Skocz do zawartości

[rama] Dylemat na jaką zmienić .

Mambo154

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam posiadam aktualnie rower NS CORE 2 rame 17" wszystko mi pasuje tylko nie ten rozmiar chce jakąś krótszą sztywną ramę do fr . I nie wiem czy zmienić na taką samą tylko inny rozmiar czy jest jakaś lepsza . Nie chce pitbulla .

Z góry dzięki . Pozdrawiam

Napisano

Ok . Manik bardzo bardzo fajny ale na allegro nie ma nawet jednej takiej ramy rampage też fajny ale rama jest tylko L co nic nie zmienia ;p

Napisano

Myślałem nad bitch ale to 13.5 trochę mnie przeraża bo mam ponad 180 i wciąż rosnę bo mam 15 lat ;p

Aha , a która lepsza rama rampage czy manik ?

Napisano

Rampage i Manik to to samo ;p jeździłem na dwóch .  Hmmm ciężko mi cokolwiek innego doradzić . Surge jest bardziej DH , bitch FR  . Na norco jeździło mi się najlepiej i to właśnie polecam .

Napisano

Z tego co słyszałem to to samo . Jak lubisz dłuższe ramy to bierz Surge ale 2010 podajże 15" powinna być . Z tego co napisałeś to chcesz krótką , więc surge średnio się nada , lepiej Norco kampić .

Napisano

Aha skoro surge jest długi to nie bo właśnie to mnie bardzo denerwuje w tej ramie, tak więc wybieram norco . Dzięki za pomoc .

Pozdrawiam ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...