KrzysiekCH Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Hej, Mieszkam w Zurychu i uprawiam kolarstwo gorskie juz od jakis 5 lat, obecnie glownie w Alpach. Pozdrawiam rowerowo ze Szwajcarii Krzysiek P.S. sorry za brak polskich znakow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XCplayer Napisano 24 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2011 Witam, mówcie mi Gucio , na rowerku (wyczynowo XC) jeżdżę od 2 lat, jestem z Warszawy, w tym roku startowałem w amatorskich mistrzostwach mazowsza zajmując 1 miejsce i jako następny etap tej przygody ląduje 3 września w Kielcach na finale mistrzostw Polski . W razie jakichkolwiek problemów z rowerem również można pisać bo pracuje w serwisie rowerowym. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzalonySzaleniec Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Witam. Bartosz, 17 lat, Bartoszyce. Na rowerze już od 3 lat, lecz dopiero teraz zacząłem się interesować kolarstwem, niedawno nabyłem swoją pierwszą szosówkę. Jeżeli jest tylko okazja robię po 30-60 km. Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ViteQ1987 Napisano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2011 Drodzy forumowicze, admini, moderatorzy i wszyscy rowero maniacy ! Witajcie ViteQ lat 24, z Kalwarii Zebrzydowskiej. nieSzęśliwy posiadacz szosówki. nieszczęśliwy a to dlatego, że całe życie tylko na XC jeździłem, i to jest to dla mnie jak na razie Granica masakryczna ! Głowa w dół, twardy widelec, każdy kamyczek na asfalcie skutecznie ubija prostatę na pulpę ... Śmiem stwierdzić że to jakaś forma masochizmu ! Tak czy siak ... nie mam zamiaru się poddawac i mam nadzieję ze czegoś się TU nauczę, dowiem od mądrzejszych bardziej doświadczonych kolegów (i Pań jeśli są takowe na forum ?!?!) Pozdrawiam ViteQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 27 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Hej Tomek 25 lat Na rowerku jeżdże od lat, ogółem jest to jedna z form spędzania wolnego czasu, a i pasja zarazem;) Pozdrawiam cyklistów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paputczik Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Hej, mam na imię Tomek, jestem z Augustowa. Rower towarzyszy mi już od bardzo długiego czasu, jednak dopiero od niedawno stał się głównym przedmiotem moich zainteresowań. Mam nadzieję, że obecność na forum pozwoli mi na zapoznanie się ze wszystkimi niezbędnymi informacjami na temat; konserwacji, modyfikacji, planowania treningów oraz dłuższych wypraw rowerowych. Pozdrowienia dla wszystkich miłośników dwóch kółek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
appe Napisano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 Cześć, Adam, Warszawa, 35, na rowerze od c.a. 6 lat. Jeżdżę bo lubię. W weekendy Kampinos, Tarchomin [te zielone kawałki ] itp. plus w tygodniu jak się uda to jakieś traski krótsze po mieście. Nie cierpię jeździć sam. Twardego również nie lubię, ale do zielonego mam z domu kawałek więc często zostaje tylko miasto. W tym sezonie nie nakręciłem nawet tysiaka więc słabo, ale jeszcze się nie skończył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NinaMMz Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Nina, w sumie dwudziestka trochę rower, trochę wojsko, trochę kosza ale 100% rozrywki w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krusejder Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam. Janek, 28 lat, Elbląg. Rower, nie licząc dzieciństwa, użytkuję intensywnie od kwietnia, kiedy w celu poprawy sprawności fizycznej nabyłem budżetowego ATB Kross Hexagon V3 jako uzupełnienie regularnych ćwiczeń na siłowni. Z założenia miały być to mało intensywne wypady po kilka(naście) kilometrów w mieście i poza nim. Niestety, lub stety, połknąłem bakcyla i na dzień dzisiejszy trasy po 70-80 km nie są niczym nadzwyczajnym, a nic nie zapowiada, bym miał na tym poprzestać. Dlatego już dziś podjąłem decyzję o złożeniu nowej maszyny, która sprosta oczekiwaniom i specyfice moich wycieczek, jednocześnie będzie bazą do dalszej rozbudowy w przypadku wciąż rosnącego apetytu. Stąd też moja obecność na forum, bo sam niewiele wiem, a jesteście skarbnicą wiedzy na temat tego sportu. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebafca Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam Nadano mi imię Sebastian, mam 21 lat. Przygodę z rowerem zacząłem rok temu. Wcześniej jeździłem na zasadzie do kumpla do sklepu, szkoły, ale tego nie liczę ;)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
glinkoln915 Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Cześć wszystkim, Maciej, 22 lata, jeżdżę na GT Avalanche 2.0 DISC. Tak na dobrą sprawę jeżdżę sporo dopiero drugi rok, ale mam nadzieję, że wkręci mnie to na dłużej Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
