Skocz do zawartości

[stery] Accent airplane

Hexmatek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam! Mam ogromny problem, otoz mam rame kross level a8 z rocznika 2008 i zakupielm stery accent airplane. I tutaj pojawia sie problem poniewaz chcialbym je sam zalozyc a nie wiem za bardzo jak sie za to zabrac, i wogole czy sa one dobre do tej ramy, jaki to typ sterow powinien pasowac?? Zintegrowane? To sa dobre stery, te ktore kupilem? Prosze o szybka odpowiedz.

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam. Zainteresowałem się również tymi sterami. Mam pytanie. Czy one występują w kilku wersjach ? widziałem według opisów zintegrowane, pół zintegrowane itp. http://allegro.pl/item1069716979_stery_accent_airplane_zintegrowane_ultralekkie.html czy te są pół zintegrowane ? według opisu są one zintegrowane ale zdjęcie wskazuje na to że są pół zintegrowane. Jak to z nimi w końcu jest ?;> Sorry, że tak się podczepiłem do tematu, ale nie chciałem zaśmiecać forum.

Napisano

A w ramach krossa są stery zintegrowane więc powinny pasować.

Dość częsty błąd czyli błędne nazewnictwo sterów. Większość producentów ram MTB stosuje stery półzintegrowane tj. Kross czy inne marki. W stery zintegrowane wyposażonych jest nie wiele ram MTB, z własnego doświadczenia mogę podać przykład Felta Virtue.

Podsumowując zaprezentowane przez Ciebie stery są półzintegrowane i nie mają kilku wersji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...