Agressiva Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Dobreino! Tym razem mam pytanie dotyczące kasku. Kasku rowerowego jeszcze nie posiadam, ale planuje go zakupić po powrocie z urlopu. Przez długi czas jak tylko lądowałam w sklepie sportowym / rowerowym przymierzałam każdy jaki tylko był. Nie powiem - ciężko jest mi znaleźć kask, w którym bym się dobrze czuła - nie grzeszę ani wzrostem ani gabarytem i większość kasków jest na mnie za duża. Jednak ostatnio wpadł mi w ręce kask Authora model Skiff - fajny kształt, nie za duży, dobrze przylegający do głowy. http://www.bikekatalog.pl/2009/ubiory/79/Author.Skiff/ Czy ktoś z Was go posiada i może powiedzieć jak się spisuje? Lub tez polecić inny "damski"? Jeżeli chodzi o mój budżet to zamierzam wydać około 150zł. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clitoris Napisano 22 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Jeśli już miałaś kask w ręku i mogłaś go pomacać,przymierzyć i stwierdzić że dobrze leży na głowie to bym brał odrazu! Ma wiele otworów wentylacyjnych co w obecnych warunkach jest wręcz niezbędne. Na twoim miejscu brał bym ten kask w malowaniu biało-czerwonym (nie te paski tylko te białe kwiatki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Agressiva Napisano 23 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 Kask ten wydał mi się naprawdę porządny i wygodny. Co prawda nie jest to taki Giro czy Met lub Lazer, ale mam nadzieję, że spełni swoje zadanie Jako, że strój do jazdy mam czarny to kask biorę do kompletu również czarny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.