Skocz do zawartości

[Powitania] Do nowych forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

No to zuch chłopak z Ciebie, Vcore.

Witam Koleżanki i Kolegów,

Trochę późno znalazłem ten wątek. Najpierw powinienem się ładnie przywitać, a potem mądrzyć po postach. Co zrobić...

Na imię mam Przemek, 28 lat. Jestem z Koszalina. Tutaj mieszkam, pracuję, jem... i jeżdżę na rowerze :icon_cool: .

Pozdrawiam

Witam,

Forum przeglądam dopiero od kilku dni. U mnie zbiegło się to z wyborem zabezpieczenia (w tym momencie pierwsze podziękowania za Wasze posty, mam nadzieję, że Kryptonite Evolution okaże się dobrym wyborem, na razie jestem zadowolony) i rozpoczęciem nowego sezonu.

Mimo tego iż na forum jestem od niedawna, jazdę rowerem uwielbiam od dziecka. Aktualnie śmigam Giant'em Terrago ' 05. Głównie jeżdżę po asfalcie, utwardzonych szlakach, ścieżkach, lasach, polnych drogach i czasami w lekkim terenie, chociaż mam już za sobą wypad w Alpy z rowerem:)

Pozdrawiam

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Witam,

Jestem Kamil, mam 29 lat i mieszkam w Warszawie.

Wróciłem na rower po chyba 7 czy 8 latach (zrezygnowałem, gdy udało mi się uratować spod kół ciężarówki, gdzie straciłem rower :( ).

Tereny gdzie się obracam to Wola (Ulrychów, Odolany, Czyste, Koło), Ochota (Szczęśliwice) i Mokotów (Służew, Służewiec).

Póki co dalej się nie wybieram aż nie odbuduję kondycji...

Pozdr

Witam.

Nazywam się Artur i mam 23 lata. Aktualnie przebywam w Poznaniu. Rowerami interesuję się od roku bodajże. Aktualnie posiadam jakiegoś grata, gdyż level A2 mi ukradli. W związku z tym że mam grata ostatnio dość dużo bawię się mechanicznie.

A tak w ogóle to forum czytam już od dłuższego czasu.

Pozdrawiam

Witam i pozdrawiam wszem i wobec!

Daniel 36 lat. Chciałbym wrócić do starych nawyków, czyli do przemieszczania się po mieście za pomocą dwóch kółek, z pewnych względów niemożliwe jest całkowite odstawienie auta, lecz jeśli jest okazja to po city bujać się rowerem. Rower jest OK.

Witam

Mam na imie Artur.

Mam 29lat

Mieszkam w Middlesbrough UK.

Rowerem jezdzilem sporo za czasow szkolnych potem przyszedl samochod...

Teraz znowu bierze mnie na rower.

Obecnie jezdze na seryjnym GT Aggressor 3.

Na forum szukam porad,informacji i moze znajde ludzi z okolic do wspolnej jazdy...

Pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...