Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich

Nazywam się Przemek mam na karku 30-stke. mieszkam w Rumi Do mojego poważnego wypadku z udziałem auta byłem wielkim fanem kolarstwa szosowego, natomiast po kilku latach przerwy zdecydowałem się wrócić do jazdy na rowerze ale już spokojniej, tylko MTB i najlepiej w trudniejszym terenie a także w trasach wymagających i długich. Na razie jestem na etapie zakupu sprzętu, który mam nadzieje się zakończy w przyszłym tygodniu.

pozdrawiam

Cześć!

Paweł, 29 lat, Kraków

Oprócz dojazdów do pracy jeżdżę "wycieczkowo" - po prostu uwielbiam odkrywać świat na rowerze. Mam Krossa Trans Alp, dopiero go (i w sumie siebie na dobre też) rozjeżdżam. W zeszłym roku wróciłem - na dobre mam nadzieję - do rowerów, zaczęło się podczas miesięcznego pobytu w Genewie, a potem kontynuacja w Krakowie. W tym roku (trochę z powodu deszczowego lata) główne moje kilometry robię teraz, w jesieni. Wczoraj pobiłem życiowy rekor długości trasy, 53 km, nie dużo, ale od czegoś trzeba zacząć :)

Cześć

Nazywam się Irek, lat 18 i jestem z Bytomia ;]

Zarejestrowałem się tutaj ponieważ chciałbym prowadzić świadome życie rowerowe

Do 2006 jeździłem na rowerze z marketu za 200zł, po skończeniu podstawówki w 2006 kupiłem za 500zł rower(full suspension) w sklepie rowerowym, jednak jako dziecko nie znałem się na tym i wziąłem tego, który mi po prostu pasował

Jednak przez brak środków na konserwację rower podupadał, po wypadku w 2010r musiałem wymienić amor, wybór padł na Capa RST T

W samej końcówce wakacji rower zwyczajnie rozleciał się(długo by pisać co było złe w tym rowerze)

Teraz chciałbym kupić nowy rower, podczas wielogodzinnych studiów nad tym którego wybrać, mój idealny rower nabrał kształtów i odnalazł się pod nazwą Kross Level A2 na rok 2011, można kupić już 2012r ale zmiany są niewyobrażalnie małe i dzięki kumplowi znającemu się na rzeczy zaoszczędzę parę złotych, które bym wydał na sam fakt, że rower jest z nowszego rocznika

Cześć Wszystkim

Mam na imię Piotrek, mieszkam w ... Suwałkach, ale moje miasto to Gliwice.

Kiedyś zamieniłem rower na motocykl - teraz motocykl na rower :)

Fajnie że, trafiłem na Wasze/Nasze Forum. Widzę że, jest dużo rzeczy, których muszę się jeszcze nauczyć :)

Jeszcze raz pozdrawiam.

Piotrek vel piotryam

Cześć i czołem!

Nazywam się Wiktor, chodzę do pierwszej klasy szkoły średniej w Szczytnie (I TOUG), od niedawna zacząłem jeździć na rowerze - oczywiście turystycznie. Mam 16-ście lat, uwielbiam grać w siatkówkę oraz koszykówkę. Nie mam nic więcej do dodania.

Dżem dobry,

przywituję się, jako że nie było mnie chyba ze dwa lata na forum.

Jestem Psuwaczem rzezczy i przyjemności wszelakich, nazywam się Wojciech i niedługo kończę przedszkole.

Na rowerze jeżdżę nie tak dużo jakbym chciał (wicie, rozumicie, praca, kobieta i inne nudne dodatki) raczej agresywne XC, choć aspiracje zawsze były do lotnictwa :)

Witam, jestem Martyna, mam 26 lat (od dzisiaj:) Dziś kupiłam sobie rower i zacieszam się z tego powodu niezmiernie. Od ok. 3 lat planowałam kupno roweru, ale z różnych względów się to nie udawało. Dziś przechodziłam obok sklepu z rowerami i postanowiłam zajrzeć. I znalazłam jego- mój rower:) Poszłam do domku po kasę no i zabrałam go ze sobą:) Mam teraz mnóstwo pytań i wątpliwości, czytam wasze posty i szczerze mówiąc dużo rzeczy wydaje mi się kosmosem, nie rozumiem niektórych nazw i nie wiem co do czego:) Ale trochę poczytam i… jazda:)

post-147421-0-65448600-1321395562_thumb.jpg

Witam, wszystkich. Moja przygoda z rowerem trwa już nieprzerwanie 6 lat i z biegiem czasu sprawia mi coraz więcej przyjemności. Prowadzę bloga na temat kolarstwa górskiego (dopiero zaczynam) kolarstwomtb.blogspot.com/ dla wszystkich zainteresowanych. Cieszę się że mogę należeć do społeczności forum rowerowego. Pozdrawiam gorąco i powodzenia na szlakach.

Siemanko. Mam na imię Krzysiek pochodzę z Białegostoku. Rowerem zainteresowałem się dopiero w tym sezonie za sprawą kolegi, jednak chyba kolarskie korzenie w rodzinie sprawiły, że coś "zaskoczyło" i pasja rozwija się regularnie ;) Ogólnie jestem fanem zdrowego stylu życia oraz wielkim miłośnikiem pool bilarda (o czym świadczy mój awatar). Mam nadzieję czerpać z forum wiedzę i zasięgać porad doświadczonych wyjadaczy, a w przyszłości być może sam będę mógł służyć poradą lub dzielić się doświadczeniami w różnych kwestiach. Witam i pozdrawiam wszystkich forumowiczów!

Witam. Mam na imię Jarek. Od dziś jestem na forum. Jeżdżę od zarania dziejów. 3 razy Bałtyk-bieszczady. maratony szosowe pucharu polski. 600km/24h Gliwice 750km/24h Puławy 800km/24h warka. W tym sezonie maratony z dziewczyną która zdobyła puchar polski maratonów szosowych .

Mam nadzieje że spędze tu miłe zimowe wieczory

Witam,

Marek - merlin72 z Mikołowa, anonimowo czytając forum wiele się już dowiedziałem, ale mam nadzieję na jeszcze więcej ;))

Rower mnie kręci od lat ale jeżdżę z różną intensywnością za to jak już mnie weźmie to nie ma znaczenia czy zima czy lato ;)

Pozdrawiam wszystkich zakręconych na pkt dwóch kółek ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...