Onek Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam. Czy ktoś z kolarzy mieszkających w Krakowie lub blisko może mi polecić trase rowerową prowadzącą z Krakowa do Ojcowa?? Tak wiem że dojadę do Ojcowa drogą asfaltową na Olkusz jednak jestem zainteresowany bocznymi drogami, nie koniecznie asfaltowymi (nawet wole leśne dróżki/ubite szlaki niż drogi pełne samochodów). Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jon Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Normalnie jedziesz czerwonym szlakiem i potem zaraz przed ojcowem czarnym rowerowym i tyle. Bardzo fajna trasa. http://www.ojcow.pl/dojazd/rowerem.htm Trasa nr 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Dzięki za pomoc, troche mi wstyd że musiał mnie ktoś wyręczać jak wystarczyło tylko poszperać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomig Napisano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Onek dawaj, dawaj z nami bo my z Pablem 73 będziemy tam palić gumę za jakieś 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onek Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Za dwa tygodnie to jeszcze słabo bo nie będzie mnie w kraju jeszcze. Chętnie sie wybiore gdzieś z wami we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.