Airsofter Napisano 13 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Witam! Na rowerze jeżdżę od najmłodszych lat ale w ostatnich kilku miesiącach doszło do skompensowania mojego zainteresowania rowerami . O sprzęcie nie powiem bo szkoda słów, ale poszukuje nowego roweru, głównie do DH/FR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUMENNE Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dzien dobry Witam wszystkich serdecznie. chcialbym vas prosic cierpliwosc nade mna nie rozumiem polska.citam lepiej. kompilator bardzo nie dziala jezdzim na roweru MERIDA T2 SPEEDER w ostatnich trzech lat. czesto jezdzim do polska..podoba mi sie tam . bede dalej pisac na ten temat podkarpackie... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YuKo Napisano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Darz Rower YuKo; jeżdżę odkąd pamiętam; 23 l; ostatnio motywacja słabnie - min. dlatego tu jestem na legalu żeby pożerać Was i nakręcać się do pedałowania daleeeeeeeeeeeeeeeeeko, dłuuuuugo, namięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęętnie i bez przerw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubusBdG Napisano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Szczęść Rower ;D A tak na poważnie to: Cześć. Mam na imię Kuba, mam 12 lat, rowerami jeżdżę od malutkiego kajtka. Kocham to robić, bo jest to mój sposób na życię. Mam nadzieję, że się przyjmę do grona forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz2710 Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Czesc wszystkim. Mam na imie Mateusz. Wpadlem tutaj przez przypadek ale mysle ze bede tutaj zagladal od czasu do czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Witamy Szerokości! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paziu Napisano 28 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2011 i ja się przywitam choć jestem z miesiąc ale mało aktywny:d jako czytelnik:D czasem będę się udzielał heh:p mam 18 lat i uwielbiam jeździć od małego:d do nie dawna nie było nawet znaczenia jaki to złom:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tromo Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam forumowiczów. Jestem Tomek, na rowerze jeżdżę wiele lat ale ostatnimi czasy wciągnęło mnie to mocniej (maratony, dłuższe wycieczki). Od pewnego czasu przeglądam to forum a ostatnio postanowiłem dołączyć jako aktywny użytkownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mariuszg Napisano 29 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam, Po dłuższym rozbracie z rowerami ponownie złapałem bakcyla i od kilku miesięcy latam na Wheelerze Pro 20. Forum przeglądałem dłuższy czas, bo sporo wiedzy tu leży... Pozdrawiam, Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyberhuman Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Czołgiem! Mimo, że o2o odkąd pamiętam, to nie jeżdżę jakoś dużo. Ot tak, trekking w okół komina... Ale ten sezon, wyjątkowo łaskawy i pierwszy raz, nieco bardziej na poważnie, a może po prostu trochę regularniej, wciągam się w jazdę nie tylko gdy ciepło. Ostatnie sezony na o2o z silnikiem, ale... rower resurrection Poza tym potrzebny powrót do formy i kondycji... A rower, u mnie, najlepiej (i całkiem przyjemnie) spala kalorie... Z zimowym (czyżby?) pozdrowieniem cyber_human Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JakubWelnowski Napisano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Witam. Nazywam się Jakub Wełnowski. Zarejestrowałem się na nowe konto, bo stare mam zablokowane nie wiem czemu. Żadnego mejla z upomnieniem, albo informacją o tym fakcie nie dostałem. Dobra mniejsza z tym. Interesuje się motoryzacją a rowerami jeżdżę od takiego malutkiego kajtka. Proszę administrację tego forum i użytkowników o wyrozumiałość na moje nowe konto, gdyż na każdym forum są inne zasady, i mogę się czasami zapomnieć. Pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violaa Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam:) Jestem Viola,niedługo czeka mnie 18stka.Mieszkam na Śląsku.Na rowerze jeżdzę od małego.Dwa lata temu wciagnęłam się w to poważniej.Mam nadzieje,że forum mnie wiele nauczy i może poznam fajnych ludzi Moja wiedza jest znikoma,ale to pewnie dlatego,że więcej jeżdżę niż czytam na ten temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter127 Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Witam wszystkich stałych bywalców oraz tych nowych Ja jestem tutaj od paru dni ale też się przywitam Na imię mam Kacper, zaliczam się do grupy młodzieżowej (15 lat), no 2 miesiace i bedzie 16 Rowerami sie zacząłem interesować od zeszłego roku. Z początku jeździłem na starodawnym "FULL'u" Jaguarze Mam zamiar mu cały osprzęt wymienić aby wyszedł z tego porządny rower ale najpierw chcę złożyć na początek swojego Krossa. Jeden rower złożony mam na koncie - dla dziewczyny której rower był dość dużym marzeniem a ja postarałem się je spełnić za własne pieniądze i nie wielką pomocą Interesuję się również filmami, a konkretnie ich montażem edycją itp. No myśle że tyle starczy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