francochi5 Napisano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Wydobyłem ze strychu rower Oregon thunderbird Tange rama CR MO na osprzęcie shimano altus c70.Kupiłem go kilkana Wydobyłem ze strychu rower Oregon thunderbird Tange rama CR MO na osprzęcie shimano altus c70.Kupiłem go kilkanaście lat temu od znanego kolarza p.Kudry .Używałem umiarkowanie ,bo ciągle się budowałem ,Teraz znowu zacząłem kręcic bo zatęskniłem za dynamiką inną niz w tai chi ,które uprawiam namiętnie .Doczytałem się .że rama dobra /trekingowa/ ale chciałbym wymienic widelec na niezły amortyzator/ skok do100/i może osprzęt na np.shimano LX. Nie wiem czy się to da .....Jakie proponujecie opony do jazdy po terenie i jakiej Wydobyłem ze strychu rower Oregon thunderbird Tange rama CR MO na osprzęcie shimano altus c70.Kupiłem go kilkanaście lat temu od znanego kolarza p.Kudry .Używałem umiarkowanie ,bo ciągle się budowałem ,Teraz znowu zacząłem kręcic bo zatęskniłem za dynamiką inną niz w tai chi ,które uprawiam namiętnie .Doczytałem się .że rama dobra /trekingowa/ ale chciałbym wymienic widelec na niezły amortyzator/ skok do100/i może osprzęt na np.shimano LX. Nie wiem czy się to da .....Jakie proponujecie opony do jazdy po terenie i jakiej Przepraszam ,ze nie dokończyłem i niefortunnie edytowałem ale wystrzeliły korki ,,,,,,.Jakie proponujecie opony ,,,,,.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morsik Napisano 1 Września 2011 Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam. Mam na imię Adam mam 10 lat (11 w pażdzierniku) jeżdze na rowerze dosc długo ale dopiero teraz zacząłem się interesowac całym sprzętem. Dodam że pochodze z Sochaczewa. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XEN Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witajcie, mam na imię Andrzej. Rowerami jeżdżę od komunii,obcowanie z dwukołowcem jak i czytanie tego forum zaczęło mnie wciągać odkąd niedawno poskładałem sobie trekingo-górala na ramie niemieckiej MIFY.Póki co to mój 1szy rowerek do dłuższych wypadów i wiele mu jeszcze brakuje ale radocha z jazdy już jest Robię nim dalsze jak dla mnie wyprawy terenowo drogowe głównie między Tarchominem,Zegrzem i Nowym Dworem Mazowieckim.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterYoda Napisano 2 Września 2011 Udostępnij Napisano 2 Września 2011 Witam Was ! Mam na imię Sebastian, mam 37 lat. Miałem dłuższy rozbrat z rowerem, ale w tym roku, m.in. dzięki Wam, to się zmieniło :-) Pozdrawiam i do zobaczenia gdzieś na rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Funt Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Jak wszyscy, to i ja! Po długich poszukiwaniach roweru idealnego dotarł do Speca Stumpiego, i niech tak już pozostanie Daniel, częsciej reaguje na zawołanie "Funt", Gdańsk choć od niedawna Sopot pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seveniusz Napisano 3 Września 2011 Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Witam was wszystkich bardzo serdecznie ! Krzysztof, pseudonim: SeveN, lat 16, Golub-Dobrzyń. Jeżdżę w każdym terenie z nutką agresywności, dla siebie, nie dla innych. Dosiadam na co dzień GT Avalanche 1.0, do kaskaderki mam starego Mbike Renegade 4.0, w trasę Focus Aventura, a ostatnio wygrałem na zawodach Unibike Trawers. Pasjonuję się motocyklami, głównie turystycznymi i terenowymi. Ogólnie mówiąc wielbię wszystkie jednoślady. Pozdrawiam serdecznie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubaszwiecLBK Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Siema! Na forum jestem długo, wiele się tu nie udzielałem. Tak naprawdę jeżdżę od maja tego roku, kiedy się zapisałem do klubu Lew Lębork. Na imię mam Kuba. Mam 12 lat, ale co z tego? Mieszkam w Lęborku. Moje osiągnięcie to dopiero piąte-szóste miejsce na Słupii Xc II edycja Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c4r0 Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam wszystkich, Karol jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaszgreen Napisano 4 Września 2011 Udostępnij Napisano 4 Września 2011 Witam wszystkich Tomasz z Krotoszyna się kłania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalgruszka Napisano 6 Września 2011 Udostępnij Napisano 6 Września 2011 witam na imię mam Rafał i śmigam sobie northtec'kiem po sporych upgreat'ach rafal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Furc Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam wszystkich rowerzystów i pozdrawiam !!! Wieloletni cyklista Łukasz się kłania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce95 Napisano 10 Września 2011 Udostępnij Napisano 10 Września 2011 Witam wszystkich użytkowników forum. Na imię mam Maciek, mam 16 lat. Mieszkam w Białymstoku. W ten sport wciągnąłem się w listopadzie zeszłego roku kiedy to kupiłem swoją meridę matts 60. Ogólnie lubię sport, w zimę jeżdżę też na nartach biegowych. Do zobaczyska gdzieś na trasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vi11told Napisano 12 Września 2011 Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Witam, Witold 26l, jestem z okolic Poznania.bylem dzisiaj w Poznaniu,korzystam z każdej wolnej chwili zeby wsiąść na rower(od 2lat mam ostre a w sumie jeździłem wczesniej na kolarce tez jakies 2 lata).widziałem dzis duzo ludzi w poz i nie ukrywam ze nawiazalbym jakis kontakt z ludźmi ktorzy tez smigaja na ostrym kole.u mnie w mieścinie nie spotkałem jeszcze takiej osoby i dlatego uderzam na miasto.wrocilem jakis czas temu z uk i tam jeździłem caly rok a w pl bedzie ciężej ze względu na warunki atmosferyczne:/ Dajcie znaka jak jest jakas opcja na poznanie jakies grupy:) Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
deprym Napisano 14 Września 2011 Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Hej, jestem Darek. Obecnie w Krakowie. Jeżdzę trochę Unibikiem i trochę Trekking Foxem (ktoś jeszcze pamięta te rowery?). Nie lubię trąbiących kierowców, pieszych na ścieżkach rowerowych i rowerzystów jeżdzących w parach całą szerokością ścieżki. Lubię słoneczną pogodę i ziuuuuuuuuuuuu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.