kudi87 Napisano 17 Września 2011 Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam wszystkich . Łukasz z Gdańska , na rower wróciłem po kilku latach przerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swizz Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Cześć. Radek lat 26, Białystok. Od dwóch lat totalny zajob rowerowy:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M445 Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam Serdecznie! Jestem Michał. Na forum nie aktywnie od jakiegoś już czasu. Obecnie bo wielu latach w końcu kupiłem sobie porządny Rower. O jakim marzyłem od z tego co pamiętam 1998 roku. Oczywiście jak to w życiu nie obyło się bez problemów. Ale w końcu go mam. Staram się jeździć niemal codziennie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekkrakow Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kenzie Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam Witam! Z tej strony Filip się kłania z Zielonej Góry. Lat 20. Zajawa rowerowa tkwi we mnie 4-5 sezonów:) Szkielet: Author Traction , reszta osprzętu na LX/SLX/XT. Pozdrawiam i chętnych do śmigania nigdy dość więc chętnie się do kogoś "podczepię". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bary8848 Napisano 19 Września 2011 Udostępnij Napisano 19 Września 2011 Witam Jestem Bartek. Mam 13 lat. Na rowerze jeżdżę już jeden sezon Obecnie mój rower to Merida Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goferBros Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam. Marek z Tychów się kłania. Na rowerku tak na dobrą sprawę śmigam od tego sezonu. Informacje na forum okazały się bardzo przydatne przy zakupie roweru. Nabyłem tegoroczna Meride crossway tfs 300d. Teraz nadszedł czas aby podzielić się własnymi doświadczeniami dotyczącymi rowerowych spraw. Pozdrawiam wszystkich zapaleńców. Szkoda kasy na benzynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wotomac Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam wszystkich Na rowerze jeżdżę od 1975r. Mój pierwszy sprzęt to był rowerek zzr BoBo koloru wiśniowego. I tak zaczęła się moja przygoda z rowerem i trwa do dzisiaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 witamy panów na forum i od razu zapraszamy do http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ regulaminu, co byśmy potem na Was nie przeklinali w dziale obsługi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
noriska Napisano 20 Września 2011 Udostępnij Napisano 20 Września 2011 Witam i ja Z Norwegii. Stan rowerowy - piec sztuk: 1. Trek Madone 5.2 WDS 2. BH Alvia 105 3. Kona muni mula - 11 -letnia starszuka ale z XT 4. Ghost hybryda 5. Kross miejski klasyk Na koncie zaliczone 300 km w Szwecji - Vätternrundan (czasem sie nie chwale liczy sie, ze przejechalam ) i w Norwegii Jentetråkket - 120 km w czasie 4,32 h Na przyszly rok szykuje sie na gorki - Tour De Pologne dla Amatorow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JemJogurt Napisano 25 Września 2011 Udostępnij Napisano 25 Września 2011 Dzień dobry, cześć i czołem! pytacie skąd się wziąłem? jestem wesoły Jogurt mam na przedmieściu domek a w domku wodę, światło, gaz powtarzam zatem jeszcze raz: jestem wesoły Jogurt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr74 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Moje uszanowanie, Piotr, 37 lat, żona i dwóch synów. Rowery kiedyś- klasyka PRL-u- Pudel, Wigry 2, Wagant, Ukraina. Teraz- Kross Streetscraper, Wagant- reaktywacja, GT. Nieustannie Warszawa. Przyczepności życzę, Piotr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Witam wszystkich! Ja jestem Olaf (Oli) Postać z Miasta Stołecznego, być może ktoś tu będzie mnie kojarzył. XC, szosa Jak są pytania - śmiało na nie czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobik15 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Witam, Kuba ze Świebodzic, lat 19. Obecnie jeżdżę Kellys'em Quartz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RockHopper Napisano 3 Października 2011 Udostępnij Napisano 3 Października 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Rafał, pracuję jako dziennikarz i liczę sobie 28 wiosen. Jestem z Krakowa i w tym mieście mieszkam. Kiedyś MTB było moją największą pasją, dziś pozostaje jednym ze sposobów na dbanie o formę i rekreację. W zamierzchłych czasach startowałem w zawodach XC, ale moją karierę zakończyli dzielni włamywacze, którzy ogołocili garaż z przygotowanych do sezonu rowerów i wszelakiego sprzętu. Jako, że w sekcji nie było sponsora, nie byłem w stanie jeździć dalej. Dziś mam oldschoolową maszynkę złożoną pod siebie z naprawdę starych części (Deore DX, Magura z 1994, RST 381 DH, rama Specialized z 1993) ale gdzieś tam w głębi mnie kiełkuje jakieś ziarenko... Może zaowocuje w przyszłym sezonie jakimś bardziej profesjonalnym sprzęciorem (przyznam bez bicia - mam sentyment do klasycznych hardtaili z lat 90'. Prawdziwych agresywnych wyścigowych przecinaków). To tyle tytułem wstępu. Mam nadzieję, że odnajdę się na tym forum, pośród prawdziwych pasjonatów, maniaków, a nawet świrów. Pozdrawiam Raf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukor1 Napisano 5 Października 2011 