metax Napisano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Powitalec! Mariusz jestem, z samusienkiego zachodu. Więcej czytam, mało piszę - pedaluje kiedy mogę i mam siły - bom młody nie jestem. Bik w trakcie modernizacji. Pozdrawiam w 2012r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubim Napisano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam, jestem Kuba. Już od jakiegoś czasu jestem zarejestrowany na forum ale jeszcze nigdy się nie przywitałem, więc teraz to robię Mieszkam w Ustroniu, tak "bardziej na poważnie" jeżdżę od trzech lat, w tym roku bardziej serio. W nadchodzącym sezonie mam zamiar w końcu zaliczyć swój pierwszy maraton, zobaczymy co tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BacuBike Napisano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Witam, trafiłem tutaj, bo będę już wkrótce potrzebował pomocy, przy składaniu mojego komunjnego roweru (rocznik '96) . Ale z tego co tu czytam nie, będzie to jakiś jeden z najstarszych rowerów. Planuje go uruchomić, do jazdy treningowej i do przemieszczania się po mieście. Rower ten to VICTUS MAGNUM. Co najważniejsze, ma posłużyć do nauki mechaniki rowerowej. czytałem trochę co nie co na forum. Wkrótce będę posiadał stojak montażowy i zestaw narzędzi VELOMANN. To na razie tyle. Jednak w dalekich planach mam zlożenie całkiem nowego MTB i szosówki. Radek, 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TFQ8 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witam,mam na imię Tomek,pozdrawiam wszystkich maniaków dwóch kółek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
susek Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 To ja również się przywitam bo forum czytam już od jakiegoś czasu. Na imię mam Piotr i jestem z okolic Zielonej Góry. Względnie niedawno zakupiłem używanego Levela A2 i śmigam nim rekreacyjnie po okolicy. Pozdrawiam wszystkich użytkowników zarówno nowych jak i weteranów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz8769 Napisano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2012 Witam, Mateusz od pół roku mieszkający we Włocławku, a od września niemal przy każdej bezdeszczowej pogodzie penetruję leśne ścieżki na moim nowym Krossie A2 Nowe miasto, brak znajomych, lecz rower mi to wszystko wynagradza, a także uspokaja, wymęcza i przynosi ogromną radość Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oleczek1988 Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Witam wszystkich serdecznie. Kolej na mnie Więc tak po skrócie: Mam na imię Olek Miekszam w miescie Łodz a dokładniej osiedle Olechów Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sp33dy Napisano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 To i ja tak w skrócie. Andrzej, 26 lat w marcu, Warszawa-Ochota (Szczęśliwice). Moja przygoda z poważniejszym jeżdżeniem na rowerze tak naprawdę się dopiero zaczęła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bromkalukasz Napisano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Witam mam na imię lukasz i od dziś rozpoczyna się moja przygoda z rowerem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaltransrapid Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gawer Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Witam wszystkich. Mam na imię Mateusz mam 33lata jeżdżę rowerkiem od kilku lat raczej rekreacyjnie ostatnio zapaliłem się na poważniej nawet zmieniłem bike i myślę o startach w maratonach.Wpadałem tu dość często ale dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować. Pozdrowienia dla was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siemin Napisano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Przemek z Pińczowa wita wszystkich! Jezdze rekreacyjnie na słabym unibiku. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.