Skocz do zawartości

Wakcyjne ścieżki

rs8

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wybieram się do bieszkowic na wakacje i planuje zabrac rower. I chciałby sie dowiedziec o jakieś ciekawe trasy np sopot itp i opisanie ich trudności długości i terenu , czy dam rade :)

Napisano

Ja moge polecić traske gdańsk-spacerowa do sopotu-łysa góra

wjazd na spacerową w strone obwodowej->wjazd do końca sciechy rowerowej->dojazd do przejścia->na przejsciu na drugą strone->cofnąć sie w strone oliwy ok.20 m->wbić sie w lewo do lasu->podejść pod góre na takie jakby półpiętro->wejść jeszcze do góry-> po wejściu jechać na wprost-> jechać po głównej drodze (omijamy dwie drogi w prawo)->jedziemy już z górki :) bardzo bardzo długo->jedziemy cały czas główną drogą-> znajdujemy sie na literze "T" i wjeżdzamy w prawo na asfalt-> na skrzyżowaniu z domkami w prawo->jedziemy mega długo asfaltem na dół aż do działeczek po prawej stronie->tam zwalniamy i szukamy po lewej stronie parkingu i brukowej starej drogi-> podchodzimy do góry kawałek i na łuku w lewo skręcamy w prawo i podchodzimy pod krótką góre-> po wejsciu na góre skręcamy w lewo i na skrzyzowaniu jedziemy w prawo lub prosto(prawo tor szaneczkowy, prosto łysa góra ) a dalej to już tłumaczyć chyba nie trzeba

Napisano

A coś z samych bieszkowic jeszcze cos ciekawego , ale lekkiego jeszcze takiej dobrej formy nie mam na trase jaką napisał Clitoris

Napisano

Żeby wiedzieć, gdzie dasz radę, to musielibyśmy wiedzieć, jak jeździsz, zapraszam na ForumJasnowidzów.org :D Dookoła samych jezior w okolicy Bieszkowic są sympatyczne pagórki i drogi, można się tam przejechać bez robienia rozpoznania w internecie. Można eksplorować w dowolnym kierunku i dystansie. Można jechać fajnymi szlakami, ale to dłuższe i nieraz cięższe trasy, czerwony, czarny.. Można zaprosić bikerów z forum na grilla i w zamian zyskać okolicznych przewodników :D Hm, to mój najlepszy pomysł dzisiaj.

Jakby co, moje gg jest podane w profilu :D Kiełbaski mogę mieć swoje.

Napisano

Dokładnie, nie wiesz, że wszyscy chcą mnie otruć, żeby potem mnie objechać na Trans Alpie?

No to już wiesz.

A tak serio, nie chciałem się aż tak narzucać, wystarczy mi zaproszenie na kawałek trawnika ;]

No i zauważ, że nie wspomniałem nic o różnych napojach izotonicznych do kiełbasek.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witam po długiej nie obecności , wrociłem z Bieszk 9 sierpnia i jakoś pozniej zapomniałem sobie o forum.Trasy naprawde mega same lasy , cisza. Pare bardzo czystych lesnych czystych jeziorek w których przyjemnie można było się ostudzić. 2 razy zajechałem do sopotu , ogólnie przez 2 tygodnie zrobiłem prawie 248km z śr.17,5km/h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...