ziemian Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Witam Niedawno kupiłem licznik Sigma BC 1609 i tu pojawia się moje pytanie jak ustawić w nim DYSTANS WYCIECZKI i odliczanie TRASY ??? I co to jest ta funkcja COUNTDOWN(odliczanie) chodzi mi o to do czego ona służy ??? Ale głównie chodzi mi o to jak ustawić dystans żeby mi liczył oddzielnie dystans wycieczki
Suja15 Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Musisz wyzerować opcję Dst-Dystans chyba tak u mnie jest a co do odliczania to że np w jakim czasie dojedziesz z punktu A do punktu B.
gruber69 Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Ja odliczania czasu używam do gotowania jajek. A na rowerze możesz sobie ustawić czas treningu. Dystans wycieczki kryje się pod nazwą TRIP UP. Możesz to ustawienie kasować kiedy potrzeba. Nie ma ono wypływu na ogólny dystans jak przejechałeś Odliczanie trasy ustawiasz trzymając set podczas wyświetlania Trip UP. A tu masz link do instrukcji obsługi w naszym ojczystym języku. Gdyby coś było niejasne to pisz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.