Udostępnij Napisano 5 Października 2011 Witam... Łukasz lat 18. Zaczęło się od Meridy, którą obecnie śmigam (miłość od pierwszej jazdy). Później złożyłem crossowo-szosową hybrydę na ramie Accenta... Jednak stara miłość nie rdzewieje, po wypadku na "szosie" wróciłem do MTB (z blizną na brodzie :]) "Odszczurzyłem" Meridę i śmigam nią po dziś dzień. Mam za sobą kilka etapów Poland Bike, chociaż zwykle moja jazda ogranicza się do rekreacyjnej. Lubię podłubać przy rowerach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysq Napisano 8 Października 2011 Udostępnij Napisano 8 Października 2011 Dzień dobry, na imię mi Krzysiek. Z urodzenia jestem bełchatowianinem, a obecnie mieszkam we Wrocławiu. Rowerem jeżdżę od dość dawna. Niedawno, po przerwie spowodowanej fascynacją samochodem, wróciłem do dwóch kółek. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów - wielbicieli rowerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gokaido Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Witam wszystkich. Jestem Adrian i rowery zawsze były bliskie mojemu sercu. 2 lata temu kupiłem pierwszą poważną kolarzówkę, ale ze względów zdrowotnych musiałem z niej zrezygnować, choć wywarła na mnie duże wrażenie. Teraz składam streeta, bo od małego mi się podobały, ale w przyszłości planuje jeszcze jakieś ostre... Zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domin2 Napisano 11 Października 2011 Udostępnij Napisano 11 Października 2011 Wiatm jestem Krzysiek n arowerze lubilem jezdzic od malego pamietam jak z kolegami scigalismy sie na moim pierwszym rowerku w wieku 5 lat ale oficjalnie scigam sie dopiero 2 sezony posiadam dwa rowery mtb szosa o i jeszcze moja komunijna zimowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porucznikgruber Napisano 15 Października 2011 Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Witam. Rozpocząłem ponowną przygodę z rowerem zapewnie najpóźniej z Was. Jesienią ub. r. po kilku latach w zamknięciu w piwnicy mój stary sztywniak ponownie ujrzał promienie słoneczne. Zaraz potem zadałem kłam twierdzeniu, że jazdy na rowerze się nie zapomina- ale cieszę się, że zapomniałem, bo radość z ponownego nauczenia się jest gigantyczna. W sumie to jest to, czego możecie mi zazdrościć;] Uważam za zupełnie przypadkowe, że gość z najtańszym* rowerem (a zapewniam, że taki jest, jestem od kwartału częstym czytelnikiem) dołącza do forum dokładnie w dzień protestu Oburzonych Pozdrawiam z Wrocławia, potencjalnego króla wśród rowerowych miast Polski *tylko materialnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inefa Napisano 22 Października 2011 Udostępnij Napisano 22 Października 2011 Witam, Ola lat prawie 23 z Jastrzębia - Zdroju. Tak naprawdę to od dzieciństwa lubiłam jeździć na rowerze. Do około 10 r.ż. śmigałam na składakach całe wakacje, później miałam GRANDA, ale jeździłam już na nim tylko sporadycznie - ciężko było znaleźć kompana do jazdy. Półtora roku temu postanowiłam kupić rower i jeździć razem ze swoim chłopakiem. Nie wiedziałam czy to nie będzie chwilowe zafascynowanie, więc wybrałam sprzęt z niższej półki. Wybór padł na LeaderFox Factor... Od tamtej pory staram się jeździć jak tylko czas i pogoda na to pozwalają. Co prawda dla mnie sezon trwa mniej - więcej od kwietnia do września (nie potrafię się przemóc do jazdy w złą pogodę...) Najdłuższy mój dzienny dystans to jak na razie 104km, ale mam nadzieję że z czasem będzie coraz lepiej. W każdym razie jak to mówią znajomi załapałam bakcyla i zamierzam się tego trzymać. Jeżdżę głównie po Czechach, z Jastrzębia mam rzut beretem oraz w góry Ustroń, Wisła, Brenna itp. Pozdrawiam wszystkich ze Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolo1 Napisano 23 Października 2011 Udostępnij Napisano 23 Października 2011 Witam . Wojtek ze Stalowej Woli . Na rowerku tak poważnie dopiero od tego sezonu ( czyli uczestnictwo w maratonach ) . Wcześniej jak wszyscy , składak , szosóweczka "Uniwersum" , pierwszy "Góral" to jakiś taiwański import, drugi Mondia , teraz Giant NRS . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Steven Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 Zaczynam swoją przygodę z tym forum i witam wszystkich szanownych forumowiczów. Nie jestem maniakiem, lubię spokojnie pojeździć na rowerze uprawiając turystykę rowerową bez napinki. Pozdrawiam forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewczykluk Napisano 24 Października 2011 Udostępnij Napisano 24 Października 2011 witam, klania sie Lukasz 31 lat po 10 latach powrot do mtb;), sprzet GT Avalanche 1.0 w trakcie malego liftu;), rocznik 2010, jestem z okolic Olkusza chodz sercem z Sosnowcem;), to chyba tyle wylewny nie jestem hehe pozdrawiam i jeszcze raz czesc wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanSky Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Witam forumowiczów, napisałem o sobie całkiem solidnie w zakładce o mnie. Jeżdżę głównie dla zachowania zdrowia ale też, wtedy gdy piękne widoki sciągają uwagę. Nie znam się na nowinkach rowerowych ale za to za naukami mistrza Adama Słodowego mogę naprawić niemal wszystko w swoim rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.