mmark56 Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Gdzie mogę znależć ślad GPS dla NSR odcineke zachodni ? Pozdrawiam Marek
mmark56 Napisano 22 Lipca 2010 Autor Napisano 22 Lipca 2010 Dzięki, ale mam problem z otworzeniem tego śladu w MapSource. Pojawia się komunikata "Nie możan zaimportować pliku NSR.gpx"
josh Napisano 23 Lipca 2010 Napisano 23 Lipca 2010 Dzięki, ale mam problem z otworzeniem tego śladu w MapSource. Pojawia się komunikata "Nie możan zaimportować pliku NSR.gpx" Poszukaj na Bikebrother.com, kiedys stamtad to sciagalem, działalo.
mmark56 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Napisano 26 Lipca 2010 Dzięki Josh, już znalazłem poprawnie działajacy plik
Radello Napisano 1 Września 2010 Napisano 1 Września 2010 Dzięki Josh, już znalazłem poprawnie działajacy plik Witam! Co prawda sprawa niby rozwiązana, ale dla potomnych polecam stronę http://www.gpswielkopolska.pl/ Stworzona przez Urząd Marszałkowski mapa Wielkopolski + routowalne szlaki rowerowe + szlaki w formacie GPX do wgrania na nawigację. Aha, to wszystko dla Garmina! Pozdrawiam, Radello
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.