Skocz do zawartości

[Warszawa] Założenie nieformalnej grupy rowerowej

Rocky

Rekomendowane odpowiedzi

Dzięki Lookas 46, fajnie że komuś to odpowiada i budzi zainteresowanie :P

Ja również na razie jestem chętny, chociaż nie wiem jak z pracą w wakacje, treningi najlepiej asfaltowe, chociaż terenem też nie pogardzę. Jakby co to info i jestem :]

Jeżeli tylko ruszymy na jakieś pierwsze jazdy (myślę, że lada moment) na 100% skontaktuję się z Tobą.

Pozdrawiam

Jeżeli nie będzicie jeździć w większości na szosie to mnie to interesuje, bo sam chciałem założyć taką grupę, ale odrobina realizmu się by przydała, ludzie są nie zorganizowani, jednak jeśli zamiarzacie jeździć na szosówkach, to mnie nie interesuje.

No ja przyszły tydzień mam cały wolny wiec jestem do dyspozycji:) o każdej porze dnia bez nocy. no ja też bardziej las niż po asfalcie :P ogólnie to się dostosuje do was:) na razie moim zdaniem to przydało by się spotkać i obgadać jakiś miej więcej harmonogram wypadów. itp, itd.

Głównym problemem nieformalnych grup rowerowych jest ilość osób. Dopóki osób jest niewiele to wszystko cacy bo parę osób potrafi się zgrać. Ale gdy grupa się rozrasta to większa szansa jest na coraz większe zgrzyty. Niestety.

Ale życzę Wam jak najlepiej i za rok wygranej w maratonach :thumbsup:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...