webus Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Od jakiegoś czasu poszukiwałem szortów z wkładką, jednak po przymiarkach zawsze mi coś nie pasowało. Z tego właśnie powodu skłaniam się bardziej ku zwykłych spodenek z szelkami. Mają mi służyć do wypadów za miasto (trasy do 80 km, jazda raczej - leśne szlaki). Wzrost 179 cm, 74 kg, pas 82 cm (rozmiar chyba M?) Zainteresowałem się 4 modelami: 1. Mimo Hilo 2. Rogelli Paradiso 3. Rogelli Mondovi 4. Rogelli Basic De Luxe Czy wybrane przeze mnie modele powinny być ok? Może wybrać coś innego? Która z tych propozycji wygląda najciekawiej? Za wszelkie porady będę bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milion Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Od niedawna sam jestem posiadaczem spodenek Mimo Hilo i jestem z nich bardzo zadowolony. Mam rozmiar L ale mam 185 cm i trochę więcej w pasie:P także myślę, że M będzie OK. Co do samych spodenek to wszystko w porządku. Na początku czułem się trochę dziwnie ale po paru wypadach już się przyzwyczaiłem i nie mam zamiaru wracać do luźnych gaci:D A i w rzeczywistości są bardziej matowe niż na zdjęciu, a to co wygląda jak odblask to taka szara nitka. Także polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
webus Napisano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Wybrałem Mimo Hilo. Mam nadzieję, że się sprawdzą. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.