djwiocha Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Więc tak, ważę jak na obecna chwilę 50 kg, mam około 175 cm wzrostu, mam 16, jeżdżę jak na razie na 8 letnim makrokeszu z rama tupu niby damka, który zelżyłem do około 9 kg zostawiając tylko przednia V-kę Jazda na nim to duże ryzyko, dlatego postanowiłem kupić sobie jakiś rowerek na kolejny sezon. Budżet to 300 złotych. Myślałem nad Cube'm Acidem ale to jest raczej rowerek dla cięższych osób, a ja chciał bym ważyć max. 60 kg. Zawsze mógł bym tez zmienić amortyzator bo sprężynowe często są lekko przyciasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micferrari Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Budżet to 300 złotych. ZA 300 zł na pewno Cube'a nie kupisz popraw to taka moja rada a co do roweru to najlepszym rowerem w cenie do 3000 jest Unibike Expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filipiak96 Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Kolego jest taki sam post jak ty szukasz np. mój chce też do XC i 3k i ważę 50kg ;p więc może zajrzysz to dostaniesz odp. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wafel Napisano 29 Marca 2011 Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 Zauważyłeś, że to temat sprzed ośmiu miesięcy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.