Rocky Napisano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Ok, czyli póki co jesteś wolny... Już odnotowałem, czekam na sugestie innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 1 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Fajna inicjatywa Osobiście niestety nie wpisuję się do grupy ze względu zmianę miejsca zamieszkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 1 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Ja również na razie jestem chętny, chociaż nie wiem jak z pracą w wakacje, treningi najlepiej asfaltowe, chociaż terenem też nie pogardzę. Jakby co to info i jestem :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Dzięki Lookas 46, fajnie że komuś to odpowiada i budzi zainteresowanie Ja również na razie jestem chętny, chociaż nie wiem jak z pracą w wakacje, treningi najlepiej asfaltowe, chociaż terenem też nie pogardzę. Jakby co to info i jestem :] Jeżeli tylko ruszymy na jakieś pierwsze jazdy (myślę, że lada moment) na 100% skontaktuję się z Tobą. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ok proponuje juz zebrac sie na jakąs jazdę , jutro komus pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Jestem jutro wolny Chyba, że w pracy coś wypadnie i mnie ściągną, choc jest to mało prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Photomefik Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 jutro niestety nie mogę mam robotę a później jadę w trasę. ale week jak najbardziej sobota po 15 jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 2 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Ja niestety w weekend jestem w delegacji Może w takim razie jakoś przyszły tydzień, żeby mieć czas na dogranie wszystkich terminów i zgłoszenie się reszty chętnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 ja jutro bym posmigal, ale tylko ok 2 h lekkim tempem (naprawde lekkim 25 km/h nie wiecej). Dwa ostatnie dni jezdzilem troche intensywniej, teraz czas odpoczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 2 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Jutro pasuje, w sobote jest masa powstańcza, więc jak już to w Niedziele, albo po weekendzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 No to jak robimy z tym spotkaniem, jak Wam pasuje godzinowo lub też może jednak inny dzień wolicie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 3 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Jak dla mnie to najlepiej po południu, jakoś ok 17. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas85 Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja na razie moge jezdzic codzienie, wiec jak cos to pisac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Biorąc pod uwagę brak zgłoszeń od reszty chętnych, poczekajmy do końca tygodnia i w następnym się spotykamy. Informację roześlę na prywatne wiadomości Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AntyIdiota Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Jeżeli nie będzicie jeździć w większości na szosie to mnie to interesuje, bo sam chciałem założyć taką grupę, ale odrobina realizmu się by przydała, ludzie są nie zorganizowani, jednak jeśli zamiarzacie jeździć na szosówkach, to mnie nie interesuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja osobiście preferuję XC i pod takie zawody chcę się przygotowywać, np. Mazovia itp. Jednak ulicą czasem trzeba pojechać biorąc pod uwagę położenie geograficzne naszej aglomeracji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Photomefik Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 No ja przyszły tydzień mam cały wolny wiec jestem do dyspozycji:) o każdej porze dnia bez nocy. no ja też bardziej las niż po asfalcie ogólnie to się dostosuje do was:) na razie moim zdaniem to przydało by się spotkać i obgadać jakiś miej więcej harmonogram wypadów. itp, itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuurei Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Głównym problemem nieformalnych grup rowerowych jest ilość osób. Dopóki osób jest niewiele to wszystko cacy bo parę osób potrafi się zgrać. Ale gdy grupa się rozrasta to większa szansa jest na coraz większe zgrzyty. Niestety. Ale życzę Wam jak najlepiej i za rok wygranej w maratonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artro Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Póki jestem w Wawie, to czemu nie? Ja pracuje w tygodniu od 15 do 21 a w soboty (mam dodatkowe) od 10 do 16, także w tych godzinach jestem dostępny Weekend mogę zrobić sobie wolny i wtedy jestem te 2 dni dostępny o każdej porze Aha, też preferuje XC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Super, nasza grupa się powiększa Spotkanie w przyszłym tygodniu trzeba zrobic na 100%, by domówic wszelkie szczegóły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sosenki Napisano 8 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 siemanko, a jakim tempem jezdzicie? ja po mieście śmigam tak srednio 27/29 (na trasie 60km) ale wiadomo ze w terenie wolniej. Mnie by interesowało wlasnie poprawienie jazdy w lesie, może pod jakiś pierwszy maraton MTB ) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Także pasujesz do naszej grupy ) W tym tygodniu odbędzie się pierwsze spotkanie, także śledź temat Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 12 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Cały sierpień mam wolny, moje tempo to 25-30 km/h. Jeżdżę mtb, nie szosowo. A więc, też mógłbym się dołączyć bo akurat z Warszawy jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky Napisano 14 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Zapraszamy, na pewno miło będzie wspólnie pojeździć ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 18 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 To ze spotkaniem tej grupy? Odbyło się? Ile osób jest, kiedy wspólne jazdy? No i czy kobiety też przyjmiecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.