RadekSiedlce Napisano 22 Września 2010 Napisano 22 Września 2010 Witam Jestem Radek z Siedlec. 15 lat temu dotarłem na moim Orkanie nad Zatokę Gdańską, 16 lat temu zrobiłem 240 km w ciągu jednego dnia, potem przygoda z rowerem mi się urwała. Dwa lata temu przywitałem się ponownie z moim rowerem, wtedy też rzuciłem palenie. Pół roku temu postanowiłem wziąć się za siebie. W tym momencie mam 11 kg mniej i objawy cyklozy zaawansowanej. Mam 36 lat i niedawno pobiłem mój osobisty rekord dziennego dystansu, który zrobiłem mając lat 20 Ostatnio często jeżdżę ze znajomymi z Siedleckiego Klubu Turystyki Rowerowej "Doktorek", ale od czasu do czasu lubię zrobić dłuższą trasę. Może znajdę tu przy okazji towarzysza do tras około 200 km. Pozdrawiam
Krzysiek10 Napisano 23 Września 2010 Napisano 23 Września 2010 Witam! Mam na imię Krzysiek. Na rowerze jeżdżę od małego, ale dopiero 3-4 lata temu zapadłem na "Cyklozę". Mieszkam niedaleko Białegostoku. Mój sprzęt to Kross Level A4 z czerwoną ramą A6, w którym cały czas coś ulepszam Serdecznie Pozdrawiam
802220540 Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Witam ! Mam na imie Piotrek i mam 22 lata. Ostatnio przypomnialem sobie o istnieniu takiej fajnej formie rekreacji jak kolarstwo, w zwiazku z czym wydalem wszystkie oszczednosci na rower, a raczej jego polowe. Chyba troche sie przeliczylem z budzetem I tak o to ani roweru do jazdy, ani pieniedzy.. chociaz calkiem niezly z niego wieszak. Ciagle rozwijam swoja wyobraznie, bo wyobrazam sobie, ze na nim jezdze Pozdrawiam wszystkich tych, ktorzy skladali wlasnorecznie swoje rowery w pierwszej kolejnosci, w drugiej cala reszte ferajny
Reteki Napisano 10 Października 2010 Napisano 10 Października 2010 Witam. Mam na imię Piotr, 35 lat i mieszkam pod Bydgoszczą, dokładniej w Nekli. 2 lata temu kupiłem mój pierwszy w życiu rower Kellys Neos. Za dużo nim nie pojeździłe z powodu braku chęci i czasu. Jakieś 2 miesiące temu poznałem dwóch średnio zapalonych bikerów. No i stało się, pojechałem moim Neosem z nimi w teren (głównie leśne dróżki) i ..... obecnie mam Garego Fishera Cobię. Teraz jeżdże już sam, gdzie mnie oczy poniosą (i sł.biutkie nóżki:)). Pozdrawiam Wszystkich Forumowiczów
alexdorozala Napisano 1 Listopada 2010 Napisano 1 Listopada 2010 Siema, Alex, 25 lat (what da f**k!!!!!!?) Początkowo latałem wyprawy rowerowe, min do Rzymu i z powrotem. Po powrocie w 24h przejechałem 500km. Rok później przyszła kolej na samotną wyprawę na Nordcapp. Pokonałem wówczas 6500 km w 37 dni robiąc średnio 185 km z sakwami i przyczepką. Zdjęcia do oglądnięcia na www.sport.centrumkolarskie.pl w galerii. Na studiach zacząłem się ścigać na MTB, a w tym roku na szosie. Pozdro!
kross123 Napisano 2 Listopada 2010 Napisano 2 Listopada 2010 Witam wszystkich. Jestem z Poznania i na rowerze jeżdżę bardzo mało (chociaż kiedyś nawet sporo) a rower z podpisu to pojazd mojej żony. Jako,że o stan techniczny Kross-a ja muszę zadbać i trochę bardziej "internetowy" jestem, to i na forum w imieniu żony będę się wypowiadał. Jeszcze raz witam i pozdrawiam.
