zbrozin Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Hej, Poszukuję informacji o sklepach w Warszawie, gdzie można obejrzeć/zakupić rower szosowy. Może znacie adresy sklepów, w których asortyment nie jest ograniczony do 1 czy 2 modeli tych rowerków ? Bardzo proszę o adresy z zaznaczeniem jakie marki są sprzedawane. Generalnie znajomy poszukuje roweru średniej klasy, a ja nie znam zbyt wielu miejsc gdzie można obejrzeć i się przymierzyć. Z góry dzięki za wszelkie informacje.
zbrozin Napisano 21 Lipca 2010 Autor Napisano 21 Lipca 2010 To może ja bym prosił o rzetelne i sprawdzone informacje, aby uniknąć bałaganu...
Gość Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 w Piasecznie w zasadzie ta miejscowość jest pod Wa-wą i tam jest największy sklep sportowy decathlon czy jakoś tak się nazywa ...tam można nawet się przejechać po sklepie
adam9502 Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 W decathlonie są tylko 4modele i sklep jest w trzech miejscach w wawie.
Sol Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 Sęk w tym, że z szosą jest właśnie ten problem, że żaden sklep nie powala wyborem. Można spróbować w Skiteam, kojarzę że zawsze tam stało kilka szos, bodajże Cube. Airbike ma kilka Speców, ale o ile kojarzę Roubaix lub Tarmac, a to wyższa półka. Można jeszcze popytać w Bikemanie (Giant) i u Dudy (Jamis). Generalnie nie liczyłbym, że sprawę da się załatwić jedną wizytą w jednym sklepie.
MrsSil Napisano 22 Lipca 2010 Napisano 22 Lipca 2010 BDC - Legionowo, ostatnio mieli kilka fajnych Orbejek
zbrozin Napisano 23 Lipca 2010 Autor Napisano 23 Lipca 2010 no to BDC będzie obowiązkowo zaliczone z racji umiłowania marki Orbea Myślałem, że już im tylko Jamis pozostał i Carrera. Dzięki !
Mod Team bikergonia Napisano 18 Sierpnia 2010 Mod Team Napisano 18 Sierpnia 2010 Rowery szosowe znajdziesz też tu: http://skleprowerowy.pl/www/artykul/4209/Nasze.sklepy-X2/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.