Rumen Napisano 21 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2010 Mój problem wygląda następująco gdy chce wysłać pm to nie mogę bo jak tylko wchodzę w skrzynkę to wywala mi taki błąd [#10227] Nie posiadasz uprawnień do korzystania z prywatnego komunikatora. hasło zmieniłem wymyślałem i nic nie działa. Czy ktoś mnie poratuje? Wysyłałem e-maila na mieciu@(coś tam dalej) ale zero odpowiedzi, napisałem tego e-maila bo tak było pod spodem napisane żeby pisać na owego e-maila ale zero odpowiedzi. A może wszyscy tak mają tylko ja o tym nie wiem. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Lipca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 bo nie zawsze jest czas, żeby od razu odpowiedzieć. Spróbuj teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rumen Napisano 22 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 O wchodzę a tu wiadomość jeszcze z 2009 ale dzięki bardzo już działa wszystko w porządku Wiem wiem jestem człowiekiem w gorącej wodzie kąpanym Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 22 Lipca 2010 Root Admin Udostępnij Napisano 22 Lipca 2010 Wiadomość wygenerowana automatycznie Ten temat został zamknięty przez moderatora/administratora. Powód: Problem rozwiązany Jeżeli nie zgadasz się z zamknięciem tego tematu, prosimy użyć przycisku RAPORT dla tego tematu. Ekipa moderująca rozważy Twoją propozycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.