Mod Team bogus Napisano 4 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Dzisiaj pierwsze kilometry po zimowej przerwie - 26 km. Nawet przyjemnie było mimo 5 stopni Celsjusza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ahmedsaid Napisano 4 Marca 2011 Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Dzisiaj 20km . W porównaniu do poprzednich dni - jechało się niesamowicie - może to zasługa pogody . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Nadal naprawiam rozwalone kolano. By nie nadwyrężać cierpliwości Rowerowego Boga - kupiłem dziś nowy bB, trochę też gmeram w śrubkach mojej Maszyny, która rozpruta na amen smętnie wisi na stojaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Praca 12 godzin w sklepie rowerowym cóż jest bardziej rowerowego od tego a i jutro to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Dziś po wczorajszej glebie założyli mi gips na łape Teraz jestem uziemiony na co najmniej 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Teraz jestem uziemiony na co najmniej 2 tygodnie Na spokojnie Andi, dasz radę - w poniedziałek będzie równe 7 tygodni mojego uziemienia, a zapowiada się jeszcze dłużej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 35 kloców głownie po lesie. Część z kolegami z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 5 Marca 2011 Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Dzisiaj czyszczenie, smarowanie, pompowanie i 24,12 km . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 6 Marca 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Wczoraj taka sama trasa jak w piątek - 26 km. Coś zaczęło mi cykać w okolicach sztycy i kokpitu, a poza tym to muszę wyregulować hamulce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Jazda rowerem do pracy śpadło troche śniegu ale aura perfekcyjna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Oj oj Klaro - toć to grzech ciężki i przez rowerowego boga niewybaczalny... oj oj bóg rowerowy ma Klarę w swojej boskiej opiece i czyni cuda z jej rowerkiem ...... także spoko Dziś super by się jeździło gdyby nie ten cholerny wiatr buszujący w 3city . Nie lubię jak wieje i urywa głowę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 We Wrocku to samo, wieje i wieje. Nie wiem po co komu ten wiatr do szczęścia potrzebny. Skromny przebieg 38km, a czuję się jak po 100. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sPiDy Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 4 dni temu było -18 stopni zbierałem spojżenia wielu przechodniów jadąc na biku trzmając kierownice jedną ręką jadąc pod spory podjazd i paląc papierosa w drugiej ręce mijając komisariat i radiowóz policyjny hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 zbierałem spojżenia wielu przechodniów jadąc na biku trzmając kierownice jedną ręką jadąc pod spory podjazd i paląc papierosa w drugiej ręce mijając komisariat i radiowóz policyjny hehehe luz - blues Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szparek82 Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 44 klocki + zabawa z siodlem i tylnym zaciskiem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
micor Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dzisiaj moja kochana mama znalazła klucz do konusów, którego ja szukałem od początku lutego i nareszcie dzięki niej przesmarowałem i skręciłem piastę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 6 Marca 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Weekend mijał imprezowo i dopadły mnie wyrzuty sumienia, że nic sportowego nie robię. No to najpierw nad jazda nad jeziorko i 5 minut w przeręblu a potem na ostro 43km Nie ma opier...nia się W kwietniu pierwsze maratony, a to już niedługo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromosmok Napisano 6 Marca 2011 Udostępnij Napisano 6 Marca 2011 Dzisiaj bikeBoard i Magazyn Rowerowy kupiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swallow Napisano 8 Marca 2011 Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Dziś dzień prac konserwatorskich, czyszczenie łańcucha itd ....... pomiędzy odbieraniem kwiatków i życzeń od moich prywatnych fanów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NitroS Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Ah ah ah! Nareszcie po kilkuminutowej męce zdjąłem korbę Ale suportu za chiny nie da się ruszyć . Wykręciłem piwoty. Jutro pewnie czyszczenie korby, i próba odkręcania zapieczonych pedałów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Oglądałem Paryż - Nicea i Tirreno - Adriatico chory jestem to sobie nie pojeżdżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Pogmerałem w warsztacie, Zielony Potwór został zdjęty z wieszaka/stojaka i stanął na kołach. Pozostało jeszcze wyregulować hamulce oraz przerzutki, HA ! Ponadto w dalszym ciągu intensywnie pracuję nad (cudownym) uzdrowieniem kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Dziś zmieniłem napęd na letni (kaseta, łańcuch) a jutro na zdjęcie gipsu nie ma złamania ani pęknięcia kości tylko stłuczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzeniu Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Rower oddany na serwis przedsezonowy i wymianę napędu na nowy.Gotów ma być jutro,ale większe próby w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 10 Marca 2011 Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Około 30 km po mieście i strzeliła szprycha. Chyba czas schudnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.