Dartmoooor Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam, mam pękniętą lagę. Szczerze mówiąc nie wiem od czego, ale pomijając to chciałem się zapytać jak mógłbym to naprawić, myślałem już żeby to jakoś skręcić blaszkami, a może można kupić jakieś lagi. To jest Dirt Jumper3 z 2007 włoskiej produkcji porządna maszyna i nie chciałbym go sprzedawać ponieważ reszta działa doskonale. Zdjęcia dodam wieczorem. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać. Z góry dziękuję.
Lollex Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 o jakie lagi górne czy dolne? nie jestem jakiś bardzo obcykany ale radził bym je wymienić, na allegro często są takie aukcje typu amortyzator na części itp. Po prostu patrz, szukaj może coś znajdziesz. Często przeglądając tą kategorie spotykałem cześci do różnych marzocchi.
ttomii88 Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam, mam pękniętą lagę. Szczerze mówiąc nie wiem od czego, ale pomijając to chciałem się zapytać jak mógłbym to naprawić, myślałem już żeby to jakoś skręcić blaszkami, a może można kupić jakieś lagi. To jest Dirt Jumper3 z 2007 włoskiej produkcji porządna maszyna i nie chciałbym go sprzedawać ponieważ reszta działa doskonale. Zdjęcia dodam wieczorem. Jeżeli ktoś ma jakiś pomysł to proszę pisać. Z góry dziękuję. Domyslam sie, ze amortyzator uzywany jest do ciezszych zastosowan. Zadaj sobie pytanie, czy zaufal bys amortyzatorowi skreconemu na blaszki??:> Kup nowe lagi badz poprostu pozbac sie go w takims tanie ajk jest.
Dartmoooor Napisano 21 Lipca 2010 Autor Napisano 21 Lipca 2010 Nie chciałbym sie go pozbywać, a co do kupna nowych (dolnych)lag to jeżeli znajdzie ktoś coś najlepiej na allegro to proszę napisać tutaj albo na gg 13132450 nawet jeśli jestem niedostępny byłbym bardzo wdzięczny za przysłygę. Jeżeli chodzi o naprawę to proszę pisać dalej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.