Gość pietrek Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 Witam. Omyłkowo zakupiłem gps pentagrama w wersji3101 zamiast 3106 z funkcją loggera. Posiadam Nokie 5200, która ma możliwość obsługi Java 2.0 i ma połączenie z bluetooth-em. Ponieważ nigdy nie miałem gps bardzo proszę o dokładne wytłumaczenie co mam zrobić aby wykorzystać posiadany gps z tym modelem Nokii. Oczywiście chciałbym bezpłatne wersje oprogramowania - jeśli takowe istnieją. Najbardziej by mnie interesowała mapa drogowa Polski, Warszawy i okolic Puszczy Kampinoskiej. proszę o wyczerpujące odpowiedzi - w temacie GPS jestem totalnym laikiem. ------- pietrek pozdrawia
greypl Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 w takiej opcji tylko naviexpert polecam wypróbuj kosztuje to na 24h - 3zł jak bedziesz sie logował mozesz uzyc mojego id 6653646487
pietrekt Napisano 21 Lipca 2010 Napisano 21 Lipca 2010 sprobuje, ale ten telefon jest firmowy - a jak to bywa w telefonach sluzbowych brak jest aktywnego gprs. poprobuje jeszcze z trekbuddy w wolnej chwili. moze cos sie uda z tego wycisnac.
Pytanie
Gość pietrek
Witam.
Omyłkowo zakupiłem gps pentagrama w wersji3101 zamiast 3106 z funkcją loggera.
Posiadam Nokie 5200, która ma możliwość obsługi Java 2.0 i ma połączenie z bluetooth-em.
Ponieważ nigdy nie miałem gps bardzo proszę o dokładne wytłumaczenie co mam zrobić aby wykorzystać posiadany gps z tym modelem Nokii.
Oczywiście chciałbym bezpłatne wersje oprogramowania - jeśli takowe istnieją.
Najbardziej by mnie interesowała mapa drogowa Polski, Warszawy i okolic Puszczy Kampinoskiej.
proszę o wyczerpujące odpowiedzi - w temacie GPS jestem totalnym laikiem.
-------
pietrek pozdrawia
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.