ReVeR Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Witam Udało mi się złapać za 450zł taki oto rowerek: http://allegro.pl/it...nderground.html Niestety sprzedający nie zna się na rowerach i nie był w stanie wymienić firm poszczególnych części a z tego co widać na foto to : - Rama Unibike Undergraund - WIdelec RST dwupółka - Przednie koło Rodi Disc Excalibur DH - Kierownica Hussefelt - Korba Deore - przerzutki Acera Opłacało się go brać za 450zł chociażby dla części ?? Chciałbym zacząć swoją przygode z Dirtem i Streetem
Artursx1 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Z dirtem mało wspólnego ma . Ale warto , piasta XT z tyłu , amor RST nie najgorszy na początek ale w dirt zdecydowanie nie ! Rower może zdawać się kradziony , sprzedawca nic nie wie , a wart sam jest więcej .
ReVeR Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 Kradziony nie jest Sprzedawca kupił go miesiąc wcześniej też na allegro (widziałem aukcję) bo chciał go tylko do zwykłej jazdy ale nie odpowiada mu więc sam go też wystawił, a z tego powodu że sprzedawca się ne iorientuje w częściach itp. wystawił w takiej cenie A do streetu się nadaje ??
Artursx1 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Amortyzator 2półkowy , hebel z przodu , brak single speeda - to jego wady . Jak dasz SS i jednpółke , wywalisz hebel to da radę .
ReVeR Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 Amortyzator 2półkowy , hebel z przodu , brak single speeda - to jego wady . Jak dasz SS i jednpółke , wywalisz hebel to da radę . CO to jest ten Singel Speed ?? Ile jest wart ten 2 półkowy RST ?? Może bym go sprzedał i kupił jednopółkówke ??
Artursx1 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Single Speed to po ang , pojedyńczy napęd czyli de facto : jedna zębatka z tyłu i jedna z przodu . RST wart może 150 zł a amor do streetu 400zł jak nic .
ReVeR Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 A tak do nauki Bunny, manuala i takich najprostszych rzeczy na razie chyba starczy ten RST ?? A w przyszłym sezonie sprawie sobie coś konkretnego do tej ramki. Aha doczytałem że przednie koło to : Fuelta Airline 3 Czyli Rama, kierownica, koła, korba, piasty są jak najbardziej ok na początek ??
Artursx1 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Korba słaba na street . Na amorku można pośmigać na początku , ale xupa nie zrobisz już .
ReVeR Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 Korba słaba na street . Na amorku można pośmigać na początku , ale xupa nie zrobisz już . Xup nawet nie wiem co to jest Jestem kompletnym laikiem w tym sporcie puki co wiem że podstawy to Bunny i manual Więc jak dla takiego zieleńca jak ja widze kupiłem dobry sprzęcik Zapewne o wiele lepszy od tego NEXT'a czy Kands'a
Artursx1 Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 na pewno od nexta lepszy ;p . Kupuj i na razie się zabaw na tym ,a nuż zechcesz przesiąść się na FR .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.