Swallow Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Pogoda w sumie niezła na jazdę, niestety mój miejski rower z racji braku czasu na cokolwiek , smętnie leży kompletnie rozbebeszony na podłodze w ramach pozimowej konserwacji drugi rower też rozdrobniony na części pierwsze tak więc obecnie pozostało mi przemieszczanie się standardowo za pomocą nóg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zdjęty gipsior i nowa spineczka założona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 11 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 pochorowałem się , po ostatnim tygodniu intensywnej jazdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 11 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzisiaj kolejne kilometry w tym sezonie - 24. Jak jutro wjadę to pobiję mój słabiutki rekord przebiegu w marcu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Zamontowany z przodu Juicy 7 - pierwsza jazda była, niestety na razie hamulec nie powalił mnie na kolana, chciałem kupic sztyce - niestety brak w magazynie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luska07 Napisano 11 Marca 2011 Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzisiaj wyczyściłem rowerek na błysk A jutro może jakaś wycieczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Juuuupi ! Siłą woli i samozaparciem rower odświeżony i poskładany w spójną całość. Praktycznie gotów na sezon. Została tylko rama do przemalowania i parę drobiazgów do odpicowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 12 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dzisiaj 36 km i zaczęły się pierwsze w tym sezonie problemy ze sprzętem. Dzisiaj to zrobienia mam korbę (czyszczenie i sprawdzenie co trzeszczy, chyba że to nie ona trzeszczy to poszukiwania dopiero się zaczną), rozebranie bębenka (coś haczy) i regulacja tłoczków w tylnym hamulcu. Zapowiada się miły wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zeflo Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Ok 10km w pobliskim lesie , "wycieczka" głównie w celu sprawdzenia czy rower jest gotowy do sezonu. na razie nie mam na co narzekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TK3 Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Pierwsza dłuższa przejażdzka na nowym rowerze, ok. 35km po lasach Wawerskich i okolicach. I pierwsza "guma" - wbity kolec(chyba akacji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Zrobione 20 km, w ramach testu nowego napędu oraz opon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 12 Marca 2011 Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 Dzisiaj 30,64 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 12 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Marca 2011 A ja byłem dzis na targach w Wwie i stwierdzam, że gorzej niż rok temu, mało wystawców, jedyne co mnie zaciekawiło to bikepolo (aż chciałoby się mieć ostre ^^), lipa straszna, a pomyśleć, że za 10PLN, które kosztował bilet mógłbym mieć dętkę :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Wczoraj była lepsza pogoda to zrobiłem 75km nad jeziorko trasę Pod koniec trasy naciągnąłem sobie mocno mięsień łydkowy -niezbyt ciekawy ból he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosma Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 25km pękło w pięknej pogodzie , byłoby więcej ,ale idę na Jeżego Jerza do kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 13 Marca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Rano kąpiel w jeziorku - ach co za przyjemność jak słoneczko w plecy grzeje a później 100km rowerkiem Plan zakładał 60-70km w wielkich mękach, wszak to początek sezonu. Ale jakoś tak wyszło, że udało się zrobić stówę, chociaż ostatnie 15km było męką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Dzisiaj 34,77 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 13 Marca 2011 Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 pierwsze jazdy na nowej (starej) szosie...testy szybkości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bugatti Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 95km i to nie po płaskim, w sobote.Błota było do przesady, więc napęd do mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 15km na stacje, dopompować opony i sprawdzić czy rower działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 14 Marca 2011 Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wciąż jestem chory ;( ale to mój 400 post! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Dzisiaj nie zrobiłem nic(nauka) Ale od piątku do niedzieli oswajałem się z spd przez całe 113 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Poskładałem prawie do końca GT-ka, zostały tylko kosmetyczne robótki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Wymuszony serwis - wymiana szprychy. Przy okazji w ramach zajęć manualno-rozrywkowych, czyszczenie kasety (jutro i tak będzie znowu uwalona). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 15 Marca 2011 Udostępnij Napisano 15 Marca 2011 Kupiłem Katalog Rowerowy bikeBoard 2011 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.