Skocz do zawartości

[koła]komplet

mess

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie kola najlepiej kupic do 1000zl? jezdze w maratonach, waga ma znaczenie :D lepiej skladac czy kupic gotowy komplet? myslalem o obreczach 717, piastach xt. Prosze o pomoc

do 1k zl, kola pod hamulce tarczowe (6 srub), system detkowy, moja waga 83kg.

co masz na mysli pytajac jak jezdze?

Np czy ścigasz się poważnie czy jedziesz na maraton bo lubisz. Czy nie masz przesadnego świra na punkcie wagi części. Za 1k zł można mieć np http://centrumrowerowe.pl/000416/Mavic-CROSSLINE_Disc_2009_26_Int_Standard_6_srub/Produkt.aspx ale uważam, że obecny model Crossride jest warty swojej ceny i będzie dobry.

scigam sie amatorsko,jednak mysle, ze z calkiem konkretnym podejsciem :) waga jest istotna. Anyway wylapalem podobny topic na forum i bede go sledzil :)z mavicow pierwszy model ktory mi podchodzi to crosstraile, ale tak naprawde troche nie chce mi sie brac gotowych kol, czy to shimano czy mavic, bo jak szprycha pojdzie to pozniej musze z polski kupowac....

Co racja to racja, w tej cenie można fajne koła złożyć samodzielnie. Ja tym razem poszedłem w gotowy zestaw bo w dwóch rowerach posiadam już Maviki i nic się z nimi nigdy nie działo. To mnie skłoniło do takiego posunięcia, natomiast do tej pory miałem koła składane samodzielnie. Powodzenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...