Skocz do zawartości

[hamulec hydrauliczny] Juicy 3 klamka

FaZaa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,kupiłem używanego avida juicy 3. Miał on być na tył,sprzedawca też mówi mi że jest on na tył... Nie mam czasu zakładać hamulca ale niby wszystko pasuje tyle że na klamce napis juicy three będzie pod spodem i będzie niewidoczny tak normalnie z perspektywy jak patrzymy na kierownicę od góry... Czy tak może być że ten napis będzie na dole? Nic to nie przeszkadza? Sprzedawca mówi że to uniwersalne klamki i mogą być i z prawej i z lewej strony. Proszę o szybką pomoc.

Napisano

No możliwe że coś tam było napisane ale już nie widać... A te tłoczki powinny odbijać? Bo jak je na sucho(bez montażu) ścisnę klamkę to obijają ale pozostaje taka szpara że nawet tarcza się nie zmieści... po założeniu będzie tak samo? klocki będą ocierać o tarczę? 

Napisano

No możliwe że coś tam było napisane ale już nie widać... A te tłoczki powinny odbijać? Bo jak je na sucho(bez montażu) ścisnę klamkę to obijają ale pozostaje taka szpara że nawet tarcza się nie zmieści... po założeniu będzie tak samo? klocki będą ocierać o tarczę? 

Nie sciska się klamki bez tarczy, teraz musisz je rozepchać .... ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...