steeev Napisano 6 Listopada 2010 Napisano 6 Listopada 2010 Siemanko wszystkim! Mam na imię Rafał, mieszkam w Olszynie (województwo dolnośląskie). Na rowerku śmigam oczywiście od dzieciństwa. Forum bardzo mi pomogło przy wyborze mojej nowej maszynki i mam nadzieję, że jeszcze wiedza stąd się przyda... Pozdrawiam wszystkich
prezes23 Napisano 15 Listopada 2010 Napisano 15 Listopada 2010 Witam! Mam na imię Szymon. Podróżuję (zasłużonym według mnie na to miano) kultowym Rometem Wigry. Mam 14 lat i jestem ze Świdwina (Okolice Koszalina Kołobrzegu). Na forum zrejestrowałem się by zobaczyć, poczytać o Wigry 3. Mój najwiekszy dystans jaki zrobiłem moim rowerem to jakies 45km w 5 godzin do Kołobrzegu i z powrotem. Pozdrawiam
Jacobsen Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 Siemka. Właśnie sobie przypomniałem, że swego czasu się zarejestrowałem na tym forum , ale jakoś z braku czasu przestałem tu zaglądać. Może dla tego, że wolę jeździć niż pisać, ale ponieważ akurat aura za oknem do jazdy nie nastraja, wiec czas żeby się trochę aktywizować online. Wobec tego wypada się przywitać: Witam ponownie!
Czyzby Napisano 17 Listopada 2010 Napisano 17 Listopada 2010 Na forum działam od niedawna, piszę tu, piszę tam, więcej czytam i coraz bardziej mnie to wciąga. Zapomniałem jednak się przywitać. Żeby nie było, że jestem niekulturny - witam wszystkich ! Mam na imię Maciej, mieszkam w Gdyni. Z reguły grasuję w leśnych okolicach 3miasta ale nie tylko. Do zobaczenia na trasie zatem !
aegis Napisano 26 Listopada 2010 Napisano 26 Listopada 2010 Bry ! Mam na imie Adrian i mam 32 lata,jestem z Mikołowa.Na rowerku śmigam od "małego" ,faza cyklozy od 2002 roku,apogeum przewidziane na sezon 2009 kończe właśnie składać pierwszego fulla -na bazie ramy Gary Fischer HiFi Pro 2008 P.s.uwielbiam białe ramki:D
SpecjalistaGiant Napisano 8 Grudnia 2010 Napisano 8 Grudnia 2010 Witam Forumowiczów Od lat zajmuję się rowerami. Są moją pasją. Przeglądając forum pomyślałem, że mógłbym pomóc w dobrze sprzętu, części, wyjaśnić sprawy techniczne, prozmawiać o tym jak dbać o rower i gdzie można śmigać w Polsce i nie tylko. Po prostu chciałbym podzielić się swoją wiedzą. Wychodzę z założenia, że wiedza, którą się nie dzielimy jest po prostu bezużyteczna I niech rowerów przybywa!!!!!!!!! Amen. Pozdrawiam!
mrkura Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 W sumie to zapomniałem się przywitać Paweł-polska południowa Od sezonu 2011 zaczynam przygodę z full'em i mam nadzieję, że znajdę tu kilku kompanów na podbój Beskidu (każdego). Na rowerze od zawsze do 2000r. później studia/praca i powrót w 2010r. pozdrawiam...
detonator Napisano 17 Grudnia 2010 Napisano 17 Grudnia 2010 mrkura na podbój beskidu ( każdego ) zawsze tu znajdziesz chętnych...
