Artwro Napisano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 62 km,tempo turystyczne,raczej płasko.Ale i tak jestem z siebie dumny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Wczoraj 70km z tempem prawie 30km/h Zmieniłem opony i napompowałem amorka Dzisiaj trochę ogarnąłem drugi rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Skok z dabla , i jakims dziwnym trafem się wy######iłe* ... nerka stłuczona , oraz barek możliwe że pęknięty bo wkońcu mogę ruszać ... dziś jeszcze pewnie szpital odwiedze , a w gips się zapakować nie dam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 dziś trasa: Dębica-Braciejowa-Głobikowa-Niedźwiada-Łączki Kucharskie-Ropczyce-Dębica.Trasa wyszła 63km i przy okazji dowiedziałem się że kombajn z czasów prl'u jedzie ok 14,5km/h a na zjeździe do Niedźwiady 60km/h bez dokręcania. Trasa ciężka dla ludzia z nizinnego wrocławia pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 2 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Meta II etapu 67. Tour de Pologne w Dąbrowie Górniczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 30km i grzebalem do 23.30 przy rowerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzisiaj marne 30km. ale jutro jak nie będzie padać to powinno być >100km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Dzisiaj widziałem na żywo finisz trzeciego etapu Tour de Pologne Sosnowiec - Katowice . W sobote jade na finałowy etap do Krakowa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 30km po lesie i czyscilem rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dziś znów się lekko zarznąłem na trasach w okolicy Dębicy (parę fotek + ślad).Wyszło 55km. Było szutrowo, było błotnie, było ślisko, było asfaltowo. Dużo podjazdów po których czuje się mega zajechany niestety nie da się tylko pod górę jechać, co się wjechało trza było zjechać ale później znów pod górkę- no i wmordewind coś pięknego . Jeszcze tylko do soboty a później znów powrót do płaskiego wro. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Dzisiaj kupiłem Magazyn Rowerowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Noir Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 wczoraj jazda do pracy (jak codziennie ), TdP , czyszczenie i smarowanie roweru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Dotychczas 37 km, po południu będzie więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Znalzłem podstawkę pod sigmę, której szukałem miesiąc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 20km po lesie Wolica, jeździ się ciężko po rozmokłej ziemi, było trochę błota, podjazdy i zjazdy. Po powrocie serwis pd-m540 - pierwszy od 14tyś km. pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 56km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artursx1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Rozebrałem 66 , wyczyściłem dogłębnie cały amortyzator , pewnie do malowania pójdzie ;D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 5 Sierpnia 2010 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Wyszło niecałe 80 km. Miło się dzisiaj jeździło, bo i pogoda była odpowiednia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 3km Od polowy czerwca pierwszy raz na RR 2.1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Ostatnio zmieniłem moje IRC Mythos XC 1.95 na pożyczone od kumpla Corratec Ground Grip 2,1/2,3, 1410g. Typowe klocki w teren. Indeks prędkości do 40km/h, potem uruchamia się system spowalniający Opory toczenia takie, że mam wrażenie jakbym ciągnął za sobą spadochron. Ale w terenie 100% kontroli nad rowerem. Jakiekolwiek uślizgi koła w zakrętach, nawet przy dużych prędkościach są do opanowania. Nawet na najbardziej stromych podjazdach nie ma mowy o utracie przyczepności tylnego koła. Jednak powrót do domu asfaltem niweluje te wszystkie plusy. Powiedziałabym, że te opony nadają się zdecydowanie bardziej do DH niż XC. Jeszcze kilka dni się pomęczę i wrócę do IRCów. Przez ostatnie 2 dni odpowiednio 63 i 62km, w tym trochę bardzo trudnego terenu, będącego fragmentem trasy Gryfa w Ostrowcu koło Wałcza. I wczoraj stuknęło 4kkm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 póki co 48km dużo kluczenia po lesie w dość ciężkim terenie ale co tam było mega, nogi zdychają ślad i profil trasy dwie foty w galeryjce:) pozdrower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MatiZek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 23 km, bo wtedy zaczęło lać. Wcześniej dokręciłem tylny błotnik, bo mi strasznie latał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 dorzuciłem 13km z Kobietą na Jałowce obejrzeć zachód słońca i ubłociłem mojej twarz,bo się jej zachciało za mną jechać suma na dziś 63km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 29km pełnym lajtem co by jutro nie być zmęczony Średnia 15,4 po lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flash3M Napisano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Nocny Maraton... razem 66 km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.