Suja15 Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Witam Wszystkich !!! Przejdę od razu do sedna sprawy moja waga to 57kg i 175cm wzrostu i czuje że nie mam dużo energii na rowerze bo za dziwo trenuje Lekką Atletykę [Dystanse średnie ] I mogę biegać i biegać i czuję że rozpiera mnie energia ale gdy przejadę rowerem ok.70-100km czuję się bardzo zmęczony ale bardzo choć nie powinienem ponieważ wcześniej [ w tamte wakacje] gdy tyle przejechałem nie czułem się aż tak wyczerpany [na tamtych wakacjach miałem gorszy rower, teraz kupiłem nowy lepszy i zdążyłem się do niego przyzwyczaić ]. Moje podejrzenia skłaniają ci ku niedowadze [trenuje LA od roku i schudłem od tamtej pory] .Co wy o tym sądzicie może to być ta przyczyna?A jak tak może ktoś podrzucić pomysł jak mam nabrać na wadzę ??? Prosze o Odpowiedzi !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Kup sobie koksu i pochódź na siłkę, albo po prostu jedz więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suja15 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Na siłownie chyba odpada mam 16lat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Bez przesady, jakbyś troche pokoksił to nic by ci się nie stało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suja15 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Trener nie pozwala. Na siłce chyba tylko mięśnie sie ukształtują a nie masa sie wzbogaci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fotobiker Napisano 20 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Tak w ogóle to ty wcale nie masz niedowagi. Ja przy podobnym wzroście ważę tyle samo i wcale nie zauważyłem żeby coś było nie tak. Ty po prostu może zbyt mało trenujesz na rowerze i to dlatego długie dystanse sprawiają ci problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suja15 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 No możliwe teraz wiecej spędzam czasu na stadionie niż na rowerze ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mordiz Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Ja przy 183 i wadze 60-64 nie mam problemów. Skoro trenujesz LA i jak wyczytałem masz trenera to chyba dodatkowo odpowiednią dietę ? Niestety bieganie nie zwiększa formy rowerowej, a szkoda. Śmigaj więcej na rowerze jak masz czas i będzie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suja15 Napisano 26 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Miałem dylemat ponieważ miałem dwie propozycję dl klubu rowerowego i do klubu który trenuje La wybrałem La bo miałem juz jakieś osiągi i to mi zapewniło szkołę itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Nie masz zadnej niedowagi. Standardowe BMI nie dotyczy ludzi intensywnie uprawiajacych sport wytrzymalosciowy. Jakby patrzec po BMI, to praktycznie kazdy biegacz poza sprinterami ma niedowage. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morganfriman Napisano 26 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 jedz wiecej posilkow, zdrowych posilkow dobrze zbilansowanych i porzadnie wypoczywaj. Nikt niestety ameryki nie odkryje i jakiegos cudownego sposobu dla Ciebie nie znajdzie. No chyba ze ten spadek formy jest zwiazany z blizej nieokreslonymi problemami zdrowotnymi - ktorych ani Tobie ani nikomu nie zycze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WojoSport Napisano 29 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Jedz często, zdrowo, i wysokokalorycznie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.