pablo1992 Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Witam! Chciałbym się dowiedzieć jak trudny jest podjazd pod Równice. Może ktoś się orientuje? Chodzi mi o sam podjazd, gdyż jestem średnio-zaawansowanym kolarzem i założyłem sobie w tym roku podjazd pod samą Równice Proszę o pomoc kogoś kto podjeżdżał tam Chciałbym też zrobić sobie wycieczke na jure krakowsko-częstochowską z Siemianowic Śląskich. Zna ktoś jakąś fajną trase dla roweru Crossowego? Wole jeździć jakimiś mało ruchliwymi drogami:D Proszę o pomoc:) Pozdrawiam
bros Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Podjazd na Równicę jest bardzo łatwy. Ostatnio widziałem jak wjeżdżała matka z 10letnia córka, obie uśmiechnięte, a były prawie przy parkingach Jeżeli to będzie Twój jedyny cel tego dnia to szybko go zrealizujesz. Podjazd nawet, na spokojnie, trwa ok 30min.
bodziekk Napisano 20 Lipca 2010 Napisano 20 Lipca 2010 Co do Jury, to opisywałem niedawno: http://www.forumrowerowe.org/topic/73055-trasa-katowice-zawiercie/page__view__findpost__p__740662
pablo1992 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 A możecie polecić jakiś fajny podjazd w okolicach Równicy? [bodziekk]dzięki wielkie za trase
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.