Ubotek Napisano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Pobawiłem się pulsakiem który przyszedł i zamontowałem rogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 wczoraj 18km a dziś planowałem lekkie 50 a wyszło jak zawsze 74km ale plany są po to żeby je zmieniać dodatkowo wyczyściłem napęd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deoksyryboza Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Zakupiłem rowerek (Kross Level A4 z 2010 r) i na dobry początek Brunoxa Deo i 2 koszyki na bidony do niego Przejechałem 50m po podwórku i jest super, ale na razie muszę poczekać z dłuższymi wypadami, aż śnieg stopnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thrawn Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 15 km slalomu między szkłami na ścieżkach. Aż dziwne, że dętki całe. Teraz idę rower do wanny wpakować i mycie, bo już koloru spod błota nie widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 dziś 68km - większość z userem Szoppers po lasach i bezdrożach ps: zaliczone dwa loty koszące na jakiś zlodowaciałych pozostałościach:) wypad bez gleby jest słaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 33km jedna gleba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kantele Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 wczoraj ok 20 km po lasku kabackim a było przecudnie, kraina z bajki, Narnia. zdjęcie nie moje, kolegi. więcej fotek na bikestats Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
evo07 Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 dziś wpadlo 20km wczoraj ok 20 km po lasku kabackim a było przecudnie, kraina z bajki, Narnia. zazdroszczę warunków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ubotek Napisano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Wysłałem pompki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 25 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Dostałem dzisiaj przesyłkę z tarczą korby 22T, po czym założyłem ją do mojego El Nino. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Zaliczyłem pierwszy zimowy wypad(na jutro planuję kolejny) na oko jakieś 10km, a oprócz tego zmieniłem oponki i kupiłem pompkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 25 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 popatrzyłem na rower i poszedłem przeczesywać forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Złożyłem połowę roweru dla brata - stery, mostek z kierownicą, mocowanie haka. Rozmontowałem znowu Duro, żeby je przeczyścić - czyszczenie generalne : D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Przełożyłem oponę z tyłu bo była w złą stronę założona a oprócz tego 34km z czego 15 w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Duro złożone zalane, działa idealnie. Dziś nauczyłem się zaplatać koło NARESZCIE ! Bardzo się cieszę, 30 zł w kieszeni zostaje a może i nawet więcej a koło jest proste i nie ma poważnych bić, tylko malutkie góra dół . Pozostaje kupno klucza do szprych . Ponadto serwis przedniej piasty dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 27 Stycznia 2011 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 Miałem jechać zawieźć hamulce do serwisu, ale niestety nie wyrobiłem się. Jedyne co zrobiłem z rowerowych to zaniosłem do garażu zębatkę i klucz do HT2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manio4444 Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 jak co dzień 3km do szkoły i składanie nowej ramy, stery, amorek, suport, mostek, kiera gotowe, czekam na kalmkomanetki, sztycę, zacisk i koła;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafi105 Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 27 klocków po WPKiW, a przy okazji pierwsza gleba w nowym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 wymiana mostka na BBB mountain Force ^^ w najlbiższym czasie kupno kierownicy i rogów btw: chce ktoś kupić mostek Kalloy 90mm i kierownicę firmy Krzak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Serwis kolejnej piasty, bębenka. Zamontowałem korby, klatkę górną od napinacza, założyłem oponę i dętkę na tylne koło i zamontowałem do roweru. Jutro zaplatanie przedniego koła . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
afly Napisano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Odebrałem nowego RST First Air (D), waga 1696g cena: 589zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borowka Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Już kupiłem kierownice i rogi kierownica: Pro XC 145g rogi: Pro 70g no i trening na trenażerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Earl Napisano 29 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Zaplotłem koło na przód, jeszcze mnie czeka centrowanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grindz0ne Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziś tylko 24km w większości drogi leśne. Niezła gleba dziś była raczej gripy do wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andi333 Napisano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Dziś 55km po okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.