Erm4k Napisano 15 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2010 Kurcze, zazdroszczę Ci zapału, chęci tworzenia i posiadania kilku podobnych rowerów Życzę powodzenia w realizacji projektu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toluz Napisano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 I jak,udało się zamontować hamulce? Daj jakieś foto z hamulcami,chętnie zobaczymy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtsvectra Napisano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2010 I jak,udało się zamontować hamulce? Daj jakieś foto z hamulcami,chętnie zobaczymy . Hej Po kupnie adaptera a2z (hayes 22mm na IS), okazało się, że zacisknie mieści się, ze względu na bardzo nachloną górną rurę wahacza Do wyboru było poszukać innego adaptera, lub zmienić koncepcję Udało się odszukać w Toronto adapter w sam raz Ogólnie polcam ich stronę,ponieważ mają mnóstwo różnych adapterów. Adapter jest na PM, ja mam zacisk na IS, zakupiłem odpowiedni adapter, ale okazało się, że nawet przy zastosowaniu tarczy 203mm, tarcza tylko trochę wchodzi pomiędzy klocki, tak nie może być. Na tą chwilę zleciłem w warsztacie ślusarkim wykonanie adaptera (zmierzyłem wszystko), jesli sie okaże, żee nie spełni on oczekiwać, czy teżnie będzie zbyt stabilny, pozostanie albo wymiana zacisku na taki z mocowaniem PM-może być dobrze, lub poszukiwania zacisku hayes 22mm wymiana klamkomanetek na klamki itd, tylko ostatnio sam zacisk sprzedał się na ebay.com za ponad 100$ . Sam rower jeżdzi, tylko na razie nie za szybko ze względu na brak hampla, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 2 Września 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Tobo ten drugi jest czerwony !! To zmienia całkowicie pracę zawieszenia no i jest szybszy niż inne A właścicielowi rowerków poleciłbym jeden prosty zabieg ... Skróć te sztyce wystające od dołu bo wygląda to arcy tragicznie. Jak bym widział rowery z tesco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.