blacklagoon Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Witam, Krótka piłka z mojej strony, mam możliwość kupić rower taki jak w linku: PEAK potrzebuje go do jazdy po mieście (do pracy, na trening etc.)Nie mogę jednak znaleźć żadnych konkretniejszych informacji na temat tego roweru, danych technicznych itp. Wiem tylko, że jest bardzo lekki. Moje pytanie: czy warto kupować i ile max mogę za niego dać ?
ugupu Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Witam, Krótka piłka z mojej strony, mam możliwość kupić rower taki jak w linku: PEAK potrzebuje go do jazdy po mieście (do pracy, na trening etc.)Nie mogę jednak znaleźć żadnych konkretniejszych informacji na temat tego roweru, danych technicznych itp. Wiem tylko, że jest bardzo lekki. Moje pytanie: czy warto kupować i ile max mogę za niego dać ? Witaj, Mnie to makrokeszem śmierdzi na hektar. Moim zdaniem nie kupuj a jeśli już to nie za tą cenę. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.