Rocky Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie ma żadnej klauzury ) Także zapraszam Spotkanie niestety jeszcze się nie odbyło, ale jest już coraz bliżej. Mialo być w zeszłym tygodniu, lecz niestety zostałem wysłany w delegacje, za co teraz wszystkich przepraszam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 24 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 No i jak z grupą, będzie jakaś ustawka, bo ja nadal jestem zainteresowany tym pomysłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam Wszystkich, Wpadłem na temat dopiero dzisiaj i prześledziłem od początku. Chętnie się przyłączę, choć widzę, że ciężko Wam się zebrać Preferuję XC, a lokalizacyjne najlepiej Kampinos (przy braku czasu także lasek bielański)- mieszkam na Bielanach. Ze względu na pracę najlepsze godziny to po 16:00 i weekend. Czekam na propozycje. PS. W najbliższą niedzielę lecę na XC do Skierniewic (http://www.forumrowerowe.org/topic/75700-2-edycja-zawodow-xc-skierniewice-29-sierpnia-2010/), a w kolejną na Mazovię do Pułtuska- może ktoś się wybiera? Być może będzie to dobra okazja do poznania się. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Dzisiaj się wybieram w Kampinos (50-60km)około 16-17:00, ktoś się pisze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fizjoactive Napisano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Hej Piszcie kiedy planujecie spotkanie. Jestem z Warszawy jeżdżę XC, głównie po MPK. Tempo w terenie 20-26 km/h. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 26 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2010 Może ktoś chętny na jazdę po szosie (a przynajmniej utwardzonej nawierzchni) w przyszłym tygodniu? Tempo ok 28-30kmph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Własnie brakuje cos tego spotkania, trzeba w koncu podjac jakies kroki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 To ja Wam pomogę :-) Spotykacie się o 10 w sobotę na deptaku przy BUWie i podejmujecie kroki albo pedały co do dalszej jazdy. W trakcie się wszystko wyklaruje (przyjaźnie, antagonizmy, miłości, rozwody itp. ;-) ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 To ja Wam pomogę :-) Spotykacie się o 10 w sobotę na deptaku przy BUWie i podejmujecie kroki albo pedały co do dalszej jazdy. W trakcie się wszystko wyklaruje (przyjaźnie, antagonizmy, miłości, rozwody itp. ;-) ) No i dobra, ma nawet nie padać więc ok. Tylko niech przyjedzie >1 osoba ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Sorki, ja jutro o tej godzinie wypadam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 27 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Spoko, mnie niestety też nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2010 Myślę, że największym problemem w spotkaniu się jest komunikacja. Jeśli czyta się posta co kilka / kilkanaście dni, to nie ma szans się zgrać!!! Jeśli coś ma z tego być, to zmobilizujcie się i czytajcie choć raz dziennie!!! No, a teraz pytanie, czy ktoś leci na XC do Skierniewic? Żadna wielka impreza, ale pokręcić warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 29 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 my w Legionowie i okolicach zmontowalismy grupkę - problemem jest czas a raczej jego brak w tym samym czasie;P - im więcej ludzi tym mniejszej liczbie osób uda sie dopasować ten sam termin:) choc ta zasada działą tylko do pierwszej 20tki:) nas w Legionowie jest Mało ale LSTR zyje... ostatnio powstał nawet filmik mojego autorstwa o nas... zapraszam do obejrzenia zarówno tego wskazanego oraz innych naszych video z wyjazdów na naszym kanale jesli grupa ma sie utrzymać to się utrzyma, najwięcej jednak jest takich co to dużo piszą i po 20x sie umawiają. Moja rada? Zrobić hasło "tu i tu" tego i tego - i nie ma odwrotu choćby deszcz był pojechać zmoknąć wspólnie i miec z tego fun - innym razem ktoś zobaczy wasze zdjęcia i powie "ale wariaty jadę z wami!!" pozdrower! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2010 Hej, witam Was po sporej przerwie (ciężki czas wakacyjny dla ludzi pracujących w lotnictwie). Niestety miałem kolejną niezapowiedzianą delegację związaną z usterką samolotu Widzę, że temacik troszkę ruszył i postanawiam zastosować się do rady Adama LSTR. Jedno pytanko do Was, czy mogą być spotkania w tygodniu, gdyż w weekendy często jestem w pracy poza Warszawą?? Jeżeli tak, to napiszę sztywną datę i godzinę i kto zechce być, ten będzie, może nie pojadę sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam LSTR Napisano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 o to włąsnie biega! jak zaczne skoki na uczlenie zwiazane z załątwianiem wpisów i resztkami duperel na ochocie sam chętnie z wami skocze gdzieś - pS jest ktoś z tarcho albo CHociaż z okolic Legionowa tutaj?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomirot Napisano 1 Września 2010 Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Pogoda nam nie sprzyja Ale weekend ma być ok, więc pytanie czy ktoś leci na Mazovię do Pułtuska ?- ja będę Ewentualnie piątek od 16:30 lub sobota raczej w bez specjalnych ograniczeń (ale już lajtowo ze względu na niedzielny maraton) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 27 Maja 2011 Autor Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Może reaktywujemy temat?? Nastąpiły piękne wiosenne dni i moglibyśmy pośmigać troszeczkę Co Wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 28 Maja 2011 Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 Może reaktywujemy temat?? Nastąpiły piękne wiosenne dni i moglibyśmy pośmigać troszeczkę Co Wy na to?? W temacie "codzienne ustawki" itp często się tak umawiamy. Może się przyłączycie? Zainteresowałam się Waszym wątkiem, ciekawy pomysł ale chyba propozycja WKK jest lepsza - choćby wykwalifikowany trener, który posiada sporą wiedzę w zakresie... Osobiście szukam towarzysza do porannych jazd - 6 rano? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrekt Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Osobiście szukam towarzysza do porannych jazd - 6 rano? Jeśli mogę nieśmiało zgłosić swoją kandydature.... tylko, że pracuję od 8 rano i muszę wsiadać do metra najpóźniej o 7.15 także mógłbym nawet umowić się na jazdę w godzinach 5.30 - 7.00 po lasku bielańskim. popołudnia i weekendy mam wolne - i w tych terminach jestem także do dyspozycji. troszkę obawiam się tylko czy kondycyjnie dam radę - ale jak się nie sprobuje to się nie wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RudaMarylka Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 Jeśli mogę nieśmiało zgłosić swoją kandydature.... tylko, że pracuję od 8 rano i muszę wsiadać do metra najpóźniej o 7.15 także mógłbym nawet umowić się na jazdę w godzinach 5.30 - 7.00 po lasku bielańskim. popołudnia i weekendy mam wolne - i w tych terminach jestem także do dyspozycji. troszkę obawiam się tylko czy kondycyjnie dam radę - ale jak się nie sprobuje to się nie wie. Widzę, że się zdecydowałeś. Na początek 20-25km rozgrzewki asfaltem, a później kilka kółeczek po Bielańskim. Ostatnio zauważyłam, że jeździ tam więcej osób o tej porze. Kiedy, napiszę. Muszę wehikuł nieco dopieścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pietrekt Napisano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2011 okey, będę cierpliwie czekać na jakiś sygnał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.