Root Admin Mieciu Napisano 12 Września 2009 Root Admin Udostępnij Napisano 12 Września 2009 http://www.forumrowerowe.org/topic/2443-powitania-do-nowych-forumowiczow/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip44 Napisano 11 Października 2009 Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Rozumiem że ciąg dalszy powitań w tym temacie więc Witam Wszystkich. Filip, 23 lata, mieszkam pod Toruniem(Lubicz). Po wakacjach oszalałem na punkcie jazdy na rowerze. Jazda samochodem nie sprawia już mi przyjemności a wręcz męczy. Wolę wstać dwie godziny wcześniej i dojechać na uczelnię rowerem(17 km). Czysta przyjemność Jakoś szczęśliwie trafiłem na to forum, głównie po to żeby znaleźć informacje na temat tego, w co się ubrać na rower w zimę. Już znalazłem wiele ciekawych informacji. Super sprawa to forum. Pozdrawiam wszystkich miłośników rowerów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klafit Napisano 15 Października 2009 Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Witam, jestem Tomek, mam 22 lata. Lubię rower od dawna, najpierw jeździłem po kilka kilometrów tygodniowo, teraz trochę więcej, ale nadal tylko rekreacyjnie. Trafiłem tu, bo pomyślałem, że dowiem się czegoś nt serwisu rowerów, części, odzieży i sam nie wiem czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evela Napisano 24 Października 2009 Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Witam, Ewelina 27 lat, na rowerze odkąd pamiętam. Od wakacji zgłębiam temat na poważnie, bardzo poważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaximReality Napisano 30 Października 2009 Udostępnij Napisano 30 Października 2009 Witam. Marcin 27 lat. Na rowerku śmigam intensywnie od 4 miesiecy, codziennie do pracy 7km w jedna strone. Tak mnie wkręciło, że zamierzam złożyć nowy rower Pozdrawiam wszystkich ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihaurs2 Napisano 11 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Yo!! Michał 29 wiosen teraz posiadam Konę Coiler wcześniej był spec rockhopper teraz znowu chcę się przesiaść na HT i w przyszłym roku ostrzej potrenować XC. mieszkam praktycznie w Puszczy Kampinoskiej więc mam trochę km do zjeżdżenia. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crus Napisano 15 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 15 Listopada 2009 Hej Krzysiek 22 lata Jakieś 6 lat woziłem się po miejskich krawężnikach, a od roku zacząłem ostro XC, Pozdrawiam Brać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krakenFR Napisano 16 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Cześć Wszystkim. Nazywam się Paweł.29lat.Obecnie mieszkam pod Krakowem.Jeśli na rower to wpadam na drugą stronę ulicy i już mogę śmigać gdzie popadnie.Od jakichś 3 lat mocno zajawiłem się na DH i FR ,niestety za stary już jestem na jakieś karkołomne dropy i tricki. Rowerek mój to takie moje drugie dziecko.Obecnie na dość rzadkiej ramie Scott Octane FR 2001 wrzuciłem komponenty coby rower nie rozpadł się na trasie do DH a można nim wyskoczyć po bułki do sklepu. Liczę,że na forum uda się znaleźć ekipę która będzie mieć czas pośmigać w różnych miejscach w polskich górach i nie tylko. Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
johnysak Napisano 17 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Hej! Mam na imie Jarek, wiek 32, hopla na puncie rowerow zlapalem 3 miesiace temu. potrzebowalem jakiegos zajecia na zabicie nadmiaru wolnego czasu i sporzytkowania energii, padlo na rower. Kupilem na ebayu w uk Carrera Fury, model 2007, trafilo sie naprawde tanio a rower jak nowy! I tak tluke sie chwilowo po okolicznych szosach ale w planach jest tez offroad! Pozdrowiena na wszystkich forumowiczow! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 20 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć! Mam na imię Mateusz, wiek 15 lat. Mieszkam w Warszawie. Od dawna jeżdżę na rowerze i od niedawna jazda na rowerze strasznie mnie tak wciąga. W zimę jeżdżę 2 razy w tygodniu po 20 km non stop. Byłem już w innych miejscowościach jak np. w Zegrzu. Kupiłem w Decathlonie w 2007 roku górski rower Rockrider 6.0. Zaciekawiło mnie to forum, mogę dzięki nim wiele rzeczy się dowiedzieć, dyskutować i podnieść swój poziom jazdy i mieć większe doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dejoo Napisano 21 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Witam Andrzej 27 l. Jeżdzę Krosem A6 po Roztoczu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flubi Napisano 25 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Czesc, Jestem Andrzej, mam rower z supermarketu (Btwin) ale bardzo go podrasowalem co w szczegolach opisalem na tutejszym forum Dekatlonowcow. O tu Bialy rower Nie, nie mam pier..lca! Po prostu polubilem dlubanie przy sprzecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 26 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 witam all !! i nie wazne kto na czym smiga wazne ze smiga i ze to robi z pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip44 Napisano 29 Listopada 2009 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 witam all !! i nie wazne kto na czym smiga wazne ze smiga i ze to robi z pasja 100% poparcia. