Skocz do zawartości

Wyprawy, wycieczki osoby z Raciborza i okolic

tictac85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wtam wszystkich poszukuje towarzysza, towarzyszki do wspólnych wycieczek i wypraw przeważnie śmigam w weekendy. Trasy od 130 km do 230 km na dzień wszystko zawsze jest kwestią dogadania się już mi się nudzi tak samemu wszędzie śmigać. Dodam że śmigam crossem więc odpadają bezdroża wole szosy. :)

Napisano

Wtam wszystkich poszukuje towarzysza, towarzyszki do wspólnych wycieczek i wypraw przeważnie śmigam w weekendy. Trasy od 130 km do 230 km na dzień wszystko zawsze jest kwestią dogadania się już mi się nudzi tak samemu wszędzie śmigać. Dodam że śmigam crossem więc odpadają bezdroża wole szosy. :)

Można się dogadać . Jestem z Rydułtów kontakt gks12353@onet.pl

Napisano

Witam :) Aktualnie jestem na urlopie w Wodzisławiu Śląskim także mogę coś pojeździć tutaj. Myślę o małej wycieczce w sobotę, na Łysą Hore w Czechach, górka ma ponad 1300m npm ale idzie na nią asfaltem wjechać (9km pod gorke:)

Ktoś chętny z okolic to pisać.

Trasa - Wodzisław Śl, Jastrzębie, Zebrzydowice, Cieszyn, Łysa Hora

a powrót prawdopodopnie inny - przez Ostrave, Chałupki

Napisano

Hej. Ja co prawda jestem z Mikołowa :D Ale do Jastrzębia czy Pawłowic mogę dojechać i potem moglibyśmy śmignąć na tę górę :)

Napisano

Gdybyście wybierali się na tą górę w niedzielę dajcie znać to chętnie bym się dołączył, od dawna się zbieram na jej zdobycie... sobota mi niestety nie pasuje z powodu pracy:/

Napisano

Hmmmmmm nadal nikogo nie ma z mojego regionu, czy naprawdę tylko ja śmigam tak na rowerku w powiecie Raciborskim i przyległych powiatach ??? masakra cisza:(

• 3 tygodnie później...
Napisano

Za miesiąc przenoszę się do Raciborza i będę penetrował te tereny szukam ludzi z którymi można byłoby pojeździć

my gg 12063416

Napisano

Za miesiąc przenoszę się do Raciborza i będę penetrował te tereny szukam ludzi z którymi można byłoby pojeździć

my gg 12063416

Z miłą chęcią pośmigam z tobą i zapoznam cie z okolicami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...