Robert Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Dzisiaj przed chwilą wysyłałem posta i wyskoczył błąd niestety go nie skopiowałem. Teraz akurat wszystko było dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammer Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Dostałem przed chwilą takiego errora: Coś tu się sypie - nie mogłem postować "Could not connect to smtp host : 97 : Address family not suported by protocol DEBUG MODE Line : 111 File : smtp.php Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu, możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 21 Września 2005 Root Admin Udostępnij Napisano 21 Września 2005 smtp - nie przejmujcie się. To nie ma żadnego wpływu na wysyłanie posta. Po prostu był jakiś błąd przy wysyłaniu maila powiadamiającego. Olać! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurasek Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 ja też to miałem ale olałem jak zobaczyłem że post wszedł na forum pozdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrissbe Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 mi przed chwilka wyskoczylo ale post jest OLEWAĆ i POZDRAWIAĆ :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majster Napisano 21 Września 2005 Udostępnij Napisano 21 Września 2005 @Katsumoto: na dobrej przegladarce wystarczy cofnac i jest wszystko co napisales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.