Ubotek Napisano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Prawie poskręcałem zimówkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Składane innego roweru (prawie jak miejski ) , mocowanie hamulca mechanicznego, czyszczenie tarczy i klocków z oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stefan2810 Napisano 1 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Kupiłem i założyłem IRC Smoothie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 3 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2011 Wybiłem górną miskę na łożysko maszynowe, wbiłem taką na kulkowe, posmarowałem, poskładałem i jest dobrze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 4 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Zakładanie nowych oponek( Continental Race King 2.2), demontaż błotników, poprawa hamulców po serwisie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 Rozplotłem koło, odpowietrzyłem tylny hamulec i aktualnie robię lżejszą dolną klatkę do napinacza . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 5 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2011 pogłaskałam siodełko... i poszłam pobiegać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
H3rlitZ Napisano 6 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ponad 60km w okolicy. Straszny wiatr raz z boku, raz w twarz Pięknie wyglądają drogi po zimie, można w niektóre dziury 3 rowery wsadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Wczoraj 50 km, Toruń-Ciechocinek-Toruń, zaniedbaną i błotnistą polną drogą, przy okazji pierwszy test powietrznej Tory , jednak nie ma jak porządny amortyzator... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 wczoraj około 40km - kilka pętelek ze zjazdem, podjazdem o podejściem po Lasku Kabackim a potem rundka do Wisły i dalej przez Kępę Zawadowską wzdłuż wału. Zimno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 7 Lutego 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 przeczytam jeszcze kilka głupot i pójdę rower skręcać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
msegen Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 opłukałem rower i zmieniłem gumy na letnie 20 zł za sztukę IMPAC , zobaczymy co to za towar . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czyzby Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Z racji przymusowego uziemienia (pechowa kontuzja rzepki + nieustępująca angina), w ostatnich dniach trochę zaszalałem z zakupami: kliknąłem stojak Velomann Bikestar oraz poradniki: "Jazda rowerem górskim" Briana Lopes'a i Lee McCormack'a, wyd. Buk Rower + "Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego" Leonarda Zinn'a, wyd. Buk Rower. Dziś napisałem zupełnie na nowo swój roczny plan treningowy. Jeżeli wszystko się ułoży jak trzeba, startuję z reaktywacją 14 lutego (względnie 21 lutego). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 7 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Pierwsze 26km na dworze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kudlatty Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 15, 5 km w ogrodzie koło domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 8 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Wczoraj do pracy i z powrotem 28km. Dziś to samo + przejażdżka z siostrą = 41km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Przyszła właśnie kierownica Amoeba Vitra 620mm z mocowaniem 25,4mm i wagą 189g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YgreK Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kupiłem koszulkę CSC z krótkim rękawem za 50zł. Przejechałem 55km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 9 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Zrobiłem serwis generalny XCR'a. Syfu pół słoika wyszło z niego, to kolejny dowód na to, że XCR ma g.... a nie uszczelki <_< . Poza tym, jeździłem trochę i szkoliłem się w zakresie Bunny Hoppa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Budzę powoli do życia moją aluminiową kochankę. Za dwa tygodnie powinien być gotowy W tym sezonie sporo zmian będzie, ale projekt umieszczę w odpowiednim dziale. Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dale Napisano 10 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Przejechałem jakieś 20km starym wrakiem z marketu, który zimy się nie boi Ćwiczyłem podjazdy na stojąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Odi Napisano 11 Lutego 2011 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 W końcu wymieniłem kółka w przerzutce. Niestety z opóźnieniem bo zabrałem się za to przedwczoraj, ale przy odkręcaniu nie wiem jakim cudem obrobiłem gniazda na imbus. Na szczęście już wszystko ogarnięte, a cały napęd wypucowany i nasmarowany. Jak jutro pogoda dopisze to się przejadę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Zmieniłem oponę na trenażerową i rozpakowałem drżącymi rękoma trenażer. Po czym po chwili go spakowałem i wiozę do wymiany. Nie da się dokręcić jednej ze śrub, bo producent zapomniał zainstalować gniazdo ... Mówimy o sprzęcie raczej z wyższej półki. Żenada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Udało mi się ogarnąć XCR, nie ma już takiego potężnego tarcia na lagach. Są rysy na lagach na 1mm od kamieni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dogwill Napisano 12 Lutego 2011 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Zrobiłem pierwsze 30km w tym sezonie na letniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.