Eper Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Witam, zastanawiam sie nad kupnem ramy Centurion Backfire 100. Bardzo mi sie podoba kolorystycznie i cenowo tez Czy jest to dobra baza pod dalsza rozbudowe? Nie scigam sie, wiec na wadze mi nie zalezy. Wiec: kupic czy nie?
JaniszMTB Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Na ramach się średnio znam ale miałem rowerek z taką ramą i byłem zadowolony. Rama wygodna jak dla mnie była i nie był aż tak ciężki ;D. Ja miałem taką wersje i nie narzekałem. Mój stary rowerek przed wypadkiem ;D
ukaniex Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Najpierw zaklepujesz a potem się pytasz... Za 200zł warto. Nic lepszego nie dostaniesz za takie pieniądze w tym stanie. Bierz.
Eper Napisano 23 Lipca 2010 Autor Napisano 23 Lipca 2010 Zaklepuje, zeby mi nie sprzatneli sprzed nosa, bo mi sie podoba Pytam dlatego ze nigdy nie mialem stycznosci z centurionami. Troche mnie niepokoi to ze tylne widelki sa przyspawane wyzej od gornej rury.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.