robi1 Napisano 21 Grudnia 2010 Napisano 21 Grudnia 2010 czesc, na rowerze jezdze od 7 roku zycia na poczatku w klubie rowerowym Ktukol Głuchołazy, moj pierwszy rower to diamond, potem był romet w wersji super na osprzecie favorit. Obecnie jezdze dla przyjemnosci na szosie składak trek black aluminium , koła mavic lequipe, osprzet tylko i zawsze campagnolo(w tym rowerze veloce)na MTb rowniez trek- hardtail 9.7 troche zmodyfikowany (Xtr z slx ) amortyzator reba , pedały crank b sl.na nastepny sezon mysle o zlozeniu w wersji vintage cinelli. Robi1
masterrr1981 Napisano 26 Grudnia 2010 Napisano 26 Grudnia 2010 Witam Serdecznie wszystkich maniaków dwóch kółek,mam na imię Michał mam 29lat i mieszkam w Cieszynie:)
Romero Napisano 31 Grudnia 2010 Napisano 31 Grudnia 2010 Również witam wszystkich wszystkich rowerzystów mam na imię Dawid, mój wiek to 17 lat jeszcze na chińskiej bestii GTI Pozdrawiam
stuntman Napisano 2 Stycznia 2011 Napisano 2 Stycznia 2011 Witam wszystkich forumowiczów ! Nazywam się Piotrek, jestem ze Świdnicy, mam 17 lat i wielki zapał do poznawania świata przy pomocy tego cudownego wynalazku , jakim niewątpliwie jest rowerek Na forum pragnę poznać ludzi, z którymi będzie można niegdyś wybrać się na jakieś większe wyprawy, czy porozmawiać na różne tematy odnośnie kolarstwa Pozdrawiam.
kubba Napisano 5 Stycznia 2011 Napisano 5 Stycznia 2011 witam, 33 lata, jazda po mieście rowerem w suchy i miarę ciepły dzień to jedyna opcja transportu, korki i autobusy nie dla mnie, w sezonie 25km dziennie, pozdrawiam
Kosti Napisano 5 Stycznia 2011 Napisano 5 Stycznia 2011 Witam wszystkich Nazywam się Arek lat 21 mieszkam w Katowicach. Uwielbiam podróżować i odkrywać świat za pomocą rowerku jak zapewne większość z Was Zarejestrowałem sięna forum z chęcią poznania być może przyszłych towarzyszy w trasie bo samotna jazda jest w końcu nudna Pozdrawiam
PeopleHateMe Napisano 10 Stycznia 2011 Napisano 10 Stycznia 2011 Witam wszystkich Łukasz 25 Lat z Torunia ostatnio mocno napaliłem się na streetowego MTB i mam zamiar sobie taki zakupić i zobaczyć czy dam rade sobie z Tym Mega zafascynowany jestem Dannym Macaskill'em (wiem że do jego poziomu to nie ma szans ale cóż trzeba dążyć). Jeżeli chodzi o tego Typu sporty to próbowałem już Rolki ponad 2 lata ekstreemów początkowo przymierzałem się do BMX'a i Typowego dirta ale to jednak chyba nie dla mnie ze sceną extreem sports (ogladanie w TV) związany jestem juz przeszło 10 lat Pozdrawiam PHM
Dogwill Napisano 12 Stycznia 2011 Napisano 12 Stycznia 2011 Witam wszystkich, nazywam się Adam mam 13 lat i na rowerze jeżdżę od 11 lat(zimą też).
pawloscian Napisano 13 Stycznia 2011 Napisano 13 Stycznia 2011 Cześć... Paweł, 27 lat, Kraków. Pierwszy rower - Reksio, obecny Level A4 po drobnej modyfikacji, marzę i tylko czekam kiedy kupię Giant xtc. Od kilku lat jeżdzę xc. W zimie też jeżdże. O kondycję trzeba dbać, żeby wiosna nie zaskoczyła Pozdrawiam i dobrego kręcenia..
KVL Napisano 13 Stycznia 2011 Napisano 13 Stycznia 2011 mrkura na podbój beskidu ( każdego ) zawsze tu znajdziesz chętnych... Witam forumowiczów! Od roku po krótkiej przerwie znowu mocno nakręcony! Standartowo śmigam w okolicach katowic również zimą ale chętnie dołącze na wypad w beskidy jak troszeczkę aura poozwoli.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.