Skocz do zawartości

[pogadajmy] czyli co dziś robiłeś rowerowego - reaktywacja cz. 11

Odi

Rekomendowane odpowiedzi

Z racji przymusowego uziemienia (pechowa kontuzja rzepki + nieustępująca angina), w ostatnich dniach trochę zaszalałem z zakupami: kliknąłem stojak Velomann Bikestar oraz poradniki: "Jazda rowerem górskim" Briana Lopes'a i Lee McCormack'a, wyd. Buk Rower + "Zinn i sztuka serwisowania roweru górskiego" Leonarda Zinn'a, wyd. Buk Rower.

Dziś napisałem zupełnie na nowo swój roczny plan treningowy. :rolleyes: Jeżeli wszystko się ułoży jak trzeba, startuję z reaktywacją 14 lutego (względnie 21 lutego). :027:

Zrobiłem serwis generalny XCR'a. Syfu pół słoika wyszło z niego, to kolejny dowód na to, że XCR ma g.... a nie uszczelki <_< <_< . Poza tym, jeździłem trochę i szkoliłem się w zakresie Bunny Hoppa :icon_mrgreen: .

• Mod Team

W końcu wymieniłem kółka w przerzutce. Niestety z opóźnieniem bo zabrałem się za to przedwczoraj, ale przy odkręcaniu nie wiem jakim cudem obrobiłem gniazda na imbus. Na szczęście już wszystko ogarnięte, a cały napęd wypucowany i nasmarowany. Jak jutro pogoda dopisze to się przejadę.

Zmieniłem oponę na trenażerową i rozpakowałem drżącymi rękoma trenażer.

Po czym po chwili go spakowałem i wiozę do wymiany. Nie da się dokręcić jednej ze śrub, bo producent zapomniał zainstalować gniazdo ...

Mówimy o sprzęcie raczej z wyższej półki. Żenada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...