Skocz do zawartości

[Niedowaga] ?

Suja15

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich !!!

Przejdę od razu do sedna sprawy moja waga to 57kg i 175cm wzrostu i czuje że nie mam dużo energii na rowerze bo za dziwo trenuje Lekką Atletykę [Dystanse średnie ] I mogę biegać i biegać i czuję że rozpiera mnie energia ale gdy przejadę rowerem ok.70-100km czuję się bardzo zmęczony ale bardzo choć nie powinienem ponieważ wcześniej [ w tamte wakacje] gdy tyle przejechałem nie czułem się aż tak wyczerpany [na tamtych wakacjach miałem gorszy rower, teraz kupiłem nowy lepszy i zdążyłem się do niego przyzwyczaić ]. Moje podejrzenia skłaniają ci ku niedowadze [trenuje LA od roku i schudłem od tamtej pory] .Co wy o tym sądzicie może to być ta przyczyna?A jak tak może ktoś podrzucić pomysł jak mam nabrać na wadzę ???

Prosze o Odpowiedzi !!!

Ja przy 183 i wadze 60-64 nie mam problemów. Skoro trenujesz LA i jak wyczytałem masz trenera to chyba dodatkowo odpowiednią dietę ?

Niestety bieganie nie zwiększa formy rowerowej, a szkoda. Śmigaj więcej na rowerze jak masz czas i będzie lepiej ;)

jedz wiecej posilkow, zdrowych posilkow dobrze zbilansowanych i porzadnie wypoczywaj. Nikt niestety ameryki nie odkryje i jakiegos cudownego sposobu dla Ciebie nie znajdzie. No chyba ze ten spadek formy jest zwiazany z blizej nieokreslonymi problemami zdrowotnymi - ktorych ani Tobie ani nikomu nie zycze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...