Skocz do zawartości

Poznań - szukam chętnych na amatorskie wypady rowerowe!

Nocturnal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć. Mam 19 lat i aktualnie duuużo czasu. Poszukuję jakiegoś chętnego towarzysza na rowerowe wypady. Pedałowanie można połączyć z fotografią bądź czymkolwiek innym. Jestem otwarta na propozycję. Dodam, iż mieszkam na Junikowie. Wiek i płeć nie gra roli. Ważne, aby było sympatycznie i przyjemnie! Moje gg 8547250 (często bywam niewidoczna więc pisać nawet jak mnie nie ma ;) ) lub mail: wili_szyszka@wp.pl

Dodam, że nie jestem zawodowcem, a skromnym amatorem, który kocha rekreacyjną jazdę na rowerze, no i towarzystwo!

A to ja :)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d60e626d979bd06a.html

Napisano

No ja już z koleżanką powyżej się zgadałem :) dobrze że rowerzyście z całej Polski potrafią się odnaleźć i wspólnie pojeździć, zapraszam również innych rowerzystów do dołączenia się do wspólnej jazdy, wszyscy mile widziani.

Napisano

Witam

Kiedy wybieracie się na jakąś jazdę, chętnie się przyłącze ;) W prawdzie pracuje w tygodniu do 15 al myślę, że tak ok 17 można się umówić. W razie "W" to mój nr gg 6019610

Pozdrawiam

Łukasz

Napisano

lukq84 Ja na początku sierpnia będę w Poznaniu. Ponieważ nie mieszkam w tym mieście tylko przyjeżdżam tu na wakacje to zawsze chętnie śmigam rowerem, mój pobyt to najprawdopodobniej dni a raczej termin od 30 Lipca do 16 Sierpnia (oczywiście pobyt może się skrócić o parę dni). Więc myślę że jak już będę w Poznaniu to można się zgadać na telefonicznie bądź sms`em i śmigać gdzieś po okolicy.

Napisano

Nie ma problemu, można gdzieś np na Kórnik się kopsnąć :icon_lol: Muszę nad kondycją popracować bo w tym roku to krucho, mięsień piwny się hoduje :P

Napisano

W razie dłuższego wypadu asfaltowego możemy coś zorganizować, często ostatnio robię wypady po 100 km, wczoraj miał być dłuższy ale pogoda i praca pokrzyżowała plany. Ty natomiast Łukaszu mógłbyś się zabrać kiedyś ze mną do Gniezna np. jeśli Tobie pasuję, z cztery razy chyba już w tym roku tam zawitałem. Druga sprawa to też zależy jaka wam pasuję prędkość średnia. ...asfaltem sugeruję od 26 w górę, terenem od 22 do 26, średnio 24. Co do Kórnika to dalej z tego miejsca miałem plany na Dolsk.

Napisano

Oooo właśnie kiedyś chciałem sobie do Gniezna jechać lecz samemu to mi się aż tak nie chciało. Może się uda w tym roku, ja do Gniezna się piszę. Pytanie czy w dwie strony czy w dwie? Jestem w stanie przygotować się na dwie strony. Nie kryję tego iż chciałbym zwiedzić nieco to miasto więc bezpieczne by było pojechać w 1 stronę (mam trasę rowerową łanie opisaną i wytyczoną w takim przewodniku jak coś) a w drugą pociągiem do Poznania prosto. Jeżeli jechało by nas parę osób to zawsze będzie ciekawiej ;) . Co sadzisz o tym TocaS ???

Ogólnie po moim największym wypadku w karierze nabrałem takiej chęci jazdy że aż samego mnie to dziwi, co do prędkości średniej to w sumie sam nie wiem jaką ja jeżdżę :P licznik posiadam ale głównie służy mi jako zegarek i jako licznik przejechanych km, wiem trochę to niezdrowe ale inne funkcje mnie średnio interesują :angry2: . Więc jak wypad do Gniezna to Ja osobiscie się piszę i dajcie cynk czy jedziecie.

Napisano

Głównie jeżdżę dla treningu i głównie asfaltem, jak do Gniezna to w dwie strony. Średnia prędkość ważna bo z jednej strony może i nie chce kogoś popędzać, a z drugiej spowalniać.

Napisano

Aha no to niestety ja asfaltem odpadam nie moja bajka. Uprawiam inny styl jazdy - rekreacyjny a jak trening to co innego. Ale jeżeli się ktoś znajdzie do przejechania z Poznania do Gniezna to zapraszam do skontaktowania się ze mną.

Napisano

Sssbus ja tez preferuje raczej lesne tereny i polne drogi, nie lubie asfaltu, chyba ze nie ma innej drogi. Moje srdenia predkosc to tak ok 25 asfalt 20 teren, ale to roznie, raz szybciej a raz wolniej. Zalezy od dnia :)

Napisano

Do Gniezna to ścieżka rowerowa jest i to ładna (przejechałem połowę kiedyś) więc jak coś to kiedyś można skoczyć. Kiedyś znaczy się na początku sierpnia będę w Poznaniu, to juz zależy czy ktoś będzie chciał się tam kopnąć ze mną :D

Napisano

witajcie ja jestem z okolicy poznania konkretnie ze swarzędza z chęcią bym się przyłączył ale tylko naniektóre trasy przyczyna tego jest mój rower kross deceiver http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg'>http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg

najchetniej jezdze na malcie nawet 15 kółek

albo nad jezioro kierskie ( moj rower daje rade )

kontakt gg 9101929

chętny nawet wyjeżdżać w nocy 4-5 godzina

witajcie ja jestem z okolicy poznania konkretnie ze swarzędza z chęcią bym się przyłączył ale tylko naniektóre trasy przyczyna tego jest mój rower kross deceiver http://news.bikeworld.pl/rowery_zdjecia/2008-12/miniatura_1230499058.jpg

najchetniej jezdze na malcie nawet 15 kółek

albo nad jezioro kierskie ( moj rower daje rade )

kontakt gg 9101929

chętny nawet wyjeżdżać w nocy 4-5 godzina

Napisano

Nocturnal, pisałem Ci na gg żebyś dziś dała znać czy żyjesz bo dziś ok północy jadę do Poznania, jak byś jednak tu weszła a nei na GG to mój tel to: 788-797-191 napisz koniecznie :P

Pozdrawiam i do zobaczenia w Poznaniacy !! Zagłębie przyjeżdża ;)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Również się podepnę pod temat. W weekend powinnam już sprowadzić swój stary rower do miasta.

jak coś to gg 13772956

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...