rs8 Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Wybieram się do bieszkowic na wakacje i planuje zabrac rower. I chciałby sie dowiedziec o jakieś ciekawe trasy np sopot itp i opisanie ich trudności długości i terenu , czy dam rade
Clitoris Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja moge polecić traske gdańsk-spacerowa do sopotu-łysa góra wjazd na spacerową w strone obwodowej->wjazd do końca sciechy rowerowej->dojazd do przejścia->na przejsciu na drugą strone->cofnąć sie w strone oliwy ok.20 m->wbić sie w lewo do lasu->podejść pod góre na takie jakby półpiętro->wejść jeszcze do góry-> po wejściu jechać na wprost-> jechać po głównej drodze (omijamy dwie drogi w prawo)->jedziemy już z górki bardzo bardzo długo->jedziemy cały czas główną drogą-> znajdujemy sie na literze "T" i wjeżdzamy w prawo na asfalt-> na skrzyżowaniu z domkami w prawo->jedziemy mega długo asfaltem na dół aż do działeczek po prawej stronie->tam zwalniamy i szukamy po lewej stronie parkingu i brukowej starej drogi-> podchodzimy do góry kawałek i na łuku w lewo skręcamy w prawo i podchodzimy pod krótką góre-> po wejsciu na góre skręcamy w lewo i na skrzyzowaniu jedziemy w prawo lub prosto(prawo tor szaneczkowy, prosto łysa góra ) a dalej to już tłumaczyć chyba nie trzeba
Zidentyfikowany Napisano 19 Lipca 2010 Napisano 19 Lipca 2010 Ja od siebie mogę zaproponować czerwony szlak który idzie przez same Bieszki. Oglądnij też tą mapkę na której są szlaki w okolicach Gdyni.
rs8 Napisano 20 Lipca 2010 Autor Napisano 20 Lipca 2010 A coś z samych bieszkowic jeszcze cos ciekawego , ale lekkiego jeszcze takiej dobrej formy nie mam na trase jaką napisał Clitoris
GdyniaBiker Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Żeby wiedzieć, gdzie dasz radę, to musielibyśmy wiedzieć, jak jeździsz, zapraszam na ForumJasnowidzów.org Dookoła samych jezior w okolicy Bieszkowic są sympatyczne pagórki i drogi, można się tam przejechać bez robienia rozpoznania w internecie. Można eksplorować w dowolnym kierunku i dystansie. Można jechać fajnymi szlakami, ale to dłuższe i nieraz cięższe trasy, czerwony, czarny.. Można zaprosić bikerów z forum na grilla i w zamian zyskać okolicznych przewodników Hm, to mój najlepszy pomysł dzisiaj. Jakby co, moje gg jest podane w profilu Kiełbaski mogę mieć swoje.
morganfriman Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 Kiełbaski mogę mieć swoje. hahaha czy to znaczy ze nie ufasz przyjezdnym? hehehe
GdyniaBiker Napisano 26 Lipca 2010 Napisano 26 Lipca 2010 Dokładnie, nie wiesz, że wszyscy chcą mnie otruć, żeby potem mnie objechać na Trans Alpie? No to już wiesz. A tak serio, nie chciałem się aż tak narzucać, wystarczy mi zaproszenie na kawałek trawnika ;] No i zauważ, że nie wspomniałem nic o różnych napojach izotonicznych do kiełbasek.
rs8 Napisano 11 Września 2010 Autor Napisano 11 Września 2010 Witam po długiej nie obecności , wrociłem z Bieszk 9 sierpnia i jakoś pozniej zapomniałem sobie o forum.Trasy naprawde mega same lasy , cisza. Pare bardzo czystych lesnych czystych jeziorek w których przyjemnie można było się ostudzić. 2 razy zajechałem do sopotu , ogólnie przez 2 tygodnie zrobiłem prawie 248km z śr.17,5km/h.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.