Skocz do zawartości

[Siodło]

Suja15

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Siemka!!!

Mianowicie mam bardzo twarde siodło Standardowe z Meridy matts więc wpadłem na pomysł aby za mały koszt je ulepszyć tzn. kupić pokrowiec żelowy na siodło. Czy to coś ta ???CZY siodło będzie miększe ???

Napisano

Nie próbowałem takich wynalazków, ale już na samą logikę powiem, że oczywiście bardziej miękko, z siodełka zrobi się kanapa... ale straci przez to swój sportowy charakter...

Napisano

Ja kiedyś kupiłem taki żelowy pokrowiec na siodełko, skończyło się na tym że i tak po krótkim czasie kupiłem żelowe siodełko. Pokrowiec bez przerwy zsuwał się z siodełka, przynajmniej dla mnie był także mniej wygodny niż fabryczne żelowe siodełko

Napisano

Podejrzewałem że bd coś nie tak za taką cenę zdecydowałem że kupie nowe siodło bo na tym standardowym po każdej jeździe nawet 10km drętwieje pupa i parę innych rzeczy.

WLK.dzięki za odpowiedz .

Napisano

miałem podobnie - po miesiącu pokrowiec oddałem w "dobre ręce" (choć dziewczyna nie narzeka, ale ona głównie niedzielnie jeździ), bo ta "klucha" pod tyłkiem była dla mnie mało komfortowa. Sprawę rozwiązało inne siodełko, i - paradoksalnie - twardawe, ale chyba lepiej dopasowane do mojej anatomii, niż poprzednie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...