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Necro Napisano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Witam. Jestem Piotrek, mieszkam w Elblągu, mam 21 lat pomykam sobie starym "góralkiem" aczkolwiek mam w planach zmienić trochę referencje na coś pokroju DH, w związku z czym mam kilka pytań ale do tego muszę jeszcze dojrzeć Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 9 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Witam wszystkich uzależnionych. Mariusz 47 lat. Na rowerze od zawsze, ale powaliło mnie całkiem niedawno. Sprawdza się powiedzenie głowa siwieje d..pa szaleje ,dla jednych rower dla innych "inny rower". Rower taki sobie (ale nie market - firmowy) 2006 z wyposażeniem fabrycznym nie walony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 11 Grudnia 2009 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Cześć, na imię mi Adam, 17 lat, Warszawa-Targówek. Na rowerze jeżdżę od małego, acz w tym roku jakoś bardziej, 'na serio' mnie to wciągnęło. Jeżdżę na decathlonowym RR 5.2 z tego roku. Pozdrower :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cann Napisano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 witam all szczegolnie tych co im du..zaczyna szalec hahahahhahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logith Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam, Na imię mi Mateusz a pochodzę z miasta nad dwoma mazurskimi jeziorami - Giżycka. Na rowerze huuu.. od dawna, Mój rower to Kelly's Magic Upgrade, planuję kolejne - spore zmiany przed wiosną. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dasilva Napisano 13 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Witam Nazywam się Piotrek mam 33 wiosny Jeżdżę od dawna oj od bardzo dawna. Pierwszy rower to jubilat na komunię ( oczywiście za duży ale innego nie dało się załatwić ) 89' dostałem w końcu BMX romet (american coś tam... już nie pamiętam )i zaczęło się Katowałem sprzęt aż trzeszczał a że miał korbę na kliny to w serwisie byłem raz w tygodniu Skakanie z murów ze schodów itp a że w tedy zaczął się bum na deski i rolki to w zasadzie jeździłem sam z nimi i robiłem to co oni tylko że na rowerze. Potem Romet Mustang ( ojciec prowadził już serwis rowerowy )i połamane 5 ram . Tatko mówił że kupi mi taczkę to może nie połamię. Teraz sam prowadzę sklepy rowerowe (dwa stacjonarne i dwa internetowe ) i niestety mam już mało czasu na jeżdżenie ( weekendy i czasami do pracy ) W sezonie jak jest ładna pogoda to siedzę w pracy od 8 do 21 jak jest więcej czasu to już zimno :)Nie będę pisał jakie to sklepy żeby nie robić krypto reklamy. Mam duże doświadczenie i będę chciał się z wami tymi doświadczeniami podzielić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TaZ Napisano 19 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2009 Witam, Paweł jestem. Lat 15. Ujeżdżam Radona w podwarszawskich lasach (ale kiedy tylko mogę uciekam pod Kielce). Do tej pory siedziałem na innym forum. W przyszłości nie wykluczam spróbowania FR:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emilio3 Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 witam wszystkich mam 31 lat i na rowerze jeżdżę od zawsze,góry ,maratony itp. jestem ze śląska. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MARECKY Napisano 22 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2009 Witam wszystkich ogarniętych cyklozą Mija właśnie 15 rok mojego rowerowania. Styl jazdy miejsko-turystyczny z upodobaniem do coraz dłuższych dystansów. Pozdrower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymekb2 Napisano 26 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2009 Jestem Szymek wiek - 14, mieszkam w Lubeni k/Rzeszowa, zaczynam jazdę w FR (lekkim), od roku się dużo uczę jazdy i ćwiczę, ale dopiero teraz kupiłem signa ds2. Zapraszam wszystkich w moje okolice są tu ładne górki Pozdrawiam wszystkich rowerujących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek91tsk Napisano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Witam jestem Jarek mam 18 lat mieszkam pod Tarnowem. Na rowerze jeżdżę od 5 lat na początku turystyka górska a od 2 lat XC. Rower to składak na Ramie Marin Nail Trail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.