Skocz do zawartości

[Warszawa] Założenie nieformalnej grupy rowerowej

Rocky

Rekomendowane odpowiedzi

Nie ma żadnej klauzury :))

Także zapraszam :D

Spotkanie niestety jeszcze się nie odbyło, ale jest już coraz bliżej.

Mialo być w zeszłym tygodniu, lecz niestety zostałem wysłany w delegacje, za co teraz wszystkich przepraszam...

Witam Wszystkich,

Wpadłem na temat dopiero dzisiaj i prześledziłem od początku. Chętnie się przyłączę, choć widzę, że ciężko Wam się zebrać :wallbash: Preferuję XC, a lokalizacyjne najlepiej Kampinos (przy braku czasu także lasek bielański)- mieszkam na Bielanach.

Ze względu na pracę najlepsze godziny to po 16:00 i weekend. Czekam na propozycje.

PS. W najbliższą niedzielę lecę na XC do Skierniewic (http://www.forumrowerowe.org/topic/75700-2-edycja-zawodow-xc-skierniewice-29-sierpnia-2010/), a w kolejną na Mazovię do Pułtuska- może ktoś się wybiera?

Być może będzie to dobra okazja do poznania się.

pozdrawiam

• Mod Team

To ja Wam pomogę :-) Spotykacie się o 10 w sobotę na deptaku przy BUWie i podejmujecie kroki albo pedały co do dalszej jazdy. W trakcie się wszystko wyklaruje (przyjaźnie, antagonizmy, miłości, rozwody itp. ;-) )

No i dobra, ma nawet nie padać więc ok. Tylko niech przyjedzie >1 osoba ...

Myślę, że największym problemem w spotkaniu się jest komunikacja. Jeśli czyta się posta co kilka / kilkanaście dni, to nie ma szans się zgrać!!!

Jeśli coś ma z tego być, to zmobilizujcie się i czytajcie choć raz dziennie!!!

No, a teraz pytanie, czy ktoś leci na XC do Skierniewic? Żadna wielka impreza, ale pokręcić warto :)

my w Legionowie i okolicach zmontowalismy grupkę - problemem jest czas a raczej jego brak w tym samym czasie;P - im więcej ludzi tym mniejszej liczbie osób uda sie dopasować ten sam termin:) choc ta zasada działą tylko do pierwszej 20tki:) nas w Legionowie jest Mało ale LSTR zyje...

ostatnio powstał nawet filmik mojego autorstwa o nas... zapraszam do obejrzenia zarówno tego wskazanego oraz innych naszych video z wyjazdów na naszym kanale

jesli grupa ma sie utrzymać to się utrzyma, najwięcej jednak jest takich co to dużo piszą i po 20x sie umawiają. Moja rada? Zrobić hasło "tu i tu" tego i tego - i nie ma odwrotu choćby deszcz był pojechać zmoknąć wspólnie i miec z tego fun - innym razem ktoś zobaczy wasze zdjęcia i powie "ale wariaty jadę z wami!!"

pozdrower!

Hej, witam Was po sporej przerwie (ciężki czas wakacyjny dla ludzi pracujących w lotnictwie). Niestety miałem kolejną niezapowiedzianą delegację związaną z usterką samolotu :voodoo:

Widzę, że temacik troszkę ruszył i postanawiam zastosować się do rady Adama LSTR. Jedno pytanko do Was, czy mogą być spotkania w tygodniu, gdyż w weekendy często jestem w pracy poza Warszawą??

Jeżeli tak, to napiszę sztywną datę i godzinę i kto zechce być, ten będzie, może nie pojadę sam :devil:

• 8 miesięcy temu...

Może reaktywujemy temat?? :D

Nastąpiły piękne wiosenne dni i moglibyśmy pośmigać troszeczkę ;)

Co Wy na to?? :D

W temacie "codzienne ustawki" itp często się tak umawiamy. Może się przyłączycie? Zainteresowałam się Waszym wątkiem, ciekawy pomysł ale chyba propozycja WKK jest lepsza - choćby wykwalifikowany trener, który posiada sporą wiedzę w zakresie...

Osobiście szukam towarzysza do porannych jazd - 6 rano? :icon_wink:

• 2 tygodnie później...

Osobiście szukam towarzysza do porannych jazd - 6 rano? :icon_wink:

Jeśli mogę nieśmiało zgłosić swoją kandydature....

tylko, że pracuję od 8 rano i muszę wsiadać do metra najpóźniej o 7.15

także mógłbym nawet umowić się na jazdę w godzinach 5.30 - 7.00 po lasku bielańskim.

popołudnia i weekendy mam wolne - i w tych terminach jestem także do dyspozycji. troszkę obawiam się tylko czy kondycyjnie dam radę - ale jak się nie sprobuje to się nie wie.

Jeśli mogę nieśmiało zgłosić swoją kandydature....

tylko, że pracuję od 8 rano i muszę wsiadać do metra najpóźniej o 7.15

także mógłbym nawet umowić się na jazdę w godzinach 5.30 - 7.00 po lasku bielańskim.

popołudnia i weekendy mam wolne - i w tych terminach jestem także do dyspozycji. troszkę obawiam się tylko czy kondycyjnie dam radę - ale jak się nie sprobuje to się nie wie.

Widzę, że się zdecydowałeś. Na początek 20-25km rozgrzewki asfaltem, a później kilka kółeczek po Bielańskim. Ostatnio zauważyłam, że jeździ tam więcej osób o tej porze.

Kiedy, napiszę. Muszę wehikuł nieco dopieścić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...