Forum rowerowe czytam z wypiekami na twarzy i już snuje plany na zminę sprzętu oraz wypady w nowe miejsca.

Pozdrawiam i zapraszam na wspólne wycieczki po okolicach Wrocławia.

Bartek.

Witajcie, miałem wiele lat przerwy w jeździe na rowerze, ale na 30 urodziny postanowiłem sobie zaszaleć z takim :kabrioletem" no iu tak mnie znowu wciągnęło, że jeżdżę niemal codziennie, w tym roku nie powstrzymał mnie nawet mróz - 20 C ani śnieżyca he he, totalnie mi odbiło!

Pozdrawiam i do popisania ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...