pycior Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam, Szukam po sieci już od tygodnia zagadnienia z tematu i nie mogę znaleźć nic sensownego. W jednym serwisie zostałem poinformowany, że "trzeba zakombinować" i nic więcej się nie dowiedziałem, także piszę na forum. Mam z tyłu kasetę deore 9rz., przerzutka deore, manetki deore, piasta deore. Chciałbym z przodu zamontować korbę i przerzutkę shimano 105 (ew. ultegra) z dwoma zębatkami. Czy taki system ma prawo bytu zadziałać? I czy jeżeli zadziała to całość będzie dobrze chodziła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Zadziała, ale chodzić dobrze nie będzie bo nie ma nóg. A na serio. Będzie śmigać bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nikodem Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 może być problem z wyregulowaniem przedniej przerzutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Welniak Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 może być problem z wyregulowaniem przedniej przerzutki Że tak spytam. Jaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pycior Napisano 19 Lipca 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Welniak: dobrze słyszeć taką wiadomość Drążąc temat dalej: nikodem: co może być problemem podczas regulacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 19 Lipca 2010 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Miałem kiedyś podobny układ w "szosówce" na kołach 26. Korby Sora 53-39 i kaseta 11-32. Pamiętaj o długim wózku w przerzutce a wszystko będzie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.