Nocturnal Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Cześć. Mam 19 lat i aktualnie duuużo czasu. Poszukuję jakiegoś chętnego towarzysza na rowerowe wypady. Pedałowanie można połączyć z fotografią bądź czymkolwiek innym. Jestem otwarta na propozycję. Dodam, iż mieszkam na Junikowie. Wiek i płeć nie gra roli. Ważne, aby było sympatycznie i przyjemnie! Moje gg 8547250 (często bywam niewidoczna więc pisać nawet jak mnie nie ma ) lub mail: wili_szyszka@wp.pl Dodam, że nie jestem zawodowcem, a skromnym amatorem, który kocha rekreacyjną jazdę na rowerze, no i towarzystwo! A to ja http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d60e626d979bd06a.html
sssbus Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 No ja już z koleżanką powyżej się zgadałem dobrze że rowerzyście z całej Polski potrafią się odnaleźć i wspólnie pojeździć, zapraszam również innych rowerzystów do dołączenia się do wspólnej jazdy, wszyscy mile widziani.
lukq84 Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witam Kiedy wybieracie się na jakąś jazdę, chętnie się przyłącze W prawdzie pracuje w tygodniu do 15 al myślę, że tak ok 17 można się umówić. W razie "W" to mój nr gg 6019610 Pozdrawiam Łukasz
sssbus Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 lukq84 Ja na początku sierpnia będę w Poznaniu. Ponieważ nie mieszkam w tym mieście tylko przyjeżdżam tu na wakacje to zawsze chętnie śmigam rowerem, mój pobyt to najprawdopodobniej dni a raczej termin od 30 Lipca do 16 Sierpnia (oczywiście pobyt może się skrócić o parę dni). Więc myślę że jak już będę w Poznaniu to można się zgadać na telefonicznie bądź sms`em i śmigać gdzieś po okolicy.
lukq84 Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Nie ma problemu, można gdzieś np na Kórnik się kopsnąć Muszę nad kondycją popracować bo w tym roku to krucho, mięsień piwny się hoduje
TocaS Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 W razie dłuższego wypadu asfaltowego możemy coś zorganizować, często ostatnio robię wypady po 100 km, wczoraj miał być dłuższy ale pogoda i praca pokrzyżowała plany. Ty natomiast Łukaszu mógłbyś się zabrać kiedyś ze mną do Gniezna np. jeśli Tobie pasuję, z cztery razy chyba już w tym roku tam zawitałem. Druga sprawa to też zależy jaka wam pasuję prędkość średnia. ...asfaltem sugeruję od 26 w górę, terenem od 22 do 26, średnio 24. Co do Kórnika to dalej z tego miejsca miałem plany na Dolsk.
sssbus Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Oooo właśnie kiedyś chciałem sobie do Gniezna jechać lecz samemu to mi się aż tak nie chciało. Może się uda w tym roku, ja do Gniezna się piszę. Pytanie czy w dwie strony czy w dwie? Jestem w stanie przygotować się na dwie strony. Nie kryję tego iż chciałbym zwiedzić nieco to miasto więc bezpieczne by było pojechać w 1 stronę (mam trasę rowerową łanie opisaną i wytyczoną w takim przewodniku jak coś) a w drugą pociągiem do Poznania prosto. Jeżeli jechało by nas parę osób to zawsze będzie ciekawiej . Co sadzisz o tym TocaS ??? Ogólnie po moim największym wypadku w karierze nabrałem takiej chęci jazdy że aż samego mnie to dziwi, co do prędkości średniej to w sumie sam nie wiem jaką ja jeżdżę licznik posiadam ale głównie służy mi jako zegarek i jako licznik przejechanych km, wiem trochę to niezdrowe ale inne funkcje mnie średnio interesują . Więc jak wypad do Gniezna to Ja osobiscie się piszę i dajcie cynk czy jedziecie.
TocaS Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Głównie jeżdżę dla treningu i głównie asfaltem, jak do Gniezna to w dwie strony. Średnia prędkość ważna bo z jednej strony może i nie chce kogoś popędzać, a z drugiej spowalniać.
sssbus Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Aha no to niestety ja asfaltem odpadam nie moja bajka. Uprawiam inny styl jazdy - rekreacyjny a jak trening to co innego. Ale jeżeli się ktoś znajdzie do przejechania z Poznania do Gniezna to zapraszam do skontaktowania się ze mną.
lukq84 Napisano 27 Lipca 2010 Napisano 27 Lipca 2010 Sssbus ja tez preferuje raczej lesne tereny i polne drogi, nie lubie asfaltu, chyba ze nie ma innej drogi. Moje srdenia predkosc to tak ok 25 asfalt 20 teren, ale to roznie, raz szybciej a raz wolniej. Zalezy od dnia
sssbus Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 Do Gniezna to ścieżka rowerowa jest i to ładna (przejechałem połowę kiedyś) więc jak coś to kiedyś można skoczyć. Kiedyś znaczy się na początku sierpnia będę w Poznaniu, to juz zależy czy ktoś będzie chciał się tam kopnąć ze mną
kubaszos Napisano 28 Lipca 2010 Napisano 28 Lipca 2010 witajcie ja jestem z okolicy poznania konkretnie ze swarzędza z chęcią bym się przyłączył ale tylko naniektóre trasy przyczyna tego jest mój rower kross deceiver http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg'>http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg najchetniej jezdze na malcie nawet 15 kółek albo nad jezioro kierskie ( moj rower daje rade ) kontakt gg 9101929 chętny nawet wyjeżdżać w nocy 4-5 godzina witajcie ja jestem z okolicy poznania konkretnie ze swarzędza z chęcią bym się przyłączył ale tylko naniektóre trasy przyczyna tego jest mój rower kross deceiver http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg najchetniej jezdze na malcie nawet 15 kółek albo nad jezioro kierskie ( moj rower daje rade ) kontakt gg 9101929 chętny nawet wyjeżdżać w nocy 4-5 godzina
sssbus Napisano 30 Lipca 2010 Napisano 30 Lipca 2010 Nocturnal, pisałem Ci na gg żebyś dziś dała znać czy żyjesz bo dziś ok północy jadę do Poznania, jak byś jednak tu weszła a nei na GG to mój tel to: 788-797-191 napisz koniecznie Pozdrawiam i do zobaczenia w Poznaniacy !! Zagłębie przyjeżdża
orba Napisano 17 Sierpnia 2010 Napisano 17 Sierpnia 2010 Również się podepnę pod temat. W weekend powinnam już sprowadzić swój stary rower do miasta. jak coś to gg 13772956
SZALONY92 Napisano 14 Września 2010 Napisano 14 Września 2010 witam wszystkich ! towarzystwo mile widziane gg 4